Драстична промяна - как се отразява раздялата на Алекс Родригес?

Той показа, че не само Джей Ло може да бъде силна
8 май 2021 22:25, Петя Славова
6
Драстична промяна - как се отразява раздялата на Алекс Родригес?
БГНЕС

Алекс Родригес е готов да покори нови сърца, след като се раздели с Дженифър Лопес. Известната двойка, която се сгоди преди малко повече от две години, обяви раздялата си преди две седмици. В официално изявление знаменитостите отбелязват, че ще се опитат да останат приятели и ще продължат да осъществяват съвместни проекти.

 
Това сигурно ще е така, защото вече са били уловени да вечерят заедно, макар и всеки от тях да е дошъл сам и сам да си е тръгнал. Явно двамата наистина ще поддържат добри отношения.
 
Също така на страницата си в Instagram бившият бейзболист не е премахнал снимките си с Джей Ло, което също е доказателство, че двамата се разбират.
 
Друг фотос стана интересен за последователите му в социалните мрежи. Алекс Родригес публикува колаж от свои снимки, показвайки колко е отслабнал след раздялата с певицата, а може би от липса на посещения във фитнес залата.
 
Още за промяната в живота на спортиста ще откриете в Tialoto.b

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този нали го бяха хванали да ходи в клубове за гейове. Сигурно я е шпоркал досега в дynapaта, но тя не харесала "децата".
3
3
 
1
 
! Отговори
12664 преди 2 години
Леля Лопес.
2
0
 
15
 
! Отговори
Наистина НА КОГО преди 2 години
До На когоПо интересното е кой губи по цял ден да преглежда профилите на разни звИзди и да рови по снимките им и да чете кой какво бил написал .....Как не се спряхте , бре.
1
3
 
12
 
! Отговори
На кого преди 2 години
му пука за тези доминиканци

Спонсорирани публикации