Пълен крах за десните: Хем без депутати, хем без пукната пара

Само една партия е минала сама 1-процентната бариера - "Възраждане"
Обновена: 27 мар 2017 20:50 | 27 мар 2017 20:40,
193
Пълен крах за десните: Хем без депутати, хем без пукната пара
Снимка: архив Булфото

Партиите от Реформаторския блок претърпяха пълен крах. Те хем няма да са в парламента, хем няма да получават държавна субсидия.

Освен това са заплашени да загубят и партийните си централи, които им се полагат от държавата.

Без субсидии и офис този път ще остане и партията на Светльо Витков "Глас народен". Формацията традиционно взимаше субсидия и централа за сметка на хазната, защото, макар и да не влизаше в парламента, получаваше над 1% от гласовете на избирателите.

Още по темата

Сега обединението РБ-Глас народен взе над 3%, но законът не предвижда коалициите, извън парламента, да получават държавна субсидия.

Същото се отнася и за обединението "Нова република", както и за "Да, България".

Така всички десни партии СДС, ДСБ, ДБГ, БЗНС и т.н. губят субсидиите си и централите си, пише "24 часа".

Парите и офисите си от държавата ще загубят и АБВ и "Движение 21".

Една единствена партия, която остава извън парламента, ще получава държавна субсидия, показват резултатите. Бариерата от 1% е преминала само партията "Възраждане".

Това е формацията на бившия активист на ВМРО, след това общински съветник от "Атака" във Варна, а сега директор на музея в Добрич Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
2
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
ПП "Възраждане" се отказа от субсидия, пишеше го в друга статия тука.
134
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Забравих! Без Пръмова, за нея нищо неможе да се нaправи!
133
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Десницата - много "красота", малко мозък! Да вземат сега да си сложат и по 1 рокля!
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Костов не беше ликвидирал индустрията и не беше разпродал икономиката на страната срещу жълти грошове, а десните не се финансираха от антибългарски сили, като ФАЩ и Сорос, и сега щяха да са в парламента, дори можеше и мнозинство да имат.Но какво очаквате от хора като Кунева, Кънев, Ненчев,Митов,Лукарски, Москов,Трайчо, Хр.Иванов, Атанасов, и останалата шоро идна ***?
131
0
 
3
 
! Отговори
Свободен българин преди 7 години
До онбашията - e, сега доволени ли си от Конституцията?! Точно тези "39-те" бяха против тази конституция, но сега това се премълчава. Друг е въпросът, че всички бяхме употребени. Да, другарю, така работи червената партия, ако не знаеш.
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
десните нали ревяха срещу субсидията от 1 лев, а сега показват, че могат и без пари!
129
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десните отдавна са губещи.Обкръжението около Кунева и Лукарски винаги ми е билио плашещо.И мога да кажа хак им е.Но защо само те.Кои са по добрите,по честните,хората с кауза и морал.Парите са се превърнали в безумие.А политиците и тяхните кукловоди,които грабят на своя глава,колкото им се ще съвсем са обезумяли.
128
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво "дясно" говорим, след като то е в състояние на будна кома от 2001-ва насам и след нокаутиращия удар, който им нанесе Костов? А сега една мафиотска формация се обявява за такава, но от мафиоти едва ли може да се очаква да бъдат нещо друго, освен *** популисти в името на гарантираното ограбване на държавата и населението и. И не очаквайте тези самонарекли се "десни" да се откажат от субсидията...Кога мафиот се е отказал от повече лесни пари? Няма такова нещо в историята...
127
1
 
17
 
! Отговори
хайде де!? преди 7 години
хайде де - "без пари" - че то откраднатото от тях ще им стигне за 10 поколения без да им се налага да работят
126
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе хора Кунева и МИстан какво ще работят сега ?!?! Трябва помощи да им събираме!
125
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наскоро гледах жената,която върна 1600 евро.Всички се възхищаваха от честността й.Но честността е производна,тя не идва от добро възпитание,както ни убеждаваше Борисов.Тя идва от умението да живееш простичко и скромно.Тази жена ме изуми от пълното и безразличие към парите.Когато партиите стана т независими от парите,тогава ще станат полезни за държавата.Тогава ще останат достойните ,а останалите ще се изхлузя т кой тихомълком,кой с гръм и трясък съм.
124
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееее, ся божо манчестъра ще може да си ходи по мачлета с надиплената народна пара....
123
3
 
11
 
! Отговори
:P преди 7 години
Браво на десните и браво на Радан Кънев! Още от едно време, където подставеното лице Иван Костов се внедри в опозицията (СДС) до днес, структурата около него (ДСБ) успя да изиграе роля да възпрепятства синята опозиция да бъде алтернатива на БСП и като цяло да руши и малкото, което би могло да се пръкне от там. Е кажете ми сега, драги зрители, дали руското разузнаване не си свърши добре тази си част от работата?(Сергей и Иван учат в Украйна в едно и също училище, където впоследствие са вербовани
122
5
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
аз се излекувах от седерастията още по времето на 39те, хора които тропат с крак и не могат да приемат когато не е по тяхната гайда за нищо не стават.
121
4
 
16
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Това беше много издържан ход на ББ и неговите задокеански съветници. Защо? Защото американците предпочитат първичен, лесно четим и управляем бандит начело, който да могат да насочват с компроматите, които имат за него и като му дават едни парички да слушка. Посъветваха го да ги скара едно хубаво, после в точния момент да предизвика извънредни избори, знаейки, че те няма да успеят да си преборят егото и да се обединят за 2-3 месеца и...готово! Но хората са казали: И най-умния си е малко ***!
120
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До П.ПетровАко се напиша И. Иванов по малко ли анонимен ставам?
119
6
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Драги ми "анонимни" и след победата на ГЕРБ, какво ще се промени в мизерното ви съществуване ? Бате ви Бойко ще ви позволи срещу половината на минималната румънска заплата да хвърляте асфалт по новопостроените, саморазрушаващи се магистрали или ако имате висше да сте му форумни *** !
118
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 7 години
дясно? маскирано ляво! То няма лошо и да си ляв, но да работиш за държавата и народа си, а не за себес си!
117
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето до какво води разединението. То не бе борба за кокала то не бе чудо. В края на краищата лъвчето беше обезглавено. Приключи синята идея. ЖАЛКО.
116
16
 
4
 
! Отговори
Още има умни българи преди 7 години
накои обвиняват И. Костов за разрухата вдясно, но това не е точно. Разрушителите на дясното произхождат от средите на бкп, Те системно елиминират десни играчи от момента на рухването на техния режим. Има много забравени вече имена. В началото големи удари бяха унищожаването на БСДП и Дертлиев, БЗНС Н. Петков и Дренчев. Внедриха в СДС маса агенти. Днес виждаме немощни остатъци от дясното. Остана само Борисов с ГЕРБ. Вижда се напън и той да бъде смазан. Добре, че мнозинство българи се усетиха!

Спонсорирани публикации