Севернокорейски войници показаха как разбиват тухли с голи ръце

Те могат да лежат и върху легла от пирони и стъкло
14 окт 2021 21:05, Нели Христова
138
Севернокорейски войници показаха как разбиват тухли с голи ръце
Снимка: БГНЕС

Севернокорейските държавни медии излъчиха кадри, на които войници демонстрират бойната си сила и способността си да разбиват различни предмети с голи ръце.

Представлението е поставено на изложение за отбрана в Пхенян и е гледано от най-високопоставените служители на правителството, включително лидерът Ким Чен Ун и сестра му Ким Йо Чен.

Освен унищожаване на тухли и плочки, войниците показаха способността си да лежат на легла от стъклени парчета и железни пирони, с бетонни плочи, разбивани на парчета върху телата им.

Финалът показва мъже, които огъват железни пръти с шии и разкъсват вериги.

Севернокорейските медии заявиха, че трябва да покажат на враговете си, че техните войници имат "железни юмруци, за да защитят мира в страната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да угодят на това кюфте и компания си изпотрошиха ташките.
114
1
 
3
 
! Отговори
ако беше преди 2 години
До Анониментака,никоя държава нямаше да им адиверсанти и спецназ.Троловете сте си за пещерите.
113
2
 
2
 
! Отговори
така преди 2 години
е щот няма кво да ядат...
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
122 техника има и тя се обслужва от хора. В корейската война Китай застава зад северната срещу щатите и южната. Тоест китайците винаги могат да им пратят техника ако се наложи. Северна корея има обучена армия, а южна има кейпоп бойбанди къде не приличат на нищо. Отделно северняците имат ядрени ракети. Ей така, за да не се налага Китай да праща техника.
111
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 Ако войната се водеше с ръкопашен бой или даже пехотата да върви напред, си прав. За съжаление този етап е отминал отдавна и най-много битката да е като опитите с кавалерия срещу танкове през ВСВ. В момента важното е кой може да удари с ракети, дронове, самолети. Тумба с автомати е просто пушечно месо, което се отстрелва за минути и далеч преди да стигне целта си. Не говорим за партизански и спец акции. Там е друго. Говорим за държава-държава.
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък по музикалната телевизия City в същия ден пееше Южнокорейска момчешка група,бяха 6-7 същества,така и не разбрах момчета ли бяха или момичета.
109
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявам,че не знам корейски за да се махна от к.очината ЕС и България надупила се на Америка.гаранция живота там е по дбър от нашия.храната е истинска,работят,там образование,здравеопазване,жилища са безплатни.Няма ***,трети полове
108
3
 
10
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Американските войници показаха как могат да изядът бургер за 3 секунди
107
13
 
5
 
! Отговори
Krom преди 2 години
А могат ли да скочат толкова щото да ритнат F - 22? Или да ударят с чyка падащия "Томахок"? Ако не, не ми ги хвалете. А да пробият с глава дупка в "Абрамс"? Могат ли да удавят самолетоносач? При съвременната война доминира по подготвения технически и научно. Съвременните оръжия не се интересуват много от тае куон до! Железния юмрук няма да те предпази от снайпера.
106
2
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Не видях нищо, което всички майстори на източни бойни изкуства да не могат !!!___Все пак поздравления за бойците, това им е отнело години тежко обучение!!!____Но днес войните се водят предимно с технически оръжия !!!
105
13
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
В съвременните войни тухлите се разбиват с други средства, а тези от Шао Линският храм на Грухчо, когато не тренират сигурно се молят пред иконата му ... !!!
104
9
 
15
 
! Отговори
Само една тухла има преди 2 години
Тия имат за разбиване една "куха тухла" за да се измъкнат от тоя гнет! А всички, които блеят колко убаво било по бай тошово време-може да се запътят и те да трошат тухли с голи ръце. Ако там не им оттърва- имат и друга дестинация-"процъфтяваща" Куба
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпаднах в шок, тези са терминатори.......хахахахаха :)))
102
4
 
11
 
! Отговори
Док преди 2 години
Искам да видя една сухопътна операция на великата американска армия на територията на Северна Корея.
101
12
 
7
 
! Отговори
USSF преди 2 години
Ким Чен Ун и всички феодални диктатори ще бъдат атакувани не с тухли от Земята, а с ядрени ракети от космоса и по-точно от Американската космическа флотилия USSF.
100
8
 
25
 
! Отговори
Борис преди 2 години
Ето това е ДЪРЖАВА !!! А Боко тиквата съсипа хубавата ни държава и я превърна в колониална клоака. Сигурно половината мъже не знаят как се стреля с автомат, не знаят що е ОФП, не могат да направят повече от 1-2 набирания ... да не продължавам.
99
6
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
"На село ми показаха карате".
98
6
 
16
 
! Отговори
Ха! преди 2 години
Това нищо не е , да продължават да тренират, докато не започнат с глава да пробиват бронята на танк! А дебелия, така се подсмива, все едно им се смее на акъла.
97
1
 
7
 
! Отговори
А преди 2 години
До Анонимен 116 Сещаш ли се, колко дирекции има в МВР? Защото, като казваш "полицията", то погледни какъв е личния състав на Дирекция Национална Полиция!
96
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В бг полицията е повече от армията. За сравнение:Севернокорейската армия е най-голямата военна структура в света с общо 9 495 000 военнослужещи 1 106 000 редовни, 8 200 000 резервисти и 189 000 души в полувоенни формирования. Близо 20% от мъжкото население на възраст 17 54 години е част от редовните въоръжени сили.Батальон корейци могат да обърнат в бяг цялата натовско гейска атлантическа *** с тролчетата им тук. И да, това в 21 век.

Спонсорирани публикации