Дамски чанти - време е за модели във формата на сърце

Те не са само за предстоящия Свети Валентин
7 фев 2023 18:22, Иванка Гъркова
7
Дамски чанти - време е за модели във формата на сърце
IStockphoto

Чантите през рамо са най-удобните за много жени. Малки или големи, те се срещат в най-различни форми, размери и десени. Но по случай Свети Валентин на пазара има минимодели във формата на сърце, които си заслужава да носите и след това.

Според модни експерти, кожените чантички сърца не са само за един ден. Те са една от тенденциите за зимата, която да изпробвате. Това доказват различните предложения по темата на Chanel, Dolce & Gabbana, Zara, H&M, ASOS и други.
 
Чантите през рамо за 14 февруари може да са червени, розови или пък черни, от кожа, пайети или някои други бляскави елементи. Но останалите във формата на сърце са направени така, че да пасват на вашите любими дрехи, обувки и аксесоари.
 
Освен дизайнерските миничантички с кожена дръжка или пък такава под формата на верига, има и много достъпни варианти, които да си позволите на следващата заплата. Някои от тях са направо вечни и спадат към така наречените устойчиви модни находки.
 

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Дамски чанти – пробвайте кожени паласки

Има страхотни винтидж сърца, които приличат на клъч, притежавайки уникална закопчалка. Други чанти през рамо, които са пухкави, също са като сърца, по друга тенденция за зимата. Ала сякаш най-разпространените и търсени са кожените модели с камъчета, капси. От тях червените или лачените ще са хит за този Свети Валентин. Иначе окото привличат и много велурени и сатенени модели, украсени с пришити верижки, скъпоценни камъни и други елементи.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и на катерички и мъжете ще ги гледат.
1
1
 
3
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Време е за чанти във формата на за.ници ...

Спонсорирани публикации