Пънолуние през януари - на кои влияе най-много?

То е първото за 2022 г.
20 яну 2022 22:50, Теодора Драгоева
6
Пънолуние през януари - на кои влияе най-много?
IStockphoto

На 18 януари беше първото Пълнолуние за 2022 г., като то беше в зодия Рак – знакът, който привлича вниманието ни към семейството и дома. По принцип всеки човек е засегнат от Луната и различните ѝ фази по някакъв начин – това е естествен феномен. И по време на Новолуние, и по време на Пълнолуние, гравитацията на Слънцето подсилва тази на Луната, което води до увеличаване на магнитното привличане на приливите и отливите, така че само си представете какво ни причинява на нас – човешките същества.

 
Луната привлича нашия източник на живот, нашата умствена вселена. Тя привлича нашите емоции, нашата преценка. Всичко това може да ни направи по-напрегнати, но пък може да ни даде и неподозирана сила. Разберете кои са 4-те зодии, на които мощният ефект на Пълнолунието влияе най-осезаемо, като следващото Пълнолуние ще бъде на 16 февруари в зодия Лъв:
 
1. Стрелец (22 ноември – 21 декември)
 
Хората от този знак са известни като най-широкоскроените от всички зодии. Стрелците умеят да приемат събитията в живота си по-леко и свободно, без излишно напрежение. Когато обаче настъпи Пълнолуние, сякаш цялата тази ефирност и умения да „стоят над нещата“ при тях изведнъж изчезва. Те стават по-необуздани и емоционални. В такива моменти те стават по-плачливи и невротични. Веднага след Пълнолуние, Стрелците започват да планират нови цели в бъдещето, сякаш тази фаза на Луната им е дала нови мечти и цели.
 
2. Везни (23 септември – 22 октомври)
 
По време на Пълнолуние, иначе уравновесените и балансирани Везни, изведнъж стават склонни да попаднат в раздори и дисбаланс. Обикновено те са доста стабилни хора и са пример за стоицизъм и непринуденост, но когато настъпи пълнолуние, те стават по-угрижени и склонни да изразяват негативните си чувства открито. Да бъдеш балансиран отнема енергия и когато привличането на Луната започне да действа върху мъж или жена Везни, те стават по-диви, по-непримирими и дори по-секси. В такива моменти те са склонни и на самоомраза.
 
Втората част на хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 2 години
От заглавието човек остава с впечатление че може и да няма пълнолуние през януари а няма как- 31 дни е
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодия рак признавам само динар си никой друг от тази зодия жените са морфини и комплексари може би от децтвото си дали се на папа може би
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички стават шашуви и затова се нарича "пълнолудие" !
2
1
 
4
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
На върколаците и ликантропите
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен така ми влияе че постоянно хормонът ми става особено ако е написано от парясница

Спонсорирани публикации