Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му

РСМ не разбира европейските ценности, коментира лидерът на ГЕРБ
Обновена: 26 сеп 2022 23:33 | 26 сеп 2022 23:03, Нели Христова
143
Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му
Снимка: БГНЕС

Изключително грозно започна срещата Северна Македония - България от Лига на нациите.

Феновете на домакините освиркаха мощно химна на България, а преди това не спряха да обиждат всеки един от националите ни при неговото представяне, пишат от Gol.bg

Последваха грозни скандирания по адрес на българите, дошли от целия стадион "Тоше Проески".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично осъди поругаването на българския химн в началото на футболната среща между България и РС Македония

„Респект към момчетата от националния по футбол на България. Така се отстоява достойнството на нацията ни!”, написа той в социалната мрежа.

“Като българин и футболен фен осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача”, подчерта Борисов.

Според него “с подобни действия съседите от РС Македония показват, че не разбират европейските ценности”

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Струва ми се, че едно оплакване от БФС и отделно такова от МВнР биха изиграли дисциплинираща роля за Футболния съюз на Република Северна Македония - той ще бъде наказан със солидна глоба плюс един-два мача без публика. Заслужават си го.
102
1
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
До ПетровДвуличен миризливец от БанкИ. Нямам думи да го опиша това нещо, което по неведоми пътище господни ни беше министър - председател
101
0
 
14
 
! Отговори
Храни куче да те лае преди 1 година
Същото става от 2014 година между Русия и Украйна. Не се чудете защо Русия удари Украйна. Два народа с почти еднакъв език се намразиха до смърт. Кой е виновен? ---Управниците - винаги рибата се вмирисва откъм главата.
100
0
 
17
 
! Отговори
Цар Самуил преди 1 година
Пелето го каза в ефир най-съществено за простоти*ята и злобата на северомакедонците-" Как може да освиркваш химна на баба си и дядо си"??? Същите които преди 100 г. са наричали нашата родина- Горна България. Правилникът на УЕФА предвижда изхвърляне от всакъкви турнири и за др. обиди.
99
0
 
24
 
! Отговори
Северномакедонците преди 1 година
Спечелиха!Може вече нищо да не играят.В очите на света те спечелиха световното първенство по простотия!Те и техните фенове!Аз съм на 60 години и съм гледал всякакви мачове навсякъде по света,но такава явна простотия никъде другаде не съм видял!Браво комшии!Продължавайте все така,Вас никой не може да Ви стигне!
98
0
 
14
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Най-голямата грешка на българските "политици" в международен план е даването на разрешение на ремс за начало на преговорите за членство в ЕС,но има още една поправителна сесия-да не дават съгласие по определени преговорни глави и така да блокират членството на тия фашисти в ЕС докато не започнат да зачитат истински европейските правила.Такива нямат място в ЕС.
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм п р ос т и вие сте п р о с ти и се разбираме! Държава на овцете,винаги искат отпред да е чобанин,ББ голям чобанин по природа и от сърце! Беее,беее
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фашисти!
95
12
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Оогледнете македонците и мислете за нашите туулупи. Един народ сме, с един манталитет и култура. Ние просто имахме късмет да влезнем в ЕС (без да заслужаваме), и малко от малко се цивилизовахме. Ама не много ...
94
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво,имате напредък,поне не показвате снимката на лидера на толупите,най-добре спрете да пишете за него.
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Апогей на малките, комплексирани държави имащи се за великани. Тъжно и смешно е да се взираме в дребнавостта, малоценността на другия, влизаме му в тон, който не е на нивото на израсъл тези комплекси.
92
19
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
А когато техния химн беше освиркван, нищо не казахте! Това се нарича лицемерие, прекрасно описващо политическия ни "елит"
91
2
 
16
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Цял живот аз гледам хора дето не са на мястото си и са на места и позиции , където природната им тъпота им позволява да направят големи бели!
90
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАЩОТО САМО В ЕДНА СТРАНА В СВЕТА ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА СТОИ ПО-НИСКО ОТ ДАТАТА НА СКЛЮЧВАНЕ НА ЕДНО ПРИМИРИЕ МЕЖДУ ДВЕ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ-3 МАРТ! ДА, ТОВА Е ПРИМИРИЕ ,А НЕ МИРЕН ДОГОВОР! ИМЕННО ЗАТОВА СЕ ДОПУСКА Т.НАР. БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР! Не оправдавам РСМейците ,а напротив ,но вината в тяхното отношение към нас тях трябва да се търси и у няшето робофилско мислене!
89
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бибитко, я ми припомни кой гласува да ги пуснем в ЕС, че нещо не се сещам.
88
12
 
3
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Питам се при толкова голямата сервилност ,стигащо до робско мислене към Русия по отношение на "освобождението" и нацвъкани навсякъде по столицата ни само руски паметници и имена на улици ,че ЗАЩО РСМейците НЕ СА НИ ТОЛКОВА БЛАГОДАРНИ за тяхното освпбождение от Османската Империя? НАЛИ НИЕ СМЕ ИМ ОСВОБОДИТЕЛИ,ПЪК СЕГА НИ НАРИЧАТ САМО С ОБИДНИ ДУМИ! ТОВА Е ВЪПРОС КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ РОБОФИЛИ, ДА ОБЯСНЯТ РОБСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ!
87
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че точно Баце ревеше най-много за интеграцията на Западните Балкани и че трябвало да бъдат приети бързо в ЕС или е забравил?! Айе сега не им давайте ток, нали помолиха преди няколко дни за внос на ток от нас, да си светят с крясъци!
86
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а кой ще осъди Борисов е въпроса
85
4
 
27
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Какво лицемерие. Винету, който за 12 години даде всичко от себе си македонците сега да ни мразят, сега го играе патриот за да гушне гласа на още някой заблуден индианец. Кой направи договора за приятелство с македонците? Винету. Следеше ли Винету дали се спазва договора? Разбира се, че не. Подлъга ги, че може да влязат в ЕС без да си мръднат пръста и накрая оу, вижте ме какъв голям патриот съм. Срам за Винету!
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия на снимката са чутори, а не глави...

Спонсорирани публикации