Ядове за Раците, радост за Телците - седмичният хороскоп

Вижте астрологичната прогноза за периода 18 – 24 октомври
18 окт 2021 19:03, Иванка Гъркова
3
Ядове за Раците, радост за Телците - седмичният хороскоп
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 18 – 24 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Със сигурност ще се справите не само с текущите проблеми, но и с такива, които сте отложили по някакви причини. Обмисляйте внимателно действията си. Няма да е фатално ако допуснете грешка, но ще ви е нужно време за корекции и съответно разместване на програмата. Не е във ваш интерес да взимате решения, продиктувани от емоции. Обръщайте внимание на градивната критика. Най-вероятно ще се окаже полезна, особено пък ако е отправена от близки, на които имате доверие. В края на седмицата избягвайте посещенията на непознати места.
 
Телец
 
Напук на мрачното време, настроението ви ще е ведро, което пък ще поддържа у вас висока работоспособност. Положителните и най-вече окуражаващи преживявания ще са свързани с личните отношения и новите запознанства от всякакъв характер. Възможностите за изява ще са достатъчно, стига да се възползвате от тях. Не се колебайте да проявите инициатива, когато сте сигурни в себе си и разполагате с неоспорими аргументи. Може да не спечелите привърженици, но със сигурност ще стабилизирате позициите си.
 
Близнаци
 
Не звучи окуражаващо, но ще се налага да се съобразявате с някои ограничения почти през цялата седмица. Не бихте имали сериозни проблеми, ако успеете да овладеете спонтанните реакции. С други думи казано, каквото и да се случва, при каквито и обстоятелства да попаднете, запазете присъствие на духа. Част от тях ще са случайни, но ще има и други, умишлено предизвикани, за да провокират прояви на агресия и да ви навредят. Не пренебрегвайте и сигналите за здравословен проблем. Може да са симптом за сериозни неприятности. В края на седмицата изненадите ще са предимно приятни. Ако им се насладите пълноценно, много бързо ще забравите и умората, и напрежението.

Рак
 
Обичайните задължения няма как да бъдат избегнати, но пък изборът на развлечения и подходяща компания зависи изцяло от вас. Освен това, един от лесните начини за справяне с неприятностите е да ги приемате с чувство за хумор. Особено пък, ако не сте в позиция да въздействате върху случващото се, в каквато според всички налични признаци често ще попадате. Не се отказвайте от предложенията за присъствие на публични мероприятия. Не е задължително да участвате активно, пасивната позиция си има своите предимства. Контролирайте емоциите, защото те често са „издайник“ на мислите ви и то точно на онези, които се опитвате да скриете. Дозирайте храната, която консумирате и не залитайте в крайности. Както преяждането, така и диетите ще създадат проблеми.

Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
дедо преди 2 години
за зодия "беден" няма оправия,както и да св гърчи!
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ядосвай се, ядосвай се...и пълни гробищата.

Спонсорирани публикации