Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
10
 
22
 
! Отговори
До Трол преди 7 години
"Щом ми изтрихте коментара,бе?Щото казах,че като те насилят да станеш от християнин мюсюлманин,не означава,че от българин ставаш турчин!"Цар Борис 1 познаваш ли го бе "р о б"...
134
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До славянин...като от тях половината напуснаха Турция и заживяха в Германия...
133
6
 
40
 
! Отговори
гневен преди 7 години
Да не дразнят заспалия български лъв, че когато се събуди тежко и горко на всички!
132
10
 
21
 
! Отговори
Не на ДЕМАГОГИЯТА. преди 7 години
Защо етническите българи се дразнят от кавгата между българските етнически турци , нима не е очевидно те дълги години се мъчат да се отърват от корпоративния шев агент Сава който преди беше срама за тях изведнъж ВЕЛИК. Защо не се интересувахте от воплите и съдбите нарочени от него ,,предатели'' предатели на какво ,затова че се питаше защо крадете. Е тия вопли може би са чути другаде докато на тоя който се надявахме остана глух а това може би си ТИ.
131
1
 
42
 
! Отговори
Gledan_Picture преди 7 години
Гледайки снимката, виждам бай-Местан и бай-Михайлов. Знатни и обичани от българския и турския народ боляри, билюкбаши. Та, дума казвам срещу им- Позорно е да се обърнеш срещу Родината си, традициите и историята си. *** Местан усърдно търсеше защита в посолството и службите на Турция, нееднократно заставаше до тяхни държавни мъже, и всепиюща наглост-ще отрича и защитава безпардонната намеса на Турция в работите на България, скотына грязная
130
1
 
27
 
! Отговори
отговор преди 7 години
До въпроспочти, или все бивши агентури, разни юди седесари, мишмаш зидари. пратили им "ненамеса" по 16 евро да купят леща и халва на калпак, пардон, ч.алма, но си удържали по 10 евро лепта хонорар за субтитрите на арабски.
129
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката - козел и канарче!
128
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, Местане! Ако знаеш ние колко сме ти ядосани, място няма да си намериш! Впрочем, май повече те е страх! Пазиш ли си резервната пижама в посолството, че може пак да ти се наложи?
127
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 137Кой е Доган.Жив ли е или призрак.Какво си спомня за него българският гражданин.Аз помня само разговори за обръчи и раздаване на порции.Монах ли е,безделник ли е,пияница ли е.Кой и какъв е Доган.Някакъв несъществуващ мит.------ Ха ? А кой е пък Паисий ? Някой спомня ли си нещо за него ??? Мит ли е ? Реалалност ли е бил ? Как така от ТРАКИЯ е нарекъл БЪЛГАРИЯ ??? След като всички знаем че по нашите земи са живяли само ТРАКИ ??!! Я престани !!!)
126
0
 
35
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Абе кой е тоя *** до Местан, там около него всичките ли са такива?
125
2
 
45
 
! Отговори
дядо иван преди 7 години
Местане, както си ядосан, вдигай си феса и отивай на босфора да правиш партия и политика.В България не може турчин да поучава българите в 21 век.
124
1
 
27
 
! Отговори
Ха, ха, ха, ха преди 7 години
До Абе човече ????Ама моля ви се, ....... я ми покажете един ХОЛАНДСКИ БЪЛГАРИН ???? Алоу, троловете ?????? Коой ви плаща ?????
123
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е Доган.Жив ли е или призрак.Какво си спомня за него българският гражданин.Аз помня само разговори за обръчи и раздаване на порции.Монах ли е,безделник ли е,пияница ли е.Кой и какъв е Доган.Някакъв несъществуващ мит.Къде го виждате в политическото ни пространство.Местан е от плът и кръв носещ всичките негативи на своето присъствие.Кой има интерес да крие Доганя и да разказва врели некипели от негово име.
122
1
 
36
 
! Отговори
dd преди 7 години
дост мост дпс чувалите на рамо и в анадола.тез български ибрици които ги легитимираха тези терористични партии в затвора доживот.
121
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Местан ясно че целува краката на султан Ердоган но какво прави нашия демократ до него и не е ли слугуваме на Турция през целият си живот
120
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 118 ха ха когато "холандските българи, немските българи, гръцките българи, англичанските българи...и т.н. сметнат, че са българи и се върнат, тогава..и ние.-------------Виж това ми хареса !!!
119
3
 
32
 
! Отговори
Трол преди 7 години
Лелееее...тука думата "чал****" я цензурират......нема такъв смешен сайт...муахахааа
118
5
 
29
 
! Отговори
Абе човече ???? преди 7 години
Може ли да има Холандски , Гръцки или други българи ???? Това не ти ли говори че при теб има раздвоение на личноста ? Последно, .... ти имаш ли си родина или НЕ ??? Иначе има много хора които се мислят за Марсианци .... ама не са !!!? Престани моля ти се ! Уж си интелигентен човек .... а се оказва че си с раздвуение на личноста ??? Хем роден в България, учил тук , израстнал тук, държавата всичко му дала .... а пък той ТУРЧИН ???? Абе човече къде го има такова нещо в света ???? Стига вече !
117
4
 
28
 
! Отговори
Трол преди 7 години
Щом ми изтрихте коментара,бе?Щото казах,че като те насилят да станеш от християнин мюсюлманин,не означава,че от българин ставаш турчин!!!Като са станали мюсюлмани не е редно да се турчеят.Редно е да кажат,че са араби!!Мюсюлманската религия идва от арабите,не от пуйките!Така,че...бохчите,***,потурите и да заминават в Мека.Да се гъзят и да ги бият,като животни,че са вдигнали поглед към някоя кадъна.Ареее....марш в небитието!
116
3
 
17
 
! Отговори
fesss преди 7 години
İzbor li............. xa xa vsicki sa muşenici mnogo jalko za balgariya!!!!

Спонсорирани публикации