Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 26 септември - 2 октомври
26 сеп 2022 20:14, Иванка Гъркова
4
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 26 септември - 2 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Ще сте достатъчно заети, за да не ви остане време да мислите за несъществуващи проблеми. Не е изключено да се предприеме някаква реорганизация на работното ви място, която ще ви засегне пряко. Трудно е да се каже дали ще сте доволни от случващото се или не, но при всички случаи старанието и усилията ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка. С добри резултати ще са краткосрочните командировки. Ако скоро сте постъпили някъде на работа, ще впечатлите колегите и шефовете с уменията си.
 
Телец
 
Емоционалното ви състояние, а от там и настроението ще са нестабилни, което е нетипично за представителите на вашия знак. Ще сте доста по-чувствителни от обикновено и дори минимална забележка би могла да ви извади извън релси. Един от начините да си осигурите спокойствие е да ограничите контактите. Сериозните разногласия ще се случват предимно в семейството или с най-близките роднини. Не прибягвайте до тактиката „око за око и зъб за зъб“ и обстановката постепенно ще се успокои.

Близнаци
 
Ще разполагате с благоприятни условия за довършване на стари и изостанали задачи, за чието финализиране сте се натъкнали на сериозни затруднения. В настоящия период ще получите и помощ и варианти за действие. В професионален план би могло да се каже, че не се очакват изненади. От вас зависи да предвиждате последствията от действията си и, направите ли го, няма от какво да се опасявате. Личните отношения ще са източник на положителни преживявания. Ако наскоро сте преживели раздяла, предстоящите събития ще ви помогнат да преодолеете негативните емоции.
 
Рак
 
Ако някой ви наблюдава от страни може да остане с впечатлението, че не правите нищо съществено, но действителността изобщо няма да е такава. Ще сте ангажирани с поредица действия, които ще се окажат само начало, първа стъпка към осъществяването на по-глобални планове, изискващи повече ресурси, чиято важност ще проличи в перспектива. За да получите реални резултати в бъдеще, анализирайте действията и постиженията си до момента. Опитайте се да съчетаете желанията с възможностите си. Стремете се към баланс между личните отношения и социалните си изяви, сочи новият хороскоп за зодията. 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм. Очаква ви Веско Григоров от град Левски. Ще ви посетя всички, както апостола на свободата Васил Иванов Кунчев - Левски . Очаквайте ме мен и си пригответе парите в името на свободата на България.

Спонсорирани публикации