Борисов от Facebook: Законът – еднакъв за всички!

ГЕРБ записа в програмата си падане на имунитета на депутатите
17 фев 2017 12:30,
113
Борисов от Facebook: Законът – еднакъв за всички!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Българските граждани искат от съда и прокуратурата да прилага точно и еднакво закона спрямо всички.

Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Facebook. Той публикува там основните приоритети на партията си в сектор "Правосъдие".

"Няма справедлива държава и богата нация без ефективна, бърза и справедлива администрация и съдебна власт", написа още Борисов и допълни, че съдебната реформа трябва да продължи.

Още по темата

Лидерът на ГЕРБ припомни, че ако партията му управлява отново, ще премахне имунитета на депутатите.

"Конфискуване на имотите на хора от високите етажи на властта с недоказани доходи", е сред другите приоритети на партията.

ГЕРБ планира и задържане на осъдените лица още в съдебната зала, за да не се налага издирването им целия свят.

Партията предвижда и да задължи главния прокурор и председателите на Върховните съдилища да се отчитат пред парламента на всеки три месеца.

Деполитизиран и прозрачен избор на новия ВСС от парламентарната квота и електронно правосъдие също са сред приоритетите на ГЕРБ в съдебната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме спортни зали да има де да чоплим тиквени семки. Хем тъй спонсорираме прозводителите на слънчоглед .И гей-паради в повече трябва да има. гей-паради трябат на народа.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи още в съдебната зала задържме някой и го държим 25 год, докато се проточи делото ехаа кееф, аре у лево. Да го е направил досега, а не да се разкарва от студио в студио и да си прави селфита с ножиците
48
0
 
6
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Закона не е за всички!Колкото повече пари имаш толкова повече си над закона......нямаш ли пари си г-н НИКОЙ!
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По голям прос*ак от ББ не съм виждал. Преди известно време си призна като каза: "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме." Само простаци и *** могат да се връзват на лъжите му и да гласуват за ГЕРБ.
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахахаха ах ще умра от смях, тоя що не се скрие, какви глупости говори, нищо не направиха за съдебната система, защото така им беше удобно, сега глупости говори!
45
2
 
3
 
! Отговори
Ралица чудесна преди 7 години
Хайде стига с тия паметници защото те станаха повече от хората в България,трябва ни съвременен Алеко ,да критикува и да тика напред духовността.
44
11
 
3
 
! Отговори
Ралица прекрасна преди 7 години
Борисов свърши много добра работа за България,следващите трябва да бъдат още по-добри ,да надграждат, въпросът е КОЙ ако ГЕРБ не могат да съставят правителство от мнозинство.Трябват ни енергични,можещи работливи депутати,но такива много трудно се намират особено ако става въпрос за работа,защото всички са със нагласата че трябва да точат държават а народа да бачка,да ама къде е този народ погледнете каква част от него са трудоспособни и каква не .
43
1
 
4
 
! Отговори
66 преди 7 години
Ралица е прекрасен,откровен и много талантлив човек.Поклон
42
5
 
6
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Той, че лъже ни е ясно, ама на Корнелия ли да повЕрваме. И на тия около нея ли. В това ни е проблема, че имаме крещяща липса на избор.
41
3
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
6 години, къде спа? Станишев и Орешарски ти бяха виновни за всеки неуспех. Ако имаше сериозни намерения във всички тези области, а и в другите, където обещаваш щедро като същински Патрон и Бащица;))) нима досега все нещо ти пречеше да ги реализираш?Да, ама, ако се създадът такива закони, каквито обещаваш, първо към теб, трябва да се приложат. Щото не може така - кой крал, крал; кой *** - ***, оттука нататъка почваме да почитаме Темида. То така и аз мога. Съ наям, съ нагуша до пръсване, да ми стане добре (ох, котьо) и след това бой по всички, които са като мен;))) За да остана само аз, едно
40
1
 
8
 
! Отговори
66 преди 7 години
*** ли си *** ли си ми е все едно но Ралица е права,граматиката и е прекрасна ,важното е да те разбират и да казваш това което мислиш,да за окончанието на думата съд става въпрос но това не е голяма беда,бедата е в това че има простаци които не разбират смисъла на казаното.
39
3
 
12
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Ха ха ха ха -Борисов вече не знае какво да обещае само и само да подлъже електората да гласува за него.Е -2 пъти беше премиер - стига вече - видяхме те какво можеш - няма нужда сега да се пънеш и да обещаваш какво ли не - много си жалък - не се излагай повече
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези закони като ерепетата ли ще ги направиш? Помниш ли какви ги бръщолеви в първият си мандат? Не не помниш щото лъжите се забравят! Тогава си спъмням поД статията в която се закани на ерепетата и монополистите бая шарани беше закачил на въдицата. После тези шарани останаха с пръст у г ъ з но това е друга тема. Мислиш ли че и сега ще се хванат шаранчета? Едва ли! Знаеш ли приказката за лъжливото овчарче? Няма как да я знаеш ако я беше прочел щеше да знаеш че овчарчето са го изяли вълците!
37
7
 
2
 
! Отговори
Циник до Ралица преди 7 години
Душичке....ако си толкова хубава, колкото и името ти....направо е У бидно да имаш такава граматика! :-)
36
2
 
10
 
! Отговори
Ралица преди 7 години
А ми да то затова не идват инвеститори,как ще се надяват на справедливост след като съда ни е прогнил от всякъде,с подкупи ,пари под масата ,това е убидно за чуждия инвеститор.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ще има офце които ще гласуват за банкянската магнолия няма как. Това са офцете на държавната хранилка или така наречените селянжъри. За нищо вършене да взимаш по 3 000 лева не е майтап работа. А пък че останалият народ дето работи произвежда и взима заплати с които неможе да си плати само сметките това тях не ги брига. Важното е да си пъдържа статуквото и на офцете да не се дава много за да са зависими. А тези закони трябваше да ги въведеш другарю пожар още в първият ти мандат. Сега е късна!
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още балами дето да му вярват? 7 години какво направи за обикновения човек? Сетила се Мара да се побара. И пак лъже! В друга статия пише, че щял да повиши доходите, но при внимателен прочит става ясно, че има едно голямо "ако". Време е да излезе в пенсия.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боци тия глупости които си написал във Facebook защо не ги направи, имаше на разположение два мандата време.Или си викаш калпавия матрял отново ще избере крадливата ти партия и всичко по-старому.Този път Боци греда баце пък и ако си изберем свестни хора може и в раиран костюм да те видим.
32
2
 
16
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
Два мандата защо нищо не направи!Как да ти вервам и гласувам за теб!При нас твоите хора се нагушиха най безсрамно и ни баламосват как няма пари!
31
0
 
19
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Еееее..бат Бойко - от теб ли да почваме? Така, и така си лафим - ти събра ли първия милиард?И като сме почналиЦарчето, Делян Пеевски, Милен Велчев, Гергов, Овчаров, Костов, Доган....как ще ги караш сите партийци? По азбучен ред - или по милиони?

Спонсорирани публикации