Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - от фалстарт до вечна любов

Актьорската двойка отпразнува своята 10-та годишнина
Обновена: 4 авг 2021 17:04 | 4 авг 2021 16:03, Дарена Найденова
5
Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли - от фалстарт до вечна любов
БГНЕС

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс имат огромен повод за празнуване.

Двойката отбеляза 10 години от първата си среща, излизайки на вечеря в същия ресторант, в който са се запознали. Актьорите споделиха снимки от романтичния ден и разкриха, че дължат любовта и семейството си на суши заведение в Бостън. "Ако не беше това място, никога нямаше да се срещнем. Без майтап", написа Лайвли в социалните мрежи. Тя добави, че нито един ресторант не значи повече за тях от този.

Блейк беше заложила на чудесен летен тоалет, комбинирайки дълга бяла рокля на точки, която беше закопчана само до половината, и черни сандали на висока подметка. Аксесоарите й бяха сведени до минимум, като актрисата носеше само златните си кръгли обеци и почти никакъв грим. Съпругът й също избра ежедневен стил, обличайки синя риза със сини панталони и кафяви обувки.

Както винаги актьорите не пропуснаха възможността да се пошегуват един с друг в социалните мрежи. Рейнолдс сподели няколко снимки от годишнината, като на първата изряза обеците на съпругата си. Малко по-късно той поправи "грешката" си и препубликува кадъра, но този път в цял размер. "Публикувам това отново, защото отрязах обеците на съпругата си. Тя ме научила по-добре от това. Съжалявам, ако съм разочаровал някого", написа Райън, а Блейк отговори "Точно така".

"10 години по-късно. Отново отидохме на първата си среща. Но сега сме с много по-удобни обувки", написа Лайвли в поредица от снимки, споделени в историите й в Instagram. Двойката позира и с част от кухненския персонал на ресторанта, както и показаха менюто и похвали храната.

Любовната история на Райън и Блейк започва през 2011 година, но двамата се срещат година по-рано. Тогава те работят по филма "Зеленият фенер", но остават само приятели, защото и двамата са във връзка - Блейк излиза с колегата си Пен Баджли а Рейнолдс е женен за Скарлет Йохансон. През 2011 година обаче и двете връзки се разпадат, а медиите започвавт да твърдят, че Лайвли излиза с Леонардо ди Каприо. Тези слухове така и не се потвърждават.

Точно преди 10 години Райън и Блейк отиват на среща, но не един с друг. "Година след като Зеленият фенер излезе на екран и двамата бяхме свободни. Отидохме на двойна среща - тя беше с друг мъж, а аз бях с друга жена. Беше най-странната среща и за двете страни, защото между мен и Блейк постоянно прехвърчаха искри", спомня си Рейнолдс през 2016 година.

Само година след странната двойна среща, Блейк Лайвли се омъжва за Райън Рейнолдс в копринена булчинска рокля от Marchesa. Церемонията е тайна за обществото и се състои в Северна Каролина. "Когато решиха да се оженят, и двамата знаеха, че искат потайност и стил", казва източник. През 2020 година обаче Рейнолдс заяви, че сватбата е била една голяма грешка, защото мястото на церемонията се оказва, че в миналото е било голяма плантация, в която са работили деветима роби.

"Това ще е нещо, за което винаги ще съжаляваме. По онова време просто видяхме красиво място в интернет, което ни хареса. Когато разбрахме върху какво е било построено, направо бяхме съсипани", откровен е актьорът. Той допълва, че години по-късно с Лайвли са се оженили наново в дома си, но продължават да изпитват срам.

Семейството на актьорите се увеличава на три пъти - през 2014, през 2016 и през 2019 година. Райън и Блейк са горди родители на три дъщерички с имената Джеймс, Инез и Бети. Въпреки че постоянно са в светлината на прожекторите, актьорите някакси успяват да запазят личното пространство на децата си и рядко ги показват пред обществото или в социалните мрежи.

Наскоро Рейнолдс заяви, че ключът към вечната любов е да бъдеш не само половинка на другия, но и най-добрият му приятел.

Вижте снимки на красивото холивудско семейство в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Красиви хора...
1
3
 
4
 
! Отговори
Тоя Гоим Райън преди 2 години
трябваше по трудният начин да разбере какво е да си женен за Юдею-Семитката от Ню Йорк - Скарлет Йохансон !

Спонсорирани публикации