Асиметричните тоалети на принцеса Шарлийн от Монако

Съпругата на принц Албер II е бивша плувкиня
5
Асиметричните тоалети на принцеса Шарлийн от Монако
Снимка: Getty

Атлетичната принцеса Шарлийн от Монако неведнъж е показвала раменете си в елегантни, асиметрични рокли. За този тип визия дори може да се каже, че се е превърнала в неин емблематичен стил и запазена марка за червения килим. Тоалетите с разголени рамене и особено тези с едно рамо, винаги са били на мода (още от времето на Древна Гърция), но съпругата на принц Албер има свой собствен, уникален афинитет към тях.

Принцесата, която е бивша олимпийска състезателка по плуване, очевидно обича да показва своите ръце и рамене, добре оформени от годините на активен спорт, като често го прави, избирайки асиметрична стилистика.

Роклите с едно рамо позволяват на принцесата хем да разкрива малко плът, хем да не губи своята царствена елегантност, запазвайки лека сдържаност и благоприличие. Шарлийн често показва, че визията с едно рамо е подходяща за много различни поводи, от официални вечери до звездни събития на червения килим.

45-годишната Шарлийн наскоро се появи в изключително елегантна черно-бяла рокля, докато присъстваше на галавечерята за Гран При на Формула 1 в Монте Карло (миналата неделя). Тя допълни двуцветната си макси рокля с богато украсени бижута с диамантени обеци и пищна гривна. Въпросната зашеметяваща рокля на Шарлийн е дело на Valentino, а цената ѝ е 6980 британски паунда.

Още снимки на асиметричните рокли в гръцки стил на принцеса Шарлийн, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: принцеса Шарлийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Золушка преди 10 месеца
Тази е с по-широко рамене от тези на мъжът й. Не знам къде са кралските съветници да й кажат, че е трябва да носи тоалети с ръкав а не да й се виждат раменете. Знам, че нещо е бясна на "принца"- много изневерявал и непрекъснато милата трябвало да понася ситуации в които изведнъж стюардеса или бавачка или от някъде си идват с тест за бащинство- това не го пожелавам на никоя жена, но ако се направи на по- женствена ще е по- красива.
2
4
 
6
 
! Отговори
Таня преди 10 месеца
Много красива жена.
1
2
 
5
 
! Отговори
до космонавт преди 10 месеца
има изключения. не може да понякога да се разбере какъв пол е насреща. За справка - отиди пред огледалото

Спонсорирани публикации