Не един, а два дебата! Bulgaria ON AIR иска да пита

Националната телевизия настоява да участва в лидерските сблъсъци
28 фев 2017 13:52,
15
Не един, а два дебата! Bulgaria ON AIR иска да пита
Снимка: Bulgaria On Air

Ефективното представяне на политическите платформи не може да бъде заключено в рамките само на един дебат.

Bulgaria ON AIR предлага провеждането на два дебата между лидерите на ГЕРБ и БСП – в началото и в края на кампанията. Това се казва в писмо, изпратено от националната телевизия до двете партийни централи.

Между ГЕРБ и БСП в момента прехвърчат искри за това какъв точно да е форматът на дебата, който три от националните телевизии искат да излъчат.

Още по темата

"Като национална ефирна телевизия Bulgaria ON AIR настоява да участва в провеждането на предизборен дебат между лидерите на ГЕРБ и БСП. Смятаме, че зрителите на Bulgaria ON AIR са равноправни на тези на останалите три национални телевизии. Като независима и обективна телевизия имаме право да зададем въпросите на нашите зрители", се казва в писмото на Bulgaria ON AIR, част от Investor Media Group, до ГЕРБ и БСП.

Телевизията настоява да участва наравно в дебата със свой водещ.

"В името на медийния плурализъм предлагаме провеждането на два отделни лидерски дебата - в началото и в края на предизборната кампания на неутрална територия. Вярваме, че в интерес на всички е политическите послания да достигнат до максимален брой хора. Гаранция за това е участието на повече медии", се казва още в писмото на  Bulgaria ON AIR.

От екипа на медията смятат, че по време на кампанията ще възникат още въпроси, които ще изискват своите отговори дни преди предсрочния вот.

Bulgaria ON AIR предлага на ГЕРБ и БСП двата лидерски дебата да се водят от четирима водещи от четирите национални телевизии – по двама от две различни телевизии, разпредлени в двата отделни дебата.

"Вярваме, че в името на хората, обективността, честността и професионализма ще приемете предложения от нас вариант", завършва писмото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: бспдебатГЕРБBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Божееее преди 7 години
Докъде го докарахме - не стига, че на дебатите дрънкат популистки глупости, ами сега и цирк правят със самия дебат. Май отдавна удариха дъното. Остана само за дрескода за дебата да заформят една интрига - Корни иска по бельо, а Боцо по анцуг. После що не гласуват хората...
9
2
 
2
 
! Отговори
ПОЗОР ИЛИ СЛАВА преди 7 години
АКО БОРИСОВ ОТКАЖЕ ЛИЧЕН ДЕБАТ ОЧИ В ОЧИ ЗНАЧИ СЕ ПРИЗНАВА СА ПОБЕДЕН!ИСКА ПРИСЪСТВИЕТО НА ЕКИПА СИ ЗА ДА НАМАЛИ ВРЕМЕТО ВЪВ КОЕТО ЩЕ Е В ЕФИР.ТОВА ПАК Е ТАРИКАТЩИНА!ОМРЪЗНА НИ НЕКОРЕКТНОСТ!ПОКАНАТА БЕШЕ ЯСНА ОЧИ В ОЧИ.ГЕРБ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕДОРАЗБРАЛИ!ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ И ДА ШИКАЛКАВЯТ.СТИГА ВЕЧЕ!
8
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 7: Ти бъркаш нормалното с гербаджийското мислене.
7
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите сега кръв пикаят че искаха дебат с ГЕРБ!На всички с нормално мислене е ясно че бсп са аут!
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има логика!И наистина ако искаме не фалш а истински дебат трябва повече от един дебат и то с екипи от двете партии претендентки за първото място!Дебат между двама е само по себе си идиотско ,снобско и не ефективно за нас обикновените хора!Ако някои искат да си мерят *** по ефира да ама ако искаме истински неща не!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов няма да излезе на дебат очи в очи. Той иска с Лилито, Владито, Десито-най-големите експерти. Ако е сам и хлапето в първи клас ще го размаже вербално.
4
8
 
2
 
! Отговори
Контра преди 7 години
До смЕхСтрах те е, че вашата пътеводна звезда Нинова ще се изложи пред по-голяма аудитория ли, че така реагирате?
3
0
 
9
 
! Отговори
Илко преди 7 години
Нали това е целта на дебата, да видят хората за кой ще се гласува. Като се крият нищо няма да постигнат. Подкрепям дебата да се излъчва по всички национални телевизии, за да видят хората какви програми имат партиите и за кой си заслужава да се гласува.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bg natod e umral sa siiri resili regerend.i komediata ninova borisov zirka e bes pari vs e prah v o4ite na bg tap natod te sa saedno i vse edni i saschti gerb bkp. Bsp bkp dps bsp dr sa 4engeta voenni schpioni bkp dos patrioti rb vse efni i saschti partiizi jivkovisti v dr prebojadisani partiii karnaval v bg
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мизата нараства

Спонсорирани публикации