Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 1 година
Заслужава максимум срок с първоначален строг режим плюс поне 2 млн. лева кръвнина да заработи.
199
1
 
1
 
! Отговори
смех преди 1 година
Глобалното правителство щяло да управлява Света хаха че те едни убиици на пътя не могат да осъдят.
198
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 1 година
да караш дрогиран пиян или без правоспособност трябва да третира като предумишлено убийство или опит з убийство в НКкодекс
197
0
 
2
 
! Отговори
Охоо преди 1 година
От сега ни подготвят..Я стой 2 години я не и айде добро поведение, съвестен гражданин..
196
0
 
8
 
! Отговори
с.т. преди 1 година
След всичко, което чух и изчетох, как полицаи са помагали и прикривали този убиец, как някакъв военен прокурор е отишъл на местопроизшествието вече знам, че на това чудовище ще му дадат най-много 5 години затвор, а не 20!
195
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо няма да му направят , ако не ги притиснете сериозно , а утре или в други ден пак ще се случи и пак от същото по много ! Всеки си мисли : " Мен не ме засяга ..." - Днес може би да , но утре ..?!
194
0
 
18
 
! Отговори
Емигрант преди 1 година
В Англия за произшествие след употреба на алкохол, дрога или телефон се дава автоматично максималната присъда. И да коленичите по паважите и да не коленичите, децата ви ще избягат в някоя нормална държава.
193
0
 
3
 
! Отговори
Жокера преди 1 година
Нека са 5 че неможем да го чакаме.
192
1
 
13
 
! Отговори
Справеливост ? преди 1 година
Има само една справедливост - екзекуция !!! Близките на жертвите да не се маят , а навреме да си поръчат килър.
191
1
 
8
 
! Отговори
Смех, другаре ! преди 1 година
Два човешки живота ще бъдат изтъргувани от съдебната власт на България за няколко години затвор( общежитие) от празноглавия ритнитопковец, който успешно е станал мафиот ! Честита промяна , мъдурковци ! Ще ви газиме както си искаме ! Аре, чао !
190
0
 
9
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Давайте си му гривната, пляс през ръцете и тая *** пак излиза, знаем как е с прокурорските чадърчета.
189
0
 
11
 
! Отговори
Star преди 1 година
В другите държави толкова дават за изнасилване.Ако го осъдят в САЩ ще лежи от 20 до 50,а може и повече.В САЩ 100-200 годишните присъди се раздават най редовно.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хахахаха___а ти какъв си?... същия
187
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
накрая ще му сложат гривна и айде кой от къде е... като убиеца на Цветков
186
3
 
10
 
! Отговори
Убийството преди 1 година
на двете жени от бившия футболист е дългата сянка на бкп/бсп - безнаказност, мутри, безхаберие. На това ни учехаКомуноидите и резултЪт е Очевиден.
185
0
 
10
 
! Отговори
211 преди 1 година
До Анонимен 211Нито този ***,ил е допринесъл нещо, нито дядо му, активен участник в избиването на българската интелигенция,по заповед на чужда държава.Накрая дори унищожи архива на БКП да не научи никой за мръсотиите които са вършили.
184
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Пет додини, добро поведение и след няколко месеца пак ще е сред нас...
183
1
 
20
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Накрая ще се окаже, че не е шофирал той, а извънземните, и понеже всичко лежи на косвени доказателства, както при Йоан Матев, няма да го осъдят! Това е родината ни! Това е държавата ни! Това е ГЕРБ! Оня с чайовете още не са го осъдили! Ако си някой дребен мишок, ще лежиш пет-десет години, но ако си човек на някого - 5-6 месеца в ареста, докато всичко се уталожи, батките ще му кажат да се покрие и да не прави глупости, а децата ще гният в гроба. Не ки знам такита макита стъкита мъкита, тъжно е!
182
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега стана ли ви по-добре като излязоха имената на момичетата?! :(((((
181
0
 
23
 
! Отговори
Добре, де преди 1 година
Къде се къса брънката? В полицията, в прокуратурата, в съда? С 50 престъпления си на свобода, убиваш двама души и ти дават......5 години???

Спонсорирани публикации