Приеха оставката на ръководството на Реформаторския блок

РБ съзряха коалиция "на тъмно" между ГЕРБ и БСП
Обновена: 29 мар 2017 22:39 | 29 мар 2017 21:26, Анисия Иванова
25

Координационният съвет на Реформаторския блок прие оставката на ръководстово след 3-часово заседание. Представянето на коалицията на парламентарните избори е оценено като пълен провал, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Вчера и председателят на СДС Божидар Лукарски се оттегли от своя пост.

Анализът на РБ е, че веднага трябва да започнат разговори за обединение. Според тях десните партии, които трябва да се обединят, трябва да работят алтернативно на партиите, които ще направят коалиция в НС.

Видяхме оценката на избирателите. Раздробена и фиксирана в себе си десница не може реално да преставлява десните хора в парламента. И трите формата се провалиха, ние оценяваняваме представянето си като слабо.
Започваме нов разговор за обединение на десницата и ще потърсим всички форми за единодействие. Това заяви Петър Москов след заседание на Националния координационен съвет на Блока, на което беше приета оставката на Политическия съвет на Блока.

Винаги сме твърдяли, че само заедно можем да постигнем представителство на десните хора в парламента. Реформаторският блок е бил заедно след успешни избори и остава заедно и след загубата, каза още Москов. За нас
винаги каузата е била за обединение. Разговорът трябва да започне веднага, защото в душите на хората има болка. Дали ще е за функционално взаимодействие, координирани действия или обща платформа - това тепърва
предстои, уточни Москов.

Няма да спорим кой е сбъркал повече и кой по-малко. Всеки носи вина, че 300 000 българи не са представени. Отказ от разговор за единодействие след неделя е невъзможност да живееш в реалния свят, категоричен беше Москов.

Призоваваме ГЕРБ да покажат на българските граждани, че преговорите за съставяне на правителство се водят на светло и на базата на принципи. Коалиция с БСП ще бъде предаване на доверието на избирателите, защото ще
е правителство за консумиране на власт, коментира и Димитър Делчев.

Реформаторите смятат, че в момента се прави коалиция "на тъмно" и ако ГЕРБ и БСП управляват заедно, то това ще бъде срещу гласовете на избирателите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И МОСКОВ ДА СЕ МАХА!НАРКОМАН ***!
21
0
 
0
 
! Отговори
кис кис преди 7 години
слабацисамозакрийте се
20
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 19: Реформаторите имаха само един здравословен за тях шанс - да са дясна опозиция на ГЕРБ. Но на някои от тях им се усладиха министерските кресла и затова сега са на този хал. Ако ДСБ и "Да България" се обединят, на следващите избори може да излезе нещо от тях. Тези, които са правили коалиция с Бойко заминават в небитието. Преди беше Яне Янев, сега РБ, а на ред са патриотите.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Съветник на Бойко по Интеграцията на *** ще бъде, както на Яне Янев беше съветник за корупцията и се видя как се изкачихме в класацията по корумпираност
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А министърката на образованието сега къде ще се закачи? Има ли постове за нея?
17
4
 
6
 
! Отговори
р преди 7 години
Петър Москов е фашист.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те имаха само 1 шанс - заедно с ГЕРБ.Пропиляха го при предното управление, сега пък съвсем изчезнаха.Много са глупави.
15
1
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
"РБ съзряха коалиция "на тъмно" между ГЕРБ и БСП"-----Тези докато продължават по същия начин, не само че няма да видят Парламент, ами може и 1% да не видят. Хем малки, хем със самочувствието на СДС от 1989 година :))) Какво сте съзрели бе, нещастници? Събирайте в кашон от бюрата химикалките и марш от Раковска
14
0
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Напълно подкрепям мнението ти,просто изразяваш и моето
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няма да спорим кой е сбъркал повече и кой по-малко. Всеки носи вина"Москов, ти наистина си луд. Ще се обединим но без теб, Лукарски, Ненчев, Митов и Кунева!Вие сте алчни, *** и безкрайно нахални. Вървете да държите шлифера на Боко и Цоко.Прочети още на: dnes.bg/izbori-16/2017/03/29/prieha-ostavkata-na-rykovodstvoto-na-reformatorskiia-blok.336538
12
2
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Какви претенции имат тия да управляват държавата,след като са много зле с математиката!Пределно ясно е,че повече от 10% потенциал нямат!И като се раздели на 3 и повече-логичното се случва!Впрочем част от избирателите им го разбраха и се присламчиха към ГЕРБ за да не им се изгубят гласовете.
11
4
 
16
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Пешо Москов-еца, плаче пак.Няма пара и се разпаднаха.А кога ще върнеш в здравната каса 500 000 лв. похарчени за софтуер и оборудване за пръстови отпечатъци.Не си обирай крушите, връщай парите наркоманче устато .
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой им прие оставката като ръководството са си целия РБ.
9
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една коалиция ГЕРБ-БСП има много смисъл, защото никой от тях няма да зависи от партийки кръвопийци. Ако се разберат и да крадат умерено и да вършат повече работа може и да се получи. Изложат ли се обаче и двете партии ще загубят много.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ги ползва като памперси. Рзс, Деформаторите..на ред са "патриотите".
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светльо Витков и той,досега си харчеше субсидийката като момченце .Върза им се на приказките и сега гледа жално.Хак му е.
6
0
 
23
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Абе, Криво-устата не видех да сред подаващите оставки бе?!Ама, пък и да видя, няма да повярвам, така, че...
5
0
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Оня с голямото чело хич няма да ни липсва.
4
0
 
20
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Докато Костов и сектите му шетат, СДС-та и прочее, нанайци, майна...
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РБ са психодясното, както казваше един от БСП. Те получават сигнали от Космоса и Костов.

Спонсорирани публикации