Бритни към феновете: Прекалихте!

Певицата трие Instagram през няколко дни
7
Бритни към феновете: Прекалихте!
Снимка: БГНЕС

Темата „Бритни Спиърс“ сякаш няма край. Изпълнителката може да направи цял сериал за живота си, в който са се случили толкова много скандални неща, че не можем да ги преброим на пръстите на двете си ръце. Като се започне с целувка на сцената с Мадона, обръсната глава и публичен вандализъм, скандалната раздяла с Джъстин Тимбърлейк и не на последно място, битката с баща ѝ за освобождаване от попечителството му.

Сега изглежда, че Бритни най-накрая е свободна и готова да започне начисто с живота си. Тя се освободи от опеката на Джейми Спиърс, разбира се, със задължителната придружаваща драма, омъжи се за Сам Асгари и вече мисли за семейство. Става все по-активна в социалните мрежи, смята да се завърне към музиката и дори намекна, че пише автобиография.

Всичко това звучи като перфектното начало на един нов живот, но феновете на Бритни не са чак толкова убедени в нейното щастие и дори в нейното съществуване. В социалните мрежи отново се зароди движението #FreeBritney, с което почитателите ѝ искат свобода за певицата от всякакъв вид опека и контрол. Новите твърдения са, че Спиърс сега е под настойничеството на съпруга си Сам Асгари, като част от феновете дори стигат по-далеч и казват, че звездата всъщност е умряла и на нейно място живее двойничка.
 
Въпреки че Спиърс почти ежедневно публикува снимки и видеа в социалните мрежи, не може да убеди коментиращите, че е добре и се наслаждава на живота. След като деактивира профила си в Instagram, намеквайки че не може да се справи с критиките и постоянните слухове по свой адрес, феновете се загрижиха още повече за здравето ѝ и извикаха полиция в дома ѝ. Този ход изнерви още повече певицата, която изрази разочарованието и гнева си в Туитър, където все още има профил.

Сам Асгари отговори на нападките, че контролира Бритни

Бритни пак в Instagram, фенове с конспиративни теории за тормоза над нея

Бритни Спиърс отново аут от Instagram, феновете притеснени

„Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата стигнаха твърде далеч и личното ми пространство беше нарушено“, пише Спиърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари