Чанинг Тейтъм качил 10 кг заради пандемията

Ето как звездата успя да отслабне
14 май 2021 22:50, Иванка Гъркова
40
Чанинг Тейтъм качил 10 кг заради пандемията
БГНЕС

Месеците вкъщи, прекарани в изолация и липсата на работа се отразиха зле не само на нас, но и на някои наши любимци от големия екран. След като започна отново да тренира и трупа мускули, Чанинг Тейтъм е имал проблем с килограмите и е качил цели 10. Това призна самият той, гостувайки във вечерното шоу на Джими Фалън, където разкри как се е справил с този проблем.

„През първата седмица или около две седмици определено пиех бира и карах колело, но си казах, че това е лошо и не мога да го правя два месеца“, обясни той.
 
По-късно, в интервю за Кели Кларксън, холивудската звезда посочи, че хората са свикнали да го виждат с плочки и го наричат секссимвол, но в един момент той бил далеч от тази картинка.
 
„Като човек, който тренира усилено заради работата си, ви уверявам, че въобще нямаше да изглеждам така, ако не трябваше да съм гол в голяма част от филмите си“, признава Чанинг.
 
Заради това, че спрял снимките, Тейтъм прекъснал своята диета и регламентирания си тренировъчен режим, което довело до отпускането му по време на пандемията и в един момент и до желание за промяна.
 
„Започнах да тренирам всеки ден и беше страхотно. Станах съвсем нов човек“, казва актьорът.
 
Повече за режима на Чанинг Тейтъм, с който той свалил 10 кг., вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Кой е Чанинг Тейтъм и чий любимец е?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяхте споделили по какъв повод е станал любимец, щот немам никакъв спомен от този- нито като име , нито като физиономия.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз качих, няма ядове
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плача с глас.Нямал плочки.Трагедия
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чанинг Тейтъм не е за жалене.И да няма плочки, има пачки.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стромбичка с пропионат и за няколко седмици е влязъл във форма.Аре стига с тия невиждани и нечувани чудеса - тоа свалил 10 кила за 2 седмици и то без загуба на мускулна маса, някаква отслабнала 60 кила за 10 седмици и не е имало никаква химия или други интервенции...Човешкото тяло си има лимит - не може да се ocвиниш и после за няколко с чешмяна вода и лимончета до ниво да си в най-най топ форма. Топ форма природно вадят генетично надарени след 5+ години трениране без прекъсвания.

Спонсорирани публикации