Последното слънчево затъмнение за годината - какво да очаквате?

То и новолунието ще донесат драма и промени във връзката за мнозина
4 дек 2021 18:36, Иванка Гъркова
1
Последното слънчево затъмнение за годината - какво да очаквате?
Pixabay

Декември дойде и донесе със себе си не само сняг, но и много важни събития, които вървят с някои промени. Това твърдят астролозите, разкриващи повече за новолунието и слънчевото затъмнение в началото на празничния сезон.

 
Точно на 4 декември настъпва последното пълно слънчево затъмнение за 2021 г., която ще изпратим скоро. В комбинация с новолунието, то ще ни направи по-открити и ще ни подготви за изненадващи обрати, с каквито мнозина се сблъскват всеки път по това време.
 
След като ви разказахме повече за промените, които се очакват в знака Стрелец, е време да видим какво да очаква всеки един в зодиака:

Овен
 
С новолунието и слънчевото затъмнение, попадащи във вашия девети дом на приключенията, вие ще се опитате да се освободите от всякакви ограничения. Това важи както за личния живот, така и за работата. И се предполага, че ще донесе много приятни емоции.
 
Телец
 
Двете астрологични събития попадат в осми дом на Телците – този на емоционалните отношения. Представителите на този знак ще отстояват всичко свое, което  ще им помогне във връзката, най-вече в интимните отношения и близостта с половинката.
 
Близнаци
 
В седми дом на партньорството попадат новолунието и слънчевото затъмнение, що се отнася до Близнаците. Те трябва да съгласуват личните си стремежи с тези на половинката, близките, а не на последно място и колеги, за да имат успех във връзката и своите бизнес начинания.
 

Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации