Зимни прически - кои цветове са актуални?

Ето как да се боядисате за празниците
4
Зимни прически - кои цветове са актуални?
IStockphoto

Температурите навън рязко паднаха, но това не означава, че косата ви трябва да изпадне в хибернация. Всъщност по-студените месеци са идеалното време да опитате нещо различно с цвета на косата си, независимо дали искате да я стоплите или да се потопите в хладния въздух с нещо малко по-студено.

 
С наближаването на астрономическата зима много хора искат да сменят цвета на кичурите си, за да преживеят обикновено мрачното, по-студено време, и искат да се почувстват свежи, ярки и сияещи. Зимата наистина е страхотен сезон да си поиграете с цвета на косата и да станете малко по-дълбоки и наситени, отколкото обикновено през пролетта или лятото. Или, в противоположния край на спектъра, можете да изсветлите и да заложите на съвсем нов нюанс за следващите месеци.
 
Готови ли сте да направите промяна в цвета? Добрата новина е, че не е нужно да избирате само зимни нюанси. От ледени блондинки до медни цветове и блестящи кафяви акценти – всичко това ще бъде популярно през следващия сезон, за да освежите визията и кичурите си.

Цветовете за коса, които са задължителни за зимата: 
 
1. Подобен на корените
 
Този цвят изисква изключително ниска поддръжка, защото всичко пасва на корена и по-светлите тонове са само около лицето, за да го рамкират. Визията позволява известно време да си починете от салона, което може да е точно това, от което имате нужда през зимата, когато навън е прекалено студено за излизане.
 
2. Нюанси бижу
 
Помислете за кичури като на русалка, но ги направете зимни с малко по-приглушена палитра. Вместо синьозелени и лилави, други скъпоценни тонове се появяват на преден план. Най-горещите и въздействащи нюанси в момента не са чак толкова далеч от класическите коледни цветове на червено и зелено.
 
 
В момента се виждат и богати бижутерски тонове, които карат косата да изпъкне, като наситено рубиненочервено и изумруденозелено. Вдъхновението тук обаче са по-фините скъпоценни камъни, за разлика от захарните пръчици и коледните дръвчета, които съвсем скоро ще завладеят пазара.
 
Знайте, че ако изберете цвят в бижутерски тон и имате естествено тъмна коса, най-вероятно ще трябва първо да се изсветлите, за да получите наистина брилянтен нюанс. Тези цветове изискват и значителна поддръжка, така че се подгответе за чести посещения в салона.

 
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Бяла гарга преди 1 година
Аз съм с прическа ела сам в пещерата. Миналата седмица бях с прическа бръснарски вятър .
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На грухтяща цоцолана не й гледам маникюра, дрехите и косата. Просто е отблъскващо. На безлични "дами"- също. А една сексапилна, отлично сложена жена с тренирано тяло, ще изглежда добре с всякакъв цвят коса.

Спонсорирани публикации