Mаникюр: 6 цвята, които винаги са актуални

Какво да поискате другият път, когато отивате в салона
27 сеп 2022 21:35, Дарена Найденова
2
Mаникюр: 6 цвята, които винаги са актуални
Снимка: iStock

Нокти с негативно пространство, карирани нокти, шипове, завъртулки! Колкото и да ги обичаме, е доста лесно да се претоварим, когато става въпрос за това какво е актуално и какво не. За наш късмет, има няколко универсални и неостаряващи цветове, които винаги са на мода и никога няма да направите грешка, ако ги изберете.

Има няколко нюанс лак за нокти, които са издържали теста на времето, доказвайки се като вечни, независимо от ерата и сезоните. Въпреки че не виждаме едноцветни маникюри толкова често, обикновеният лак наистина може да промени визията и настроението ви. Независимо дали просто си правите лакирането у дома, или искате да се поглезите с посещение в салона, никога не може да сбъркате с нюансите, които сме изброили по-долу.

Нов маникюр - шест цвята, които винаги са на мода

1. Червено

Този огнен цвят е идеален за носене буквално по всяко време на годината. Изглежда страхотно с всяко облекло и по никакъв начин не се конкурира с други цветове. Класическото червено е особено предпочитано покрай коледния сезон, но истината е, че то може да бъде включено както в есенния, така и в пролетния, и летния стил. Само трябва да намерите точния нюас за вас и сте готови да превземете света.

2. Розово

Ако не сте почитатели на ярките и изразителни цветове, ви предлагаме да изпробвате почти прозрачно розово. Толкова деликатно, чисто розовото е фин, но елегантен цвят, който обединява всяка визия. Независимо дали сте в движение, или работите от вкъщи, поглеждането към този нюанс почти винаги ще докара усмивка върху лицето ви.

Цялата статия можете  да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: маникюр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Nine inch nails преди 1 година
Трябва и да са добре заточени.

Спонсорирани публикации