Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
17
 
23
 
! Отговори
свободен преди 7 години
за 100 години Турция не е изпратила нито един войник срещу България ... азиатците в Кремъл два пъти бяха избити по границите ни, след което те ни избиваха 45 години ....
114
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан, нали си е дружка с другия предател Борисов точно като него лъже яко. Местане, турска намеса ИМА и ти това го знаеш прекрасно. А този, дето си го сложил до себе си окончателно отврати всички българи от тебе. Такива ли мизерници смяташ да са ти подкрепата? Много ниско падаш.
113
2
 
30
 
! Отговори
Събота преди 7 години
Как да няма, като самия Местан е "Турчин".
112
2
 
43
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Партия ДОСТ трябва да бъде обявена извън закона и забранена лидерът и да бъде осъден за подбуди към екстремизъм разделение на нацията тероризъм и служба за чужди държави и интереси.
111
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 53 на турската ми лична карта и паспорт пише пак турското ми име и турски гражданин! И с отметка пожелание "религия" на която пише ислям или християнин ????? Я пак ????? Или не вдяваш ???? Със сигурност - НЕ !!!
110
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
местан кво да го коментираме,ако имаше държава,сега да *** павета у некоя кариера.....виж другия е нагледен пример защо полувин българия е навън,такива ни беха надеждата за промяна..
109
1
 
21
 
! Отговори
А бееее, преди 7 години
като гледам тук са само *** !? Защо ли се хабя да пиша ? Тия дори не знаят защо получават заплатите си ??? Ц.ървули с "нежни имена" ..... Ако напиша другото ще ме изтрият или дори изключат !?
108
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казва народът - за Евгений или добро или нищо! Значи - НИЩО!
107
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Уважаеми, не ми задавай *** въпроси !!! Погледни си паспарта ! Там ясно пише кои си и какъв си !!!"А в "личните карти" на българите преди 200 години пишеше "Девлети алие османие", тогава вашите деди като османци ли са се определяли ?
106
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Много моля всички "български турци" които смятат че са такива да отидат в страната за която милеят и там да решават проблемите си !!!"Ха ха ха когато "холандските българи, немските българи, гръцките българи, англичанските българи...и т.н. сметнат, че са българи и се върнат, тогава..и ние..
105
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След последните развития на нещата, Местан следва да промени лексиката. Атлантически да, но за Европейско бъдеще Родината му-майка отпада. Не може да ми менторства човек, който е съгласен с посоката на Ердоган към откровена диктатура. Щом му харесва, може да се премести малко по-на юг и да и се наслаждава. Но да си разиграва коня тук - стига!
104
3
 
28
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Загоров и Евгений Михайлович !!! Красота...
103
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е за ДОСТлук
102
7
 
20
 
! Отговори
До 53 преди 7 години
"Уважаеми, не ми задавай *** въпроси !!! Погледни си паспарта ! Там ясно пише кои си и какъв си !!!"На българската ми лична карта и паспорт пише турското ми име и български "гражданин" а не българин...А на турската ми лична карта и паспорт пише пак турското ми име и турски гражданин! И с отметка пожелание "религия" на която пише ислям или християнин и т.н може ако желаеш и въобще да не ти я добавят тази отметка...:-)
101
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 109Какво има да разбираш - обикновен Кирияк Стефчов. И бездарен. Днеска тук, утре - там. Но Кирияк си е плащал сам сметките, а тоя... за какво ли е отишъл при поредния си господар? Безсрамен бзсрамник без срам.
100
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 94Марш към 17-и век...
99
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан го разбирам , но този до него - не !
98
4
 
27
 
! Отговори
Пак питам ! преди 7 години
Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ ???????За какви патриотарски мнозинства става въпрос ???? БЪЛГАРИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ МИСЛЕЩИ СЕ ЗА ТУРЦИ ЛИ ??? Извинете ама ние сме в Европа ? Всеки който иска може да замине и да живее в Турция !? НОООО, НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ВОЙНА, ИЛИ ПРОТИВОБОРСТВО В ДЪРЖАВАТА КОЯТО ГО ХРАНИ И ЖИВЕЕЕ !!!! Много моля всички "български турци" които смятат че са такива да отидат в страната за която милеят и там да решават проблемите си !!! Нашата ро
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сминдух енд чесънАх, как те вЕрваме-е-е-е-е-е...
96
2
 
32
 
! Отговори
E преди 7 години
Много е вредно лицето Зидаров. Но няма да му се получат нещата на него и ДОСТ. Парламента ще го види през крив макарон, въпреки неистовата подкрепа от Турция!