Листите на ГЕРБ ясни, Борисов водач в София и Пловдив

Новите лица са 40%, похвали се Цветан Цветанов
15 фев 2017 09:19, Александър Попов
125
Листите на ГЕРБ ясни, Борисов водач в София и Пловдив
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Водачите на листите на ГЕРБ вече са ясни, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНТ.

"Вчера листите бяха почти финализирани. В момента се прави последното съгласуване със съответните областни и общински структури и предполагам, че от петък до понеделник ще бъдат извършени съответните регистрации по места. Водачите вече са ясни, трябва да си изпълним последната процедура с последното съгласуване на структурите и ще бъдат официално обявявани. Но вече са ясни като цяло, така че нямаме никакви проблеми", заяви Цветанов.

Още по темата

Четирима са кандидати за депутати, които ще водят две листи.

"Това са Бойко Борисов в 25-и МИР в София и Пловдив-град. Аз ще водя традиционно Велико Търново и Благоевград. Горанов ще води 24-и МИР- София и Силистра. Томислав Дончев ще води 24-ти МИР и Габрово", обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Във Варна срещу Стефан Данаилов ще се изправи Лиляна Павлова, листата в Кърджали ще бъде оглавена от Цвета Караянчева, а в Бургас – от Ивелина Василева.

"Направили сме всичко възможно, както да има съответното обновление в листите, така и да запазим този баланс на партийната структура и същевременно на експертизата, която трябва да присъства в българския парламент като начин на говорене и участие в съответните секторни политики, в комисиите, в които се разглеждат законопроектите", отбеляза Цветанов.

В листите ще има и нови лица, като попълненията ще бъдат доктори, хора в сферата на образованието, културата, спорта.

"Имаме много известни личности в дадените секторни политики, които на местно и на регионално ниво са авторитети и точно това беше смисълът на обновлението, което трябваше да има в партията. Предполагам, че някъде около 40% ще има нови лица, които ще участват активно в тази предизборна кампания, но сме запазили и тази приемственост, която е изключителна важна, защото виждаме, че някои от партиите вървят към доста сериозно противопоставяне, което се създава между централна и общински структури", посочи още Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За листите по райони в София пада голямо каране.Младите са сложени на неизбираеми места,а бабички и старци напред.Пак ще гледаме същите тикви в парламента.Трепането е за парите,не и пука за народа и квартала.Някои от 25 мир не си мръднаха пръста и сега пак са в листите.
81
19
 
5
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Искаме ли ГЕРБ отново да управлява страната ни ?Да+Не -"Днес" и на Вас трябва да Ви интресно какво е мнението на читателите Ви , нали ?(да не ме триете)
80
15
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
БОЙКО Е ВЕЛИК!!!!
79
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП плаща богато на форумни *** за пропаганда, ясно си личи от коментарите, техния дементен електорат надали знаят какво е компютър, а още по малко да пишат коментари
78
8
 
3
 
! Отговори
Baltona преди 7 години
Ако Боко Тиквата четеше този форум щеше да се усети какво искат хората и къде са му грешките и щеше да има добър шанс да поеме правилния курс, но понеже се мисли за много умен нека сега трепери дали бесипету няма да го бият на изборите.
77
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не би да искате да кажете че народа трябва да гласува за партията чиито председател Нинова която е еманация на кражбата и лъжата, изключително талантлив и въртелив мошенник способен да яхне и издои българския народ без никакви скрупули, спомнете си големите шлемове с руснаците и не само
76
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Новите лица са 40%, похвали се Цветан Цветанов"---А, бе, Цвъки! Щом ще фигурираш ТИ - физкултурният *** и БОКО - банкянската тиква, ВСЕ ЕДНО, че НЯМА нови лица! Това е равно на 100% стари мутри!!
75
2
 
11
 
! Отговори
ha ha haaa преди 7 години
Новите лица 40% а Старите з а д н и ц и - 60 % :)))))))))) Този от раздвояване на личността ли ще бъде на две места едновременно? В София Винету, в Пловдив - Ташунко Сапа /съратник на Винету/
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
партията -унищожител на българия се надява лошият матрял да я избере пак за да си продължи пъкленото дело.подготвили са нови измами за да пълнят джобове
73
0
 
14
 
! Отговори
Тия преди 7 години
Нашите политици много на сериозно се вземат нещо. Явно, че в България има два свята - светът на политиците - популистки, демагогски, крадлив, лъжлив, смрадлив, и светът на обикновените българи, в който реалността е жестока, но политиците я гледат с розови очила. Не вярвам вече на политиците! Стягам си куфарите и беж да ме няма.
72
2
 
15
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Ако може гропарите да кажет какво направиха за да улеснят живота на гражданите, че аз не се сещам. Приеха лобистки закон за задължителна гражданска отговорност. С триста зора сколниха годишните винетки да важат до датата на закупване и то от догодина. Модернизация и елктронизация на услугите 0%. Пълна скръб. А най-лошото е че другата пълна скръб ,бешипету се явява единствената алтернатива, благодарения на късопаметния матрял..
71
1
 
5
 
! Отговори
мимо преди 7 години
До До Вихър Райчев В никой не вярвам; малко в патриотите; но и те ако се осерат тогава България загива
70
1
 
7
 
! Отговори
клоун преди 7 години
Бла бла бла!
69
4
 
16
 
! Отговори
КОКО преди 7 години
До Анонимен Не знам защо пак се кандидатира два пъти опита *** се иска още веднъж да стане за смях тоя актъор в театъра ще бъде хит медийна звезда продажен политик с цялата пасмина от герб хумор смях и срам Бойко вече си бита карта политически труп ще бъдеш изненадан герб ще загуби
68
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умните знаят че ако гласуваш за БСП фалита на държавата е неизбежен
67
3
 
29
 
! Отговори
До 91 преди 7 години
Умните хора знаят,че в една и съща тиква трети път няма да се препънат.
66
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Бокоооо,кой ще те избере в София и Пловдив,бееее.Пак груба грешка като на президентските избори.По-скоро по селата ще гласуват за теб,отколкото в София и Пловдив.Ама това което човек сам си направи,никой не може да му направи.
65
3
 
17
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Аааа чакахме и ,,голямата изненада,, на президентските избори а накрая Цуца! Сега ще е същото.
64
2
 
21
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Браво на Бойко!Голем талант!Филия с мас и картофье за стратега!Само *** може да остави държава и да си угоди на селското его.
63
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко отново Премиер през март... Умните хора знаят , че той е правилния избор!

Спонсорирани публикации