Кобрата нокаутира Франк Мир още в първия рунд

Пулев спечели в последните секунди на първия рунд
Обновена: 28 ное 2021 07:41 | 28 ное 2021 07:29, Камелия Цветанова
142
Кобрата нокаутира Франк Мир още в първия рунд
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в последните секунди на първия рунд в революционния формат "Триадна битка" на галавечер в Тексас, организирана от "Трилър".
 
Това бе първият двубой за Кубрат Пулев, в който се използват подобни правила, докато Франк Мир вече имаше един двубой по правилата на бокса. През април американецът загуби от Стив Кънинхам със съдийско решение.

След уникална серия от свирепи удари Кобрата разнебити Мир и го нокаутира, а от срещата бяха изминали едва 1:46 минути.

Франк едва се държеше на краката си, което наложи съдията Дан Миралиота да прекрати мача и да обяви Кубрат Пулев за победител.

Българинът има само две загуби в боксовата си кариера, които бяха в битки за световните титли срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Мир е двукратен шампион на UFC и е една от американските легенди в този спорт.

 
Подробности четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалка картинка, жалка. Да удряш спортист във видим нокдаун с паднали ръце и не се държи на краката... жалък си, той дори не беше и боксьор... Тръгнал да ми се предстявя за обединител на нацията сме ш ника. През цялата си кариера имаше два мача с истински боксьори и всички си спомняме как ги удряше единствено след гонга, хващаше им ръкавиците, клинчеше непрекъснато, удряше ги в тила, даваше гръб като започнат ударите, все спортменски и по правилата неща... и накрая сий ю туморол легнал на земята
97
2
 
6
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
На мен ли така ми се струва или точно преди Кубрат Пулев да вкара завършващия си ляв се опита да направи ъперкът, но изобщо не успя да уцели главата на зашеметения Мир? Малко стана като - на празна врата гол не можа да вкара.
96
0
 
5
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Бирник :)
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кубрат Пулев си намери правилното поприще- ММА борец. Типичен махленски боец със здрави юмруци и без много много правила като в бокса. Не му трябва да уважава противника и да му крещи Ау Ау. Респект Кобра! Продължаваме напред!
94
4
 
8
 
! Отговори
Единственото преди 2 години
Което не ми хареса, беше арогантното поведение на Кубрат още на представянето - държа се като някой квартален пияница-***, даже си помислих да не е под влияние на алкохол или нещо друго ! Иначе на ринга работата си я свърши перфектно !
93
3
 
8
 
! Отговори
До Неочаквано тъп преди 2 години
Мир не е във върховна форма, но чак пък пенсионер ?! Разликата им с нашия е само 2 години, а съвсем скоро един по-възрастен от него бразилец стана шампион, като победи много силен и по-млад от него поляк ! Просто Кубрат елиминира опитите му за борене, и от самото начало му вкара много тежки удари, които го замаяха, а след това му беше лесно да го довърши. Самият Кубрат в момента е в много по-добра форма отколкото при мачовете си срещу Кличко и Джошуа, не знам на какво се дължи, но е факт !
92
1
 
15
 
! Отговори
Да преди 2 години
И да бие, и да пада, тук все има кой да го оплюе ! Е хайде замислете се кой е по-жалък - дали той, или вие плювачите !
91
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко е, че Пулев е паднал до нивото на такива мачове. Следващото му ниво ще е кечист със смешна маска и смешни шорти ... после шоуто на Бени хил.
90
4
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Тази победа не означава почти нищо освен парите, които двамата спортисти ще си разделят. Този Франк Мир е бил добър преди 5-6 години и силата му е да ти направи ключ на ръката или на крака. Главно така е печелел. Повечко борец отколкото бияч. Освен това последните две години е ял голям бой от различни състезатели в ММА. Това което видях буквално го спукаха от бой 2020 и 2021. Ако Кобрата се изправи срещу силен противник, който е във форма тогава може да преценим.
89
0
 
6
 
! Отговори
Браво преди 2 години
3 милиона долара за няколко минути :-) колко ли щеше да е ставката му на час
88
1
 
4
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Оня е по тежък и по бавен, дори не се опита да го свали на земята и да го налага. Ясно е че вече е пенсионер, но има и много по добри от Пулев,ще разбере
87
2
 
1
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Оня е по тежък и по бавен, дори не се опита да го свали на земята и да го налага. Ясно е че вече е пенсионер, но Пулев има и много по добри от Пулев
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне да се бяха договорили да го нокаутира четвъртия рунд,така де щеше да е по-истинско.
85
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Мир на тебе - прааас един и нокаут...
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен до 108Тогава нямаше профи бокс тях години и чалга.Не казавам че съм велик а ,че знам много добре какво е да си на ринга.В този спорт чалга възпитанието няма място .И да аз съм българче с бг паспорт.
83
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен108Като знам че не мога да бия някой си мълча а не крещяутре ще видиш.Въпрос на спортно възпитание.
82
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комйчето завърши банково дело в чужбина и днес си идва с Панамерата ----///----- Голям праз ли е, че идва с Панамера ?
81
10
 
10
 
! Отговори
... преди 2 години
Хейтъри нещастни,омразата ще ви умори.Излезте навън,идете до мола да се ваксинирате и да видите че светът е шарен...
80
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бъглария няма значение, какво щ направиш. Стоичков беше най-добрият футболист с години, но плюенето никгоа не секна. Бербатов, може и да не бе Стоизков, но мамка му - беше един от най-добрите за времето си - ама пак рев, та рев. ИЗвън спортта е същото. Комшийчето печелеше олимпиади по математиак и имаш много хвалба, но всички казваха, че "шашво такова, не си играе с децата". А когато комйчето завърши банково дело в чужбина и днес си идва с Панамерата - крадец, изетник, масон ... Лол!
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пука ми че ме изложи като българин" ОК ок ок ок окееййй ... Само дето, не го притежаваш ти, нито имаш автономия над Бъглария, че да решаваш, какво ще прави някой.А и кажеи, господин Шамнпонйе, щом си такъв великолепен боец и толкова държиш на ... някаква слава - защо ТИ не набиеш всички в професионалната лига? Или зщао не ги наби, когато се би?

Спонсорирани публикации