Кое е скрито-покрито в "Тайният живот на Мерилин Монро"

Минисериалът - по телевизия Bulgaria ON AIR
12 юни 2021 13:43, Петя Славова
7
Кое е скрито-покрито в "Тайният живот на Мерилин Монро"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Какъв е бил живота на един от най-големите секссимволи на 50-те години на миналия век разкрива минисериалът в две части "Тайният живот на Мерилин Монро".

Истинското й име е Норма Джийн, а за възходите и паденията й разказва Дж. Ранди Тараборрели от "Ню Йорк Таймс в едноименния бестселър, който е и екранизиран.

Историята ни доближава до звездата - такава, каквато светът не познава. Наблегнато е на сложната й връзка с нейната майка, изиграна от Сюзан Сарандън, а самата Монро изиграва Кели Гарнър, която представя героинята си като слаба, неуравновесена жена, таяща много тревожност и отчаяние, което феновете й така и не забелязват.

Потопени в отминалата епоха на 50-те, сюжетът проследява как младото и несигурно момиче се превръща в една от най-влиятелните личности на онова време. Зад кулисите животът й изобщо не изглежда лесен и привлекателен, а Холивуд е безпощаден към звездите си,  от които се възползва до последната им капка енергия.

Славата не изглежда така привлекателна, а е свързана с много тайни и жертви, които не й позволяват да контролира живота си на фона на вътрешните й демони и крехка псикиха, наследена от собствената й майка.

Останалите роли са поверени на Ембет Давиц, Емили Уотсън, Джефри Дийн Морган. Гледайте двете части на "Тайният живот на Мерилин Монро" на 19-и и 20-и декември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 4 И тя като всяка нормална жена е пробвала от женското черво...
4
1
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Бездарна като артистка, но иначе много дащна. Наркотици, алкохол и афери с женени мъже и не е била поне обратна, като много други свои колежки. С две думи - отрудена жена.
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Nrma znacenie nekanpokajem vsicko celuvki
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там няма скрито-покрито.Големия брат всичко знае.Щом още тогава осветлиха връзката и с Кенеди,считайте как работят ФБР и ЦРУ.А тука месеци наред не можем да разберем коя е Мата Хари и кой напълни чекмеджето.Макар,че някои си признаха,де.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българино , вместо да гледаш такива буламачи за еди кого си , например , гледай в ютюб как може да се бориш срещу търговците -мошеници които ни тровят всеки ден в магазините Не съм русофил но от 10м години гледам как руските блогери се борят с техните търговци - там в магазините е пълно с развалена храна Блогерите влизат , търсят храна с изтекъл срок , свалят я от рафтовете и искат веднага да се унищожи / според техните закони И всичко снимат на видео например ,, Артем Волф '' в ютюб

Спонсорирани публикации