Цачева печели и от гласовете на симпатизантите на ДОСТ

Левите кандидати не били добър избор, Трайков - също
Обновена: 19 окт 2016 21:14 | 19 окт 2016 20:27, Камелия Цветанова
115
Цачева печели и от гласовете на симпатизантите на ДОСТ
Снимка: Bulgaria On Air

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан разкри пред Bulgaria ON AIR за кого от претендентите за държавен глава ще дадат гласовете си симпатизантите на политическата формация.

"С оглед на ясните ни критерии за атлантизъм, не може да очаквате ДОСТ нито на първи, нито на втори тур да подкрепи когото и да е от левите кандидати“, съобщи той.

Според него би било несериозно да подкрепят когото и да е от независимите кандидати.

"Остава да се вгледаме в кандидатите на дясно и практически изборът ни е сведен до Трайчо Трайков и Цецка Цачева, но в реформаторите имаме един абсолютно непреодолим проблем", заяви Местан.

По думите му те носят основна отговорност, дори историческа вина, за това, че в началото на мандата на това Народно събрание, буквално са изрекетирали Бойко Борисов за вкарването на ПФ, определени като фашистки сили.

Местан е категоричен, че са стигнали до решението ДОСТ да подкрепи Цачена след  разговори с членовете и симпатизантите на движението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева
69
0
 
1
 
! Отговори
Що? преди 7 години
Герб решиха да сменят лелката с бабичка.
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТракиецТа за делото за т.нар. Възродителен процес. Това, предполагам е с цел да спечели правдата. Само не знам дали на г-н премиера ще му хареса ....Той тогава също не е бил за гъби.
67
1
 
2
 
! Отговори
Върбан Брястов преди 7 години
Едно прасе,колкото и добре гледано, когато стане гостоприемник на *** на пръв поглед безобидни ,не трябва да се забравя,че въпреки всичко те са си *** . не започне ли лечение ,прасето ще умре .Благодаря ти местане ,паразитче безобидно че ще убиеш прасето ,което изяде всичко ,а с него и себе си ,както става в природата .
66
1
 
5
 
! Отговори
Цачева преди 7 години
-социалист след 40 години няма мозък.....------------------------интересите на държвата са над тези на отделния човек - по повод незаконното екстрадиране на турските опозиоценири
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След това изявление ,"мама" просто трябва ,сама да се откаже от изборите, ако е българка !А щях да гласувам за ГЕРБ....
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо това някому е чудно! в САЩ има дебат Килъри и Тръмп, с какво нашите са по-лоши?
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви депутати,какви президенти,какви политици...!Човек да се чуди що за изр-оди са в управлението на държавата и политиката на нещастна БГ!Щом Бареков е евродепутат,а Митьо Пищофа е допуснат официално да кандидатства за президент...? Има непременни минимални предварителни условия за кандидатстване дори за управление на каруца или кола...!Наистина ни управляват ПЪЛНИ ИД-ИОТИ!Представяте ли си дебат- генерал с Нас-ран-дин Трайчо или балотаж- Цецка и Митьо?И после фуста да командва адмирал?
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАХА - МЕСТАН И БОРИСОВЯсно е, че отново българският президент ще бъде избран с турски гласове.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо иван костов още не е в затвора ?
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов и нотев - защити България гласувай с бюлетина 19
59
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 7 години
Нормално. За да гласуваш за леля Цеца е задлъжително да не си българин. Ще го направиш за пари или за да се подиграваш после с българите и техния държавен глава /пола/.
58
2
 
6
 
! Отговори
Боко евнуха преди 7 години
личния евнух на Ердоган - първо прави метани на Ердоган за имигранитите - посел ходи при Меркел и на нея да й праив метани и да й обясняав как няма да ги приема..... Изложи се пред цял свят.комарницки хубаво го е жилнал - султана Ердоган вика духа от лампата - Бойко и му казва - а а сега ми доведи Меркеле ханъм - гола.
57
2
 
11
 
! Отговори
Бойко разчита преди 7 години
на Ердоган за евтино строителство и разпределение на наркотрафика.... а връзката с Ердоган е Местан.какво чудно има тук?
56
4
 
15
 
! Отговори
дост подкрепя Цачева преди 7 години
харакири за цачева
55
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
Господим Местан, Къде отиде "Бойко Методиев Борисов" към когото вие се обръщахте с такава ненавист ?Къде отидоха речите в които обяснявахте колко е хубав съюза ви с левите ?Много бързо забравихте съвсем близкото минало ! Да не би да е от възтъстта ?Или от желанието ?
54
1
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Нищо ново под слънцето. Султана казваше на Ердоган братко така че ГЕРБ И ДОСТ са скачени съдове. Ердоган открито желае български градове и правителството ни за разлика от гръцкото си трае. Има ли нормални хора в държавата , които тогава да дадат гласа си за Цачева разбирайте за Ердоган и турцизирането на нацията? Хората с поне малко мозък в главата си биха избрали най- българската двойка Каракачанов-Нотев, защото не биха цепили басмата на Ердоган и биха защитили Българското.ПАТРИОТИТЕ- ПЕБЕДА!
53
0
 
12
 
! Отговори
*/* преди 7 години
Това,че печели гласовете на дост(проводника на ислямизма в България) не мисля че е добра реклама.
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво се оказа - първо Цачева твърди, чи никога не е виждала Радев лично, посел като й припомнят че е бил в НС, се оказва че е бил гост-отзад, а накрая признава нервно, че все пак са се срещали на изсулшване на Пг на Герб, но тя не помни. За една минута - три пъти си смени позицията. И тази жена ще е президент! да не говорим, че не помни действащ генерал от главния щаб.
51
0
 
11
 
! Отговори
сделка или не преди 7 години
Сделката си струва , Дело Възродителен Процес в Европейския Съд срещу гласовете на ДПС , Дост и Касима Дал , действайте не си губете времето уважаеми Партии

Спонсорирани публикации