Оставки и в РБ заради провала на вота

Формацията свиква в сряда координационен съвет
Обновена: 27 мар 2017 19:17 | 27 мар 2017 18:40, Красимир Ангелов
47
Оставки и в РБ заради провала на вота
Снимка: БТА

Часове след като лидера на ДСБ и председател на "Нова република" Радан Кънев подаде оставка от постовете си, оставки заваляха и от неговите бивши партньори в Реформаторския блок.

Още по темата
На днешното си заседание Политическият съвет на Реформаторския блок е взел решение да подаде оставка във връзка с резултатите на предсрочните парламентарни избори, съобщиха от формацията.

В сряда РБ свиква Националния координационен съвет на политическата формация, на който ще бъде разгледана оставката и ще бъде направен анализ на изборните резултати.

Коалиция "Реформаторски блок – Глас народен" благодари на всички десни избиратели, участвали в изборите и най-вече на подкрепилите коалицията, се чете в официалната позиция на формацията.

Както вече стана ясно, РБ събра едва 3,06% от гласовете заедно с партньорите си от Глас народен, които оставиха формацията извън 44-тото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
18
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Радан Кънев беше прав, че РБ трябва да се измъкне от задушаващата прегръдка на Бойко, лошото е,че другите партии от РБ не го последваха.Бойко успява да ликвидира всяка партия, която се коалира с него. Първо беше партийката на Яне Янев, а след това дойде ред на реформаторите. Следващите могат да бъдат Обединените патриоти.
34
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са руски партийки, които с това поведение работят за БСП.Истински десните се събраха в ГЕРБ или гласуваха за ГЕРБ.Кремъл не успя да разбие дясното у нас.
33
0
 
21
 
! Отговори
komitata преди 7 години
Проблема е че всеки иска да е вожд-щото лапането е голямо-сега че нямали да имат субсидии много важно теси си взели занапред-субсидииите трябва да отпаднат и всяка партия да се издържа
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея като им слушаш писанията се едно са некви много големи авторитети с голям апарат и авторитет. Хахахаха сбогом.
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11Хахах, вярно бе - партията на Янка Калпазанка (Яне Янев) беше феномен в световната политика с ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ, която за един мандат успя да се извърти не на 180, а направо на 360 градуса! Първо подкрепиха ГЕРБ, и даже гласуваха за правителството на Бойко Борисов през 2009г. После станаха най-яростната опозиция, много по-яростна дори от БСП! След това, ей така от нищото пак подкрепиха ГЕРБ и Янка Калпазанка, която иначе щеше да уволнява Борисов, му стана придворна дама
30
1
 
31
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Браво Ваньо, браво Костов! Браво български Распутине!
29
2
 
23
 
! Отговори
Хм преди 7 години
К'во стана-десните избиратели не повярваха във формулата 1 в 3 и избягаха при Герб....И какво имаме сега-самотна куковица-победител,дето ще прави правителство с омерзение.
28
1
 
38
 
! Отговори
Валжан преди 7 години
Къде е "великият" министър Лукарски. Нали това са ръководителите на РБ. Нещо много бързо се е покрил. Ако ставаше въпрос за раздаване на министерски кресла щеше да е първи!
27
2
 
43
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Много се кефя, че тези , както и дюнерджиите не влязоха в парламента. Бюреците също не ми липсват.
26
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разделиха ги да направят път за бсп-то. Ама не би, и с това номера не мина.
25
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не разбирам логиката на тези формаций - разединяват се когато са слаби и нямат никакъв шабс да влезнат в управлението. По този начин отблъснаха всички свои избиратели защото целта на всяка истинска партия е да управлява а не да вечна опозиция.
24
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръбовете станаха триъгълници
23
1
 
30
 
! Отговори
умно преди 7 години
До 25 АнонименЕ... то друг не остана...Избора е най-малкото зло!
22
5
 
30
 
! Отговори
мат'рял та дрън преди 7 години
До 22 anonimenЧе, те останалите нали са много читави, та си гласувала за тях... Ти и такива като теб сега по няколко пъти гласуват за Тикв***та, ама колко трябва да си умен за да настъпваш по няколко пъти мотиката, за да те пляска през муцуната...В крайна сметка мислете - любима партия няма, но няма как да гласуваш за СИК и Костов, нали?!
21
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** И ГЛУПАВО ПЛЕМЕ НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ БСП И ДПС НЕ ТРЯБВА ДА СА НА ВЛАСТ..
20
3
 
51
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Тоз Радан за никакъв *** не става. Даже се учудвам, че толкова много заблудени калпаци има да гласуват за партията в която е той.
19
0
 
45
 
! Отговори
Проклето племе преди 7 години
На снимката:Политическата *** на България, бокл*к до бокл*ка мила моя майнольо!Всички политици са такива, ама пък тези са най-голямата гняас в политическото пространство. Ама и долна *** бе, не пускат кокала и това е - децата си ще продадат, върху майките си ще тъпкат, ама не се махат пустите му кръвопийци!Имайте малко милост към тоя народ бе - като не ви иска се откажете!Въртят сучат все на гърба на народа стоят да цоцат...
18
0
 
62
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Винаги съм гласувала за десните, но откакто Кунева и оня псевдодемократ Д.Вълчев са там - аз и много хора не го правят. Те и още няколко лъжедемократи нямат място в дясното !!!
17
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махнете Гнусната Червена Кукувица и Червенобузестия Празноглавец! Тогава има някакъв шанс.
16
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой сега ще се бори с ДС, комунизма и вятърните мелници. Скучно ще без Митоди, Т2, Радан и другите палячовци.

Спонсорирани публикации