Джон Траволта към покойната си жена: Много ни липсваш!

Кели Престън щеше да празнува рожден ден на 13 октомври
16 окт 2021 12:50, Иванка Гъркова
8
Джон Траволта към покойната си жена: Много ни липсваш!
БГНЕС

Джон Траволта се грижи за децата си сам близо година и няколко месеца. Толкова време мина откакто съпругата му Кели Престън почина заради рак на гърдата. Актьорът припомни на феновете си, че на 13 октомври тя щеше да навърши 59 години.

„Много ни липсваш и те обичаме“, написа холивудската звезда в Instagram и сподели снимка, на която виждаме нвгоата любима усмихната, на едно от последните събития на червения килим, на което присъства.

„Тя празува с ангелите“, „Честит рожден ден. Сигурна съм, че е получила вашата любов“, „Толкова красива... Отиде си твърде рано“, пишат последователи на Джон в социалната мрежа. Много посочват, че е хубаво той и децата да продължат да тбелязват рождения ден на Кели - нещо, което тя би искала.

Преди броени дни Траволта не пропусна Деня на бащите и дъщерите, поздравявайки своето пораснало момиче Ела. Откакто съпругата му почина през лятото на 2020 г., актьорът се стреми да прекарва повече време с нея и брат й. А от постовете му в Instagram личи, че той има силна връзка с децата си.


Да прочетете още по темата и снимки на Джон с Кели и децата им, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Болестта и смьртта на жена му е последствие от загубата на по големия им син,починал внезапно на Бахамите през 2009 г.Незабравим от филма мюзикьл ,, Grease" -с Оливия Нютьн Джоунс ! Безмилостния закон на природата-смьртта!
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много филми съм гледал с тоя. Верно си е пич човека и все готини филми прай. На всеки се случва рано или късно да загуби близък. Дали половинката си, дали родите... не дай Боже дете. Но на всеки се случва. Ето, известни са, но и те са човеци. Всички ние, рано или късно ще си отидем от този свят. Никой кол не е забил тук, всички сме смъртни. Въпроса е какъв свят ще оставим на децата си :) Мир на душата на починала жена, на моите близки, както и на Вашите близки. АМИН.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джон е пич ! Един от малкото свестни актьори.
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е супер кадърен! Рядко срещано явление. Всеки има драма в живота си.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да ни пази от Саентоложците!
3
5
 
5
 
! Отговори
Защо така преди 2 години
Заради хората, които са предопределили съдбата на целият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !
2
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако снимката е актуална и с тази усмивка, много не му вярвам.
1
1
 
43
 
! Отговори
Стар фен на Джон преди 2 години
На тоя пич му завиждах като бях млад. После се запознах с биографията му и стигнах до заключението : Никога не завиждай на някого, когото не познаваш добре, защото не знаеш какво е преживял.

Спонсорирани публикации