Гал Гадот с бюти съвети за перфектна кожа

Холивудската звезда не подценява хидратацията
20 яну 2022 18:33, Дарена Найденова
14
Гал Гадот с бюти съвети за перфектна кожа
БГНЕС

Гал Гадот може официално да е стъпила на холивудската сцена с поредицата „Бързи и яростни“, но е постигнала слава в родния Израел много преди това. Всъщност, 36-годишната актриса е коронясана за Мис Израел през 2004 година, като по-късно използва тази победа за стартиране на успешна модна и актьорска кариера у дома. Гадот също така е служила две години в израелската армия, като завършва и колеж по право.

 
Въпреки това името ѝ започва да обикаля световните медии чак през 2016 година, когато получава ролята на Жената чудо във вселената на DC. До момента персонажът е бил включен в четири филма за супергерои – два пъти в самостоятелни и два пъти в общи.
 
През цялото време Гал привлича вниманието и със свежия си подход към красотата. След като беше избрана за лице на Gucci Bamboo, тя се превърна в посланик на Revlon и определено намери своя характерен грим – естествена кожа, подчертани бузи и червено червило. Независимо дали ходи по червения килим или тича след дъщерите си у дома, едно е сигурно – Гадот определено мисли за красотата отвътре навън и винаги е готова да експериментира, за да открие какво ѝ подхожда най-добре.
 
„Аз обожавам продуктите за красота и винаги тествам различни кремове и серуми. Шкафът в банята е пълен с различни марки“, казва тя пред Harper's Bazaar Singapore. Ако искате да усъвършенствате собствената си минималистична рутина за красота, подхранвана от прости, но ефективни продукти и ритуали, следвайте съветите на Гал.

Ето няколко съвета на Гал Гадот за красива кожа: 
 
1. Хидратацията е най-важна
 
Наскоро Гадот се превърна в говорител на Smartwater, така че не е изненада, че водата е най-големият ѝ приятел, що се отнася за блясъка на кожата. Според нея, най-важното е да се пие достатъчно вода, за да хидратирате тялото, което веднага ще се отрази на визията ви. Гал споделя, че независимо колко овлажнител използвате, ако нямате достатъчно количество вода в организма, кожата ви ще бъде суха.
 
Когато става въпрос за грижа за кожата обаче, за Гал водата не е само за пиене. През 2015 година тя казва пред Vogue, че винаги носи със себе си спрей за лице. Според нея, това дава тласък на хидратацията през деня и винаги може да освежи визията.
 
2. Нощен режим
 
Дори звездите трябва да отделят малко време за себе си, за да изпълнят ритуалите си за красота и уелнес, които ги карат да се чувстват добре. За Гадот това време е след като приспи децата си. При нея всичко започва и свършва в банята, която нарича своето свещено пространство. „Ще си взема дълъг душ и ще медитирам. Ще изпълня цялата си рутина за красота, ще използвам всичките си продукти и след това ще си легна“, обяснява тя пред SELF.
 
Още от тайните за красота на Гал Гадот ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Деси преди 2 години
А некви съвети за неграмотни *** дали й се намират?
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесвам я!
5
1
 
5
 
! Отговори
Неандерталец преди 2 години
Ъъъъъъъъъ, аааа?
4
2
 
11
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Море, Убав Гадот! Сгоден. Не като Навлекот или да кажем, Дзверот!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3. бъдете евреи
2
4
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Квъ е тъс фцъ?!?
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз мома с уста от ухо до ухо пентаксирана ли е вече с Фазера, че у Израелско ще има шести бууустер. А устата от генните модификатори ли се е удължила нещо?....

Спонсорирани публикации