Преди трагедията в Стара Загора - домашно насилие и побой

Отношенията на военния и съпругата му се влошили напоследък
77
Преди трагедията в Стара Загора - домашно насилие и побой
Снимка: БГНЕС

Преди да се стигне до фаталната развръзка в семейството на военния и съпругата му е имало домашно насилие и побой на работното място. Това става ясно от съобщение на военно-окръжната прокуратура в Пловдив. Телата на двамата бяха открити във вторник в семейното им жилище в Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство, което да установи дали военнослужещият С.П. умишлено е умъртвил съпругата си В.П.

Още по темата

Двойката имала сключен граждански брак от 2010 г. През последните месеци отношенията им се влошили, което довело до чести вербални спорове и физическа саморазправа между двамата, сочат данните от разследването.

На 13 август мъжът посетил работното място на съпругата си и предизвикал скандал, придружен с нанесен побой. Тъй като В.П. не се явила на работа на 15 август, нейна колежка се опитала да й се обади, но не се свързала. Затова се обадила на майката на В.П.

Подаден е сигнал в ОД на МВР - Стара Загора за издирване на В.П. На 16 август полицейски служители отишли до семейното жилище на С.П. и В.П., звънели, но никой не отварял. След като отворили входната врата, полицаите видели труп на мъж в коридора на апартамента. Веднага са информирани Военно-окръжната прокуратура в Пловдив и РС "Военна полиция" - Пловдив.

Мястото е запазено до пристигане на военен следовател, който е извършил оглед. Намерени са труповете на двамата съпрузи с видими огнестрелни рани в областта на главата. Установено е и огнестрелно оръжие, законно притежавано от С.П., с което се предполага, че е причинена смъртта и на двамата.

Продължава извършването на процесуално-следствени действия, работи се по всички възможни версии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
посетил работното и място, предизвикал скандал, придружен с нанесен побой- Боже, какво ли е правил вкъщи с жената и детето си този психопат. Жалко за убитата жена и сирачето.
45
4
 
2
 
! Отговори
Хо хо хо преди 1 година
А в Саудитска Арабия пръв съюзник на Исрааел и Сащ идва полицията и почва да бие жената заедно с мъжа и
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Латентните г..таци със соц. носталгия как се дразнят на мъжки символи като брадите. Понеже някога са ги принуждавали да се бръснат до синьо в казармата такива като тоя психар, дето публикацията е за него. И много им е харесало.
43
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първите брадати в България се появиха след 10-ти ноември 1989 година по площадите. Брадатите бяха в СДС и в екологичните организации. Почти всички бяха с психически болести и неформали от мазетата на социализма.
42
3
 
15
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Девиза на полицията в САЩ е "Защитаваме и служим на хората". Девиза на българската полиция е "Бъркаме си в носа и чакаме деня за заплатата".
41
4
 
21
 
! Отговори
Янева преди 1 година
В Америка идва истинска полиция и задържа домашния насилник. При руско-българските условия идва полиция която глобява жената че вдига шум на съседите. И после боя продължава. Полицията в Русия и България е напълно неадекватна и безполезна.
40
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психотест: Човекът не се е уплашил да изпълни замисленото и да понесе последствията. Здрава психика на отговорен човек, който здраво държи оръжието в отговорни и критични моменти като този. Липсва страхливост, колебливост и малодушие в характера му. Наблюдава се смелост, решителсност, изпълнителност, поемане на отговорност и непоколебимост.
39
2
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Много хора са знаели за домашното насилие - съседите например. Но може ли да се разчита на нашата полиция? Тя не прави нищо. Даже след убийството не знаят какво да правят и се сещат кой е убиеца след 6 месеца.
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психотестът показва здрава психика и здраво държане на оръжието в критични моменти като този.
37
2
 
17
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Задължително на психотест военни и полицаи на 6 месеца!!
36
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои мъже нямат грам мозък и оставят децата си сираци, нормално мислещ човек би напуснал жената, като няма рацбирателство, но детето ще си има родители. Бог да ги прости, но това е възможно най-глупавия край, този ще се пържи в Ада.
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги съм се чудел на дребноупишковците, пазещи боен пистолет вкъщи, защото са военни или полицаи. Бащата също беше военен, но боен пистолет е носил два пъти през живота си вкъщи, а през останалото време беше в каса в поделението, където работеше.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** простите и двамата...
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***. Да си оставиш детето кръгло сираче...
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До уважениОния с чаршафите харесват повече такива като тебе, целите гладки, метро, пухкави.
31
2
 
13
 
! Отговори
а е преди 1 година
много агресивни напоследък тез неамдерталци от силовите ведомства тц, тц, тц
30
4
 
0
 
! Отговори
уважени преди 1 година
Всички небрънати са "проблани4 от ислямисти
29
2
 
12
 
! Отговори
ние сме преди 1 година
малкък но про+ЗТ народ
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Два примера. Приятел, който 3 пъти си сменяше работното място, накрая отиде в едно учреждение, дето има контролиран достъп. И тая, дето го преследваше, по нищо не и личеше, че е пълно ку-ку. И една позната, дето един и пишеше години след като са приключили всякакви отношения. Неща от рода какво било станало, тя какво била казала, направила. А са минали примерно 4-5 години. И не можеш ги затвори по институции, то дали има диагноза за това.
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 6 С всичко съм съгласен, но защо и "небръснат" да фигурира в списъка. Аз например от 20 години ходя с брада 2-ри номер и се чувствувам чудесно. А напоследък доста ходят като вавилонски войни, с гъсти, големи бради. Има нещо хубаво и в модата понякога.

Спонсорирани публикации