Марешки гласува, за да се върнат успелите младежи у нас

Бизнесменът пусна гласа си в секция в арест на Златни пясъци
6 ное 2016 14:22,
37
Марешки гласува, за да се върнат успелите младежи у нас
Снимка: Булфото

Бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки гласува в секция, монтирана в ареста на Пето РПУ в Златни пясъци, като обяви, че е дал гласа си срещу корумпираните политици.

"Гласувах, за да се оправи България, да бъде най-проспериращата в ЕС, защо не и в целия свят", добави Марешки, цитиран от "24 часа". 

Кандидатът за държавен глава поиска наказателна отговорност за социологическите агенции, които дали фалшиви данни за него.

"Все едно аз да продавам фалшиви лекарства и да не нося отговорност", мотивира се той.

Кандидатът за президент заяви, че основната негова цел ще бъде връщането на успелите млади хора от чужбина, за да работят те за просперитета на родината си.

Веселин Марешки обясни, че ако стане президент, няма да прави никакви обръщения към нацията.

"Работата на един държавен глава е да създаде компетентен и силен екип, а не да прави обръщения", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Здрави прави млади българки и българи в чужбина човек му иде да се разплаче. Но проблема не е само икономически проблема е във нежеланието за истинска промяна.
27
0
 
0
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Може да започнем имено с него. Чудя се защо ни изгониха а сега искат да се връщаме.
26
0
 
0
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Само не е ястно дали още ще сме младежи ..
25
0
 
1
 
! Отговори
none преди 7 години
Ще се върнем и ще изчистим измета !
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да спечели и се връщаме!
23
1
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Обаче държи на думата си да продава лекарствата на по-ниски цени, макар и с малко, но по-ниски. Това е важно за хорицата, които си броят стотинките.Не ми се вярва да вдигне цените на горивата. По-скоро мисля, че този човек много правилно е схванал едно от важните правила на търговията при капитализма - повече се печели, ако продаваш стоката с па-малка печалба, за да привлечеш повече клиенти. Така хем за него ще е добре, хем хората ще имат полза.
22
1
 
2
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Той официално заяви, че ако стане президент, ще действа за увеличаване на правомощията на президента, а също и посредством своя екип ефективно ще решава проблеми.Наистина, само Народното събрание може да увеличи тези правомощия, но ако се амбицира човек и покаже, че посредством екипа си може да задейства някои механизми, тогава ще получи и народната подкрепа, ако се обърне към Парламента и призове да бъдат преразгледани президентските правомощия.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този много лъже бе - президента изобщо не може да прави това, което този обещава, просто няма такава власт !Народа е толкова зле с акъла, че му вярва.
20
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Магарешки свали цените на горивата или Лукойл му помогнаха за това?Този е поредната руска мафиотска ***.След изборите ще вдигне пак цените.А българите се продават за 23ст. временно по-евтино гориво.Този се провали на всички избори за кмет, а тръгнал президент да става :)))
19
1
 
14
 
! Отговори
Пожелавам му успех! преди 7 години
Ще върне успелите в чужбина млади хора, за да работят за просперитета на България?Ще създаде компетентен екип?Вярва, че България може да стане най-проспериращата държава в ЕС?ХА ДАНО, ЧУЛ ТЕ ГОСПОД, г-н МАРЕШКИ !!!
18
10
 
2
 
! Отговори
лпамен преди 7 години
А защо не си е останал в ареста ?
17
19
 
11
 
! Отговори
Писна ми преди 7 години
От толкова мафиоти точно пък ти ако станеш президент аз лично ще се откажа от гражданството си, а ти очакваш да се върна в България.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен популизъм... президентът няма функции да прави. Той е дипломат и организира срещи на високо ниво с дадена политическа насоченост в случая Западна или Руска.Всичките са популисти ... с оправяне на пенсии, заплати и какво ли не.
15
7
 
42
 
! Отговори
Варненец преди 7 години
Не съм фен на Марешки...но поне направи нещо за обикновенните хора !!! С рязкото сваляне на цените на горивата позволи да си развивам бизнеса и в по далечни дестинации....които преди това не ми бяха рентабилни от гледна точка на горивото. А така успях да дам работа на още няколко човека !!! Така че от мен и моята фирма си ги има гласовете !!!
14
3
 
10
 
! Отговори
Marin Ruseborn.Sthlm преди 7 години
Нека обясни пред народа защо смята ,че тези за които е гласувал ще направят България най-просперираща в ЕС или това е поредната манипулация и поредният популизъм ?! Аз като необразован човек зная ,че никой не е в състояние да оправи България ,а този с висше образование не може да осъзнае елементарни истини и факти !Какво да ти се обяснява на теб? И не се обявявай от Западна Европа, селянино...
13
7
 
17
 
! Отговори
хотелиер преди 7 години
До от западна ЕвропаПрав е Магарешки ,България ще се оправи ! Дори аз ссмятам ще в най-скоро време ! Върнете се в България братя български емигранти ,за вас плаче "родна майка България" и най-вече плачем ние работодателите ,имаме нужда от вас ! Търся готвачи и сервитьори ,плащам 500 лв. заплата ,а когато България се оправи ще увелича заплатата на 700 лв. ! Ако си готвач или сервитьор върни се ,веднага те назначавам на работа !
12
0
 
8
 
! Отговори
рес еоод преди 7 години
7 153 784 население ,под трудоспособна възраст 16г. 1 063 930 към 31.12.2015 Г.Според официалните списъци 6 834 278 души с право на глас
11
11
 
7
 
! Отговори
от западна Европа преди 7 години
"Гласувах, за да се оправи България, да бъде най-проспериращата в ЕС, защо не и в целия свят", добави Марешки..............................................Нека обясни пред народа защо смята ,че тези за които е гласувал ще направят България най-просперираща в ЕС или това е поредната манипулация и поредният популизъм ?! Аз като необразован човек зная ,че никой не е в състояние да оправи България ,а този с висше образование не може да осъзнае елементарни истини и факти !
10
13
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Пускаш за Марешки,получаващ...мамата.трик на Цецо***.
9
7
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
На успелите ще им върнат рунтавите топки. Няма луд успял в Лондон или ню йорк който ще се върне в софийското поле.Тоя Марешки не е имал предвид успялите ... иска да каже УСПАЛИТЕ