Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
19
 
! Отговори
FACE NEWS преди 7 години
FACE NEWS
174
3
 
25
 
! Отговори
Падение преди 7 години
Как може да се нарече появата на Танкиста до този проскубан дъртляк? Падение е, като няма по-силна дума.27 години громи комОнизамът, громи и громи, но освен далаверата Бояна друго не му дадоха.Той продаде Бояна на много ниска цена и вече има дело за това престъпление.Колко е откраднал от сделката, само той си знае. Най-вероятно търси местенце в гаДОСТ за имунитета и пари.Ако беше патриот, нямаше да мине в друг лагер.Този подлец е подобен на Бойко Борисов, които си продават душите за пари и власт
173
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този козел няма ли да се откаже?
172
7
 
32
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Като българин от старото поколение ,познайте какво отношение имам към Местан ,Доган, ,Ердоган и особено към този с побелелия мустак- Еничарян?Често ходя на Шипка и Плевен.Видя ли тези криви кратуни, се сещам за Батак. "От Батак съм дядо ,знаеш ли Батак?..."
171
4
 
43
 
! Отговори
генчо преди 7 години
Г-н Местан , мисля че наглостта ви няма граници . При положение , че когато бяхте в неизгодна позиция потърсихте закрилата на не кой да е , а на турското посолство. Това чисто и просто си означава , че вие се чувствате по - скоро турчин отколкото българин. А че имате зависимост от към Ердоган го знаят и малките деца. Вие си продължавате да бъдете агент , но не на България , а на Турция. Затвор за вас
170
1
 
28
 
! Отговори
нека е след преди 7 години
Проблеми не се решават проблеми се ликвидират.......Просто не е сега времето!Не вярвам и Ердоган да го оставят прекалено дългоа пък за Доган и Местан дето го играят доброто и лошото ченге нека минат изборите
169
7
 
31
 
! Отговори
E? преди 7 години
ДПС (Пеевски, Доган) това е проблема. В момента ДОСТ разцепи ДПС. Нещо, което ние в тази държава не успяхме десетки години. Всички много ги е страх, и БСП и ГЕРБ. Аз супер се кефя. Слабо ДПС е само добре за България.Тези лъжци и крадци са причината да сме най-бедните в ЕС. Ако преди 15г бяхме много пред Румъния, сега ни я дават за пример. Пичове тези нямаха телевизия 89г.. За какво говорим. Ние трагично изоставаме и Пеевски и Доган заедно с политическата каста са виновните за това.
168
0
 
35
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Страхотна комбинация са тия двамата....
167
10
 
21
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Ха сега де , нашите турци на кой ще повярват - на майка Турция в лицето на Ердоган и целокупния турски народ или на жадния за еднолична власт Доган?
166
8
 
48
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Местан, хващай си феса и се махай от Бьлгария, докато не е закипяла вьзрожденската ни крьв. И турското посолство няма да те спаси!
165
4
 
44
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Тоя същия Местан ли е,който агитира и говори предимно на ТУРСКИ в България?! Тоя ли Местан е същия дето се кри в ТУРСКОТО посолство?! Тоя ли Местан е онзи дето има под- крепата на турското правителство?! Не е ли тоя Местан същото онова *** ,което се въртеше накъдето духа вятъра ?! Не е ли тоя Местан онзи Местан ,който НЯМА БЪЛГАРСКО съзнание ?! Не е ли Местан оня,на който всичко българско му е чуждо,а всичко турско му е родно?! Че за какво ни е на нас той - измекярин и изменник ?! Чиба!
164
4
 
37
 
! Отговори
срамота преди 7 години
Заради такива продажници и *** като Михайлов сме в това положение.Този глуповат и алчен кинооператор не трябва да се нарича българин.
163
5
 
30
 
! Отговори
Я РУССКИЙ преди 7 години
За какво говорим...... ГЕРБ, БСП и турците разиграват цяла България, етническите българи трябва да се събудят и да гласуват за патриоти. България като една славянска нация е много важна част за славянското обединение в Европа. Германия, Франция, Италия, Испания, Англия се напълниха с телерасти и имигранти заради западните политици. Но славянските нации още държат фронта и пазят род и родина!!!
162
9
 
24
 
! Отговори
притеснен мюсюлманин преди 7 години
Догане, Догане, рублите и охранителите от ДС няма да те спасят от неизбежното, ще умреш като самотно куче, мразен от всички, защото си предател. Предаде ни и ще си платиш, този път истински затвор в Белене, а не на курс по агентство!
161
2
 
33
 
! Отговори
край преди 7 години
Даже и филсоф- хидроинженер Доган и духовния му син Пеевски са по-българи от Местан и Ефенди михайлов
160
5
 
38
 
! Отговори
край преди 7 години
Местане ти накара българите да заобичат Доган. Оня краде 20 г. ама си е наш турчин ли татарин ли, ром ли ама си е наш.
159
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо, ама изобщо няма турска намеса... Местане, кого лъжеш? Кой стои зад теб, ако не Ердоган? Ти защо се кри в посолството, а? Какво искаше да направиш и за чия угода и интерес? Местане, кажи си!
158
2
 
32
 
! Отговори
Един преди 7 години
Имате късмет, че сте се родили и живеете в държава като България, където хората по принцип са миролюбиви и незлобливи, и толерантни към друговерците, нищо, че сте ни яздили почти 5 века, господин Местан. Ако бяхте в Германия, Австрия, Италия примерно, дали щяхте да имате възможността да говорите подобни работи? В тези държави, отдавна да са ви свили перките! Отивайте си в Русия, Местан ефенди. Ние няма да ви се дадем. Аз съм християнин и не ви искам. Точка!
157
8
 
20
 
! Отговори
ЧЕСТНО КАЗАНО преди 7 години
А, от себе си , не изпитваш ли погнуса 175----щото аз от такива като тебе -усрани *** и смрадливи руски партенки ,....ОПРЕДЕЛЕНО ..ДА!
156
10
 
20
 
! Отговори
КОФТИ СЮРПРИЗ..Ха,Ха преди 7 години
Те от ДПС и БСП---затова реват , като магарета по медиите и форумите , против ДОСТ-------ЗАЩОТО СА ГОООЛЕМА ИЗНЕНАДА ЗА МОСКВА И ДС/бкп!/..че печелят и популярност ...та остави другото ...ха,ха,хааааааа/

Спонсорирани публикации