Трайков отдавна повтарял, че Цачева не може да бие Радев

Кандидатът на РБ отново благодари на подкрепилите го
6 ное 2016 23:07,
7
Трайков отдавна повтарял, че Цачева не може да бие Радев
Снимка: Bulphoto

Аз от самото начало повтарям, че г-жа Цачева няма качествата да победи Радев. Мисля, че грешките са много. Първо самата госпожа Цачева не направи никакво усилие да застане зад вижданията на хората в център и център-дясно, тя първо се присламчи към посланията на Радев, после започна да повтаря моите, отказът ѝ да влезе в дебат остави хората в дясното ядро на ГЕРБ необединени.

Още по темата

Това каза пред Bulgaria ON AIR кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков след обявяването на резултатите от мажоритарния вот. Той благодари на всички хора, които са го подкрепили в тези избори и добави, че те са го направили, защото са премислили нещата, а не защото някой им е казал, наредил или купил.

"Никога досега не съм се възприемал като партиен обединител в рамките на блока, не съм бил член на нито една от които и да е партия. За мен това беше изцяло мажоритарна кампания, партиите в Реформаторския блок работиха единно", заяви той.

"През цялото време говоря, че българската нация се състои от българите, които не са в България, така че аз бих искал да имаме уважение и към гласа на тези хора", продължи Трайков.

По думите му избирателите не са могли да направят разлика между ген. Румен Радев и Цецка Цачева, а затова и резултатите на двамата са близки.

"В момента единствено изпитвам благодарност към хората, които гласуваха за мен без да печелят нищо от това", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, тоя народ промени не желае. Не знам за какво се захвана да чупиш стена с глава.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък той е един бияч...
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
America se izkaza