Модни тенденции - какво ще носим в следващите месеци?

Ще се върнем към някои познати аксесоари
20 яну 2022 19:33, Дарена Найденова
17
Модни тенденции  - какво ще носим в следващите месеци?
IStockphoto

Независимо дали чрез магия, изследване или просто интуиция, модните експерти са усвоили изкуството на прогнозиране на тенденциите за всяка следваща година или сезон. Дори в разгара на пандемия, когато по същество игнорирахме половината от това, което стоеше в гардеробите ни, стилистите спекулираха, че панталоните с широки крачоли и ризите с обемни ръкави ще доминират през 2021 година, и не сгрешиха.

 
Сега, с новата година на хоризонта и свят, който се е запътил към нормалния си ритъм, особено по отношение на модата, стилистите започнаха да пророкуват най-добрите тенденции за 2022 година. А ние пък сме целите в слух и готови да записваме какво точно ще трябва да си купим при следващото си пазаруване.
 
За да ни създадат по-малко главоболия в мола, известни стилисти и основатели на модни марки споделиха своите предположения за това какво ще бъде на мода тази година. Голяма част от мненията им се припокриват и се фокусират върху това, че дрехите, които ще носим през 2022 година, са тези, които ни карат да се чувстваме комфортно и да изразяваме себе си.
 
Ето няколко тенденции, които ще властват през 2022 година: 
 
1. Кристални украшения за глава
 
Тифани Брисено е работила със звезди като Шон Мендес, Кейн Браун, Ричард Елис и Джак Дилън Грейзър. Тя предрича, че една от най-горещите теми в модата тази година ще бъдат кристалните украшения за коса.
 
Започнахме да виждаме такива аксесоари още през миналата есен по червените килими, но Брисено казва, че те ще се задържат при нас поне до лятото. „Аз съм голям фен на мисленето извън рамката на нормалното и прескачам визиите с плат“, споделя стилистката пред InStyle. Съветва да използваме тази тенденция в по-фин модел с една или две фиби в косата или пък с голяма диадема, покрита с кристали.
 
Имайте предвид, че страхотната визия винаги е свързана с баланса и ако опитвате тази тенденция, кристалите ще привлекат най-много внимание, така че изградете останалата част от вида си около тях. Може да облечете малко по-неутрални дрехи, за да не прекалявате с блясъка.
 
2. Бодита
 
Микаела Ерлангер е работила със звезди като Мерил Стрийп, Лупита Нионг'о, Луси Хейл и Шейлийн Удли. Съвсем спокойно можем да кажем, че вярваме напълно на преценката ѝ какво ще бъде на мода този сезон. А според Микаела, това ще бъдат бодитата.
 
„Бодитата излизат на повърхността в момента и са идеалната дреха, която може да облечете самостоятелно или под риза, или блуза с къс ръкав. За нещо малко по-различно, съчетайте с класически тренч и високи ботуши“, казва Ерлангер пред InStyle. Според нея, тоалетът е идеален за вечеря с приятели или пък за купон.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
ф преди 2 години
Блуза с гол гръб без предница.
6
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Ще носим бабините розови ***.Всичко широко и отвратително бездарно
5
4
 
9
 
! Отговори
Гледам Тв преди 2 години
В следващите месеци ще продължаваме да носим маски.
4
3
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Анцуг с кантове. И не се къпете и перете.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще носим дизайнерски маски , украсени с диаманти Сваровски и надписи-"Аз не съм ...от, само си нося маска"
2
1
 
16
 
! Отговори
перко преди 2 години
Питайте Киро. Той е завършил Харвард.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маските на камъчета ли ще бъдат, или на точицй?

Спонсорирани публикации