Плутон във Водолей - какво да очаквате?

Планетата ще се задържи доста дълго в този знак
29 мар 2023 19:12, Теодора Драгоева
6
Плутон във Водолей - какво да очаквате?
IStockphoto

Силата на Плутон често е отричана или пренебрегвана, но не и според астролозите. Вярно е, че тази планета „джудже“ беше понижена от астрономите и вече не се смята за планета, но пък нейното интензивно влияние няма нищо общо с размера ѝ. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от Плутон във Водолей, тогава се пригответе за един от най-променящите живота астрологични транзити, през които някога ще преминете.

Плутон може да се смята за господар на подземния свят, но никога не трябва да съдите за книга по корицата. Въпреки че е планетата на смъртта и прераждането, влиянието на Плутон е по-скоро неутрално, отколкото положително или отрицателно. Плутон е просто планета, която трансформира едно нещо в друго. Смъртта и прераждането могат да означават много неща, като даване и вземане, начало и край. Точно когато мислите, че знаете всичко, което трябва да знаете, Плутон ви разкрива някакви тайни, витаещи в сенките, повдига камъка и ви показва всички вредители, които се спотайват отдолу.
 
Плутон е планета на поколенията, която оформя по-големите тенденции на човечеството. Например милениалите са родени, докато Плутон е в Скорпион, а поколението Z се свързва с раждането по време на Плутон в Стрелец. И когато Плутон навлезе във Водолей, това ще вдъхнови променящи играта иновации и ще ни насърчи да пренасочим обществото си към по-ориентирани към общността идеали. Тъй като това е първият път, когато Плутон влиза в нов зодиакален знак от 2008 г. насам, тази промяна ще съвпадне и с революционни вълни, които ни тласкат към бъдещето. И ще изглежда ли това бъдеще по-добро или по-лошо от това, което имаме сега? Е, това решение зависи изцяло от вас.
 
Тъй като Плутон е толкова бавно движеща се външна планета, той покрива само един до три градуса годишно. Плутон навлезе във Водолей на 23 март точно в 8:13 сутринта и ще остане там през следващите 20 години. Плутон ще стане ретрограден на 1 май и ще се върне обратно в Козирог на 11 юни. Той отново ще влезе във Водолей на 20 януари 2024 г., преди отново да се върне обратно в Козирог на 1 септември 2024 г. и ще се върне обратно във Водолей на 19 ноември 2024 г. Плутон във Водолей ще приключи своя транзит след две десетилетия, навлизайки в Риби през 2043 г.
 

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

Ако се страхувате от това, което предстои, запомнете: тези промени ще се развиват в продължение на 20 години, което ще ни даде достатъчно време да се приспособим към тях. И ако вашият слънчев или изгряващ знак попадат под някой от фиксираните знаци, Плутон във Водолей може напълно да преобрази живота ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е...Бах ти глупостите
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много лични въпроси.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бъдем близки, да сме заедно.

Спонсорирани публикации