Неостаряващи: Елизабет Хърли и тайните й за сияйна кожа

Ето каква козметика ползва звездата
29 юли 2021 23:15, Дарена Найденова
9
Неостаряващи: Елизабет Хърли и тайните й за сияйна кожа
БГНЕС

Ако влезете в социалните профили на Елизабет Хърли, веднага ще се зачудите какво прави тя, за да поддържа кожата си толкова млада и стегната. 56-годишната британска актриса и модел не само изглежда наполовина на възрастта си, но кожата ѝ свети и блести. Но какви точно са тайните на Елизабет Хърли за красота? Това е въпросът, който всички си задаваме.

Анди Коен също влиза в този списък. По време на епизод от предаването „Гледайте какво се случва на живо“ водещият шеговито казва на Елизабет „ти нямаш пъпки, нали?“. Актрисата се засмя искрено и след това се зае да разкрива какво точно прави, за да поддържа кожата си толкова фина и блестяща. Тя сподели и един продукт, който използва два пъти на ден, ежедневно.
 
Любопитни ли сте за стъпките, които Елизабет предприема всеки ден, за да поддържа безупречната си красота? По-долу разкриваме цялостния ѝ начин на живот и една от най-добрите ѝ тайни за грижа за кожата, която няма да ви коства и стотинка.
 
1. Задължително овлажняване
 
Една от основните стъпки в рутината на Хърли е нанасянето на овлажнител. През 2018 година пред британското списание Woman & Home тя твърди, че се хидратира по 10 пъти на ден, което понякога може да е полезно, а понякога – не. 
„Единственото нещо, в което вярвам, е овлажнителят. Нанасям го върху лицето си около шест пъти на ден и на врата си около 10 пъти. Усещам как кожата ми веднага започва да свети“, признава актрисата.
 
Дерматолозите се съгласяват за ползите от овлажняването, но казват, че стандартната норма е два пъти на ден. Снимките и видеата на Елизабет Хърли обаче ни карат да посегнем към продукта малко по-често, тъй като искаме да изглеждаме като нея, когато прехвърлим 50-те години.
 
2. Серум за нощта
 
Елизабет Хърли казва, че любимият ѝ козметичен продукт е възстановяващият серум, който използва всяка вечер. Доверява му се вече 24 години и споделя, че наблюдава невероятни резултати. Продуктът е полезен за премахването на черни кръгове под очите, бръчки и фини линии по цялото лице. Съдържа хиалуронова киселина и се препоръчва против стареене.
 
Още от тайните на Елизабет Хърли ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като единствените ти задължения са да изглеждаш добре и нямаш стрес, а имаш и бол персонал, естествено ще изглеждаш доста по-запазен от наборите си. Вкъщи ти е сготвено, изчистено, напазарувано, докато ти си на фитнес, козметик, нокти и т.н. НЯмаш работа от 8-17ч, съответно стрес. Седнали да ми обясняват глупости. Пък и ние не пасем трева, само фотошоп ги спасява.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точи адренохром.
5
0
 
7
 
! Отговори
козметик преди 2 години
От тия фотошопове останахме без работа.
4
0
 
8
 
! Отговори
Джони преди 2 години
Всеки ден я мъжко мляко се маже по лицето и тялото.
3
0
 
12
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
Абе не изглежда зле, ама не прилича на Елизабет Хърли
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Блаженни са вярващите, че на 55+ може да си неостаряващ
1
7
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Леле и тая неостаряваща колко е одъртяла!

Спонсорирани публикации