Зодиак - от какво се разочаровате в отношенията?

Някои имат доста големи очаквания
12 май 2021 20:16, Теодора Драгоева
9
Зодиак - от какво се разочаровате в отношенията?
IStockphoto

 За съжаление разочарованията са неразделна част от живота на всеки човек. Изключено е да не преминете през някои по-трудни и предизвикателни етапи от живота си, особено в отношенията си с хората. Въпросът е как точно ще се справите с тези разочарования. Някои индивиди си взимат съответните поуки, други забравят и продължават напред, трети се предават на тъгата.

Това, което можем да контролираме в живота си е не как да избегнем разочарованията във връзките си с хората, а именно как да се научим да ги преодоляваме по най-добрия и разумен начин.
 
Вижте какво предизвиква най-голямо разочарование у вас във взаимоотношенията ви с хората, базирано на зодиакалния ви знак:
 
Овен
 
Този знак е доста импулсивен, особено когато става въпрос за приятелства и връзки. Проблемът е, че когато един Овен избере да изгради близост с даден човек, той се втурва презглава, залагайки твърде много емоции и инвестирайки твърде много време. За сметка на това той иска очакванията му да бъдат оправдани. Ако обаче този друг човек го предаде, подведе или разочарова по някакъв начин, Овенът ще е истински съкрушен, защото не е успял да предвиди събитията, а е вярвал сляпо на тази личност.

Телец
 
Телците имат големи очаквания към близките си, тъй като те самите са доста верни и постоянни. Обикновено те изискват стабилност от всичките си отношения – приятелски, любовни, роднински и колегиални. Ако случайно техен близък човек, на когото те истински вярват и разчитат, прояви признаци на непоследователност или нелоялност към тях, Телците ще са силно разочаровани и много тъжни. Подобно разочарование ще ги направи още по-взискателни към бъдещите им взаимоотношения.
 
Близнаци
 
Хората от този знак искат да гребат с пълни шепи от живота и това включва приключения, партита и купони. Никой не може да укроти Близнаците – такава е тяхната природа. Ако имате близки отношения с човек от тази зодия и проявявате признаци на притежание или се опитате да го ограничите, той ще бъде изключително разочарован от вас и рано или късно ще изчезне от живота ви. Близнаците обаче са такива, че бързо забравят лошото и след време изобщо няма да си спомнят болката.

Рак
 
Представителите на този знак обикновено са твърде добри хора, които са много коректни в отношенията си с другите, особено в по-интимните си връзки. Раците ценят любовта и емоциите и се отвращават от хората, които се опитват да се възползват от тяхната чувствителност. Ако попаднат на фалшива любов, те ще бъдат изключително наранени и разочаровани, а тъгата ще ги държи дълго време след това. Разочарованията в приятелствата също са доста трудни за преодоляване от хората от този знак.
 
Останалите от зодиака ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я че мете листята
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви омразнна да пушите идеощъини вярващи те си на тези глупости успехх
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За овните може да се обобщи, че са наивни.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
диваци сме

Спонсорирани публикации