Независими, позитивни... Защо Стрелците са толкова специални?

Сега е тяхното време
9
Независими, позитивни... Защо Стрелците са толкова специални?
IStockphoto

Зодия Стрелец е 9-ият астрологичен знак в зодиака и се свързва със съзвездието Стрелец. Стрелците са родени между 23 ноември и 22 декември. За тях може да се каже, че са изключително фокусирани върху целите си, че са енергични, щедри, честни, оптимистично настроени и остроумни. А ето и кои са най-тънките подробности за хората от този огнен знак, които ги правят толкова специални.

1. Мечтите им наистина са големи
 
Стрелецът никога не се задоволява с малко. Той е оптимист, изпълнен с ентусиазъм, който мечтае „на едро“. За Стрелеца няма невъзможни неща – той ще вложи цялата си страст и енергия и ще сбъдне своя блян, колкото и нереален да изглежда той. Някои хора могат да сметнат Стрелеца за „луд“, защо все се цели в недостижимото, но той често ги опровергава.

2. Излъчват позитивизъм и владеят хумора
 
Колкото и трудна да е дадена житейска ситуация – Стрелецът има оригинален начин за възприятието ѝ. Неговото остроумие и голямото му чувство за хумор (леко саркастично) му помагат да преживява с лекота предизвикателствата в живота. Стрелецът може да разведри и най-напрегнатата обстановка с шегите си и с позитивното си излъчване.
 
3. Стрелците са брутално честни
 
Стрелецът е един от най-искрените знаци на зодиака. Понякога той предизвиква сътресения с това, че казва истината, дори когато е по-добре или е по-разумно да си замълчи. Стрелецът просто мрази лъжите и заблудите. Много е трудно да подведете човек от този знак, защото той мисли с десет хода-напред от това, което мислят всички останали.
 
4. Те са яростно независими
 
Стрелците не обичат друг да им диктува правила и условия. Те не могат да виреят в рутина. Те са нарушители на правилата – имайте го предвид! Стрелците се дистанцират от хора, които се опитват да ги контролират. Да бъдеш независим е добродетел в свят на хора, които се опитват да следват или копират стъпките на другите. Затова Стрелците са толкова специални!
 
Още за Стрелците ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната доза глупости.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук някой незадоволен чичко се е изливал. Е, дано му е олекнало. Ама на-дали.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За кои стрелци? Активтни в гимназиите или тея на бойното поле?
3
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долни злобари и зависници
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него. Освен това Сега се еббе с един мазен чичак за кинти деееба тоя минндил скапън
1
10
 
6
 
! Отговори
Gosho Kura преди 2 години
Щото са куррвии. Мръссни зодий

Спонсорирани публикации