Седмичен хороскоп - какво да очаквате до 30 януари?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева
24 яну 2022 21:53, Иванка Гъркова
3
Седмичен хороскоп - какво да очаквате до 30 януари?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 24 – 30 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Периодът ще е динамичен и наситен с доста събития. Ще сте по-заети от обикновено, но пък и ще получите удовлетворителен материален еквивалент за положените усилия. Действайте активно, но дисциплинирано и търпеливо. Ще си осигурите подкрепа и одобрение от факторите, имащи отношение към напредъка ви. Не е изключено да уговорите изгодна сделка, да довършите проект, който за известно време е бил в застой или просто да стабилизирате професионалните си позиции. Ще впечатлите околните с оптималната си лична организация и максимално точна стратегия. Много е вероятно да получите нови предложения за сътрудничество от партньори, с които сте работили преди време.
 
Телец
 
Ще разполагате с подходящи условия за ефективно използване на силите и ресурсите си. Професионалните контакти ще са наситени и благодарение на тях ще се справите с поредица сложни казуси. Ще възобновите деловите разговори с партньори, с които сте работили успешно преди време. Вероятно ще обсъдите възможностите за стартиране на нов съвместен проект. Прословутият ви прагматизъм, яснота на мисленето, консервативен подход ще улеснят реализацията на целите, които сте си поставили.

Близнаци
 
Условията ще са подходящи за поставяне началото на промени, засягащи както личния и социалния ви живот, така и обществените прояви. Създайте си ясен график за работа, за да не разпилявате силите си и да се възползвате от всяка, дори минимална възможност, за изграждане на фундамента за бъдещите ви успехи. Структурирайте дългосрочните си проекти и не влагайте прекалено много енергия (особено пък емоции) в рутинната работа, която можете да изпълнявате и „с вързани очи“. През тази седмица бихте могли да „трасирате пътя“ на съществени занимания, с които имате намерение да се заемете през следващия месец.
 
Рак
 
Обстоятелствата ще са динамични и ще изискват бърза реакция, активност, нестандартно мислене. Въпреки това е желателно да балансирате инициативата с възможностите си и да не разпилявате нито времето, нито материалните си ресурси с незначителни занимания. Не е изключено партньорите или опонентите да ви атакуват с неприятни предизвикателства. Не им доставяйте удоволствието да избухвате в негативни емоции. Търсете решения, удовлетворяващи претенциите на всички участници в обсъжданите въпроси. Напрежението ще се отрази на физическото и психическото ви състояние и през втората половина на седмицата пристъпите на умора ще зачестят. Придържайте се към правилата на здравословния начин на живот и следвайте оптимален режим на труд и почивка.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник:  Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации