Според зодията - кои са най-романтичните мъже?

Вижте мнението на астролозите
9 авг 2022 22:00, Екип на Tialoto.bg
5
Според зодията - кои са най-романтичните мъже?
IStockphoto

Не са много мъжете, които отговарят на описанието "романтични", но все пак ги има. По принцип това са мъже, които са нежни по природа, обичат да правят комплименти, да говорят мили думи, да се грижат и най-важното - знаят какво иска една жена. За такъв мъж, разбира се, е важно чувството на любов. Кои са най-романтичните мъже според зодията им?

Овен
 
Страстни, енергични, харизматични. Те могат лесно да съблазнят момичето, което харесват. Те са романтици по душа, влюбват се лесно, правят скъпи подаръци. Но, за съжаление, те могат да се грижат за няколко дами едновременно и да бъдат непредвидими в действията си. Любовта за тях е изключително важен критерий. Те търсят партньори, които ще им се възхищават. Сексът също играе важна роля за тях. 
 
Овните обичат шумни компании, така че може да бъде трудно за скромните момичета в такъв съюз. Ето защо, преди да влезете във връзка, запитайте се дали сте готови да живеете в интерес на партньора си и да го възприемайте такъв, какъвто е.
 
Близнаци
 
Непредвидима зодия. Но ако се влюбят, те са готови да преместят планини. Щ ви слушат, ще се разхождат под звездите, ще организират романтични срещи с изненади. Те се влюбват в жени, които имат известна мистерия, с които е интересно да общуват, Близнаците обичат непредсказуемостта. Ако сте станали негов избраник, тогава той ще се опита да ви изненада и да направи красиви подаръци. 
 
За Близнаците е важно да не ограничават личното си пространство. Ако той е готов да пожертва своята независимост и свобода за вас, значи ви обича. Но с възрастта вълнението може малко да поизсъхне.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-романтичен е мъжа пред любовницата си ,за да и се докара и пред жена си за да прикрие любовницата.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овен и близнаци?!! WOF!!! Нататък просто няма да е за четене.

Спонсорирани публикации