Козирог, Лъв... Кои в зодиака не приемат думата „Не“?

Те винаги получават това, което искат
29 сеп 2022 22:00, Теодора Драгоева
12
Козирог, Лъв... Кои в зодиака не приемат думата „Не“?
IStockphoto
Някои хора приемат живота такъв, какъвто е, и с хубавите моменти, и с лошите по пътя си. Други изпадат в паника, когато нещата в живота им се объркат и предизвикват истинска драма около себе си. Този тип хора обикновено не могат да понесат да чуват думата „не“ за нещата, които искат. Този тип личности не просто са упорити и/или настоятелни, те просто отказват да разберат, че нещата невинаги вървят по план и не всеки път стават по начина, по който те си ги представят. Тези хора трябва да разберат, че няма нищо неестествено в това „да те отрежат“ или да ти откажат нещо, което желаеш и да се опитат да приемат този факт, за да могат да живеят по-спокойно. Всеки от нас познава поне един човек, който не приема отрицателен отговор. А за тази нагласа до голяма степен може да е отговорна неговата зодия.
 
А ето и кои знаци в зодиака не приемат „НЕ“ за отговор:
 
Козирог
 
Как да посмеете да кажете „НЕ“ на зодията, която се труди упорито и всеотдайно, за да получи всичко, което иска от живота!? Козирозите са сериозни и самостоятелни хора, които се борят сами с живота и много рядко искат услуги от някого. Именно затова имат склонността да не приемат „не“ за отговор. Самите те обаче могат много лесно да отказват на хората по учтив и уважителен начин. Те осъзнават, че да умееш да казваш „НЕ“ е от полза за самия теб, но ако някой на тях им каже „не“, те трудно възприемат тази позиция и се опитват да я оборят. Козирозите са от типа хора, които ще направят всичко възможно, за да ви убедят, че отказът не е опция. Те просто винаги намират някакъв начин в крайна сметка да получат „да“ за отговор.
 
Лъв
 
Харизматичните хора от зодия Лъв просто не могат да приемат „НЕ“ за отговор. Те са по-внимателни и тактични от Козирозите в разбирането на другите хора и все пак, ако им откажете нещо, те ще вложат цялото си сърце и душа и ще впрегнат чара си, за да ви накарат да промените мнението си. В крайна сметка много по-вероятно е те да постигнат и да получават от вас това, което искат. 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: хороскопотказзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
като цяло Фифи, преди 1 година
живеем в такива времена където хората са "алчни, меркантилни, манипулативни, нелоялни, кръшкачи, лъжци и т.н. и мъжете, и жените". Зодиите нямат много общо.
8
3
 
5
 
! Отговори
Фифи преди 1 година
Козирог и Скорпион са най-гнусните зодии - алчни, меркантилни, манипулативни, нелоялни, кръшкачи, лъжци и т.н. и мъжете, и жените от тези две зодии не са стока.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък обичам кога и го навнадам в дивия и тя да млъкне под мотото "убий *** с мълчание". И аз си си шпоркам в тесния и като добър градинар слагам и смазка, за да види колко съм човечен.
6
1
 
0
 
! Отговори
+4 преди 1 година
#серемисе
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скорпионите- манипулации, лъжи, ама държали на тебе, преструвки...докато се предадеш и после...айде бягат.
4
0
 
4
 
! Отговори
Гласът на България преди 1 година
Селските терикати и изнудвачи особено тези от град Левски.
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодиите "Тъща" и "Свекърва" - опитай се да им кажеш "Не!", особено пък ако живееш в дома на някоя от тях.
2
3
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 1 година
Аз пък, отдавна се забърках по една Лъвица, а тя....никъде я няма.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По *** зодия от лъв - няма!

Спонсорирани публикации