Трайков предизвика Цачева: Да ме убеди да гласувам за нея!

Кандидатът на ГЕРБ пропусна кампанията, смята реформаторът
Обновена: 8 ное 2016 09:55 | 8 ное 2016 09:14,
49
Трайков предизвика Цачева: Да ме убеди да гласувам за нея!
Снимка: архив, Bulphoto

Аз съм един от десните избиратели, които Цачева трябва да убеди да гласуват за нея. Това заяви кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков пред БНТ.

Още по темата

По думите му предизвикателството пред Цачева е да намали броя на онези българи, които възнамеряват да си остават вкъщи в неделя и да ги убеди да гласуват за нея.

Трайков разкритикува Цачева. Според него тя пропуснала кампанията - трябвало да заяви ясно зад какво стои, а вместо това от щаба й я скрили и я водили за ръка по студията на телевизиите.

"Сега има много малко време да обясни на хората, че стои зад спазването на човешките права, зад твърд евроатлантически курс и довеждането докрай на съдебната реформа", коментира още Трайчо Трайков.

Що се отнася до изборния процес Трайков коментира, че е имало безпрецедентно масово гласуване на българите в чужбина и същевременно лошо отношение от страна на държавата, изразяващо се в лоша организация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да те убеди... С пари, нали? То от РБ друго не може да се омаква, особено от този... Папагал. Съжалямам, че обиждам горките птички, много са си умни... Просто не по смисъл, по букви тази дума е най-близо.
37
0
 
1
 
! Отговори
Докажи Г_н Трайков преди 7 години
Че съдбините на България означават нещо за теб.....личностните карамоли и обиди ,не могат да са водещи при толкова сериозна ситуация в Европа........Истина е ,че синия електорат е стойностен , самосоятелно мислещ и не се манипулира ,но ако искрено те уважават заради качествата ти биха се отзовали на апела ти ,без доказване ...алтернативата е ясна!
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично да те обеди или по-точно ПЛАТИ, смешници. Цецка и Герб не са подкрепени в собствения и град. Цецка, Московски, Румен Петков и Зеленогорски са плевенчани и оставиха града да умре. От 15000-200000 град сега е едва 50 000 с областта. Тези крадци ли мислят за нас. Та Б.Б. е на власт вече 8г колко му трябват още че да ни унищожи. Ние сме на такова стратегическо място и тея нямат капацитета да ни оправат. Между другото всички те са комунисти, а нали бивши няма.
35
1
 
3
 
! Отговори
Един преди 7 години
Трайчо, трайкай си, батенце. 6% - това си ти, Орешарски те би, Марешки те би ... не си надигай нааканата главичка.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАРЕШКИ ВСЕ ПОВТАРЯ ЗАУЧЕНО, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА АДМИРАЛМА, ЗАЩОТО КАПИТАНЪТ ПОСЛЕДЕН НАПУСКАЛ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ.САМО ЧЕ, ЩОМ КОРАБЪТ ПОТЪВА, ЗНАЧИ НЕГОВИЯТ КАПИТАН Е БИЛ НЕКАДЪРНИК.ТАКА ЧЕ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ЕДИН НЕКАДЪРНИК, ДОРИ И ДА Е АДМИРАЛ.Пъплил, пъплил по стълбата де с позмазване, де с политически протекции по време на СДС и ГЕРБ израсъл до адмирал. То у нас адмиралите с лопата да ги ринеш - имаме две бракувани 60 годишни фрегати и 4 адмирали.
33
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Колкото до Марешки (да се върнем пак на него), като политик той е въздух под налягане. И не му е съвсем чиста работата - където го покажат, все говори против ген. Радев, а говори само за анонимни картели, търговски практики. Много е вероятно да се опита да направи някаква партийка, сателитна на ГЕРБ, и, ако може, да вкара няколко депутати (и себе си) в следващия парламент. Много герои на прехода минаха по този път - Иван Глушков, Милан Дренчев, Николай Камов и т.н. Поне той да е само бинесмен
32
0
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Писах ви аз ,че кандидата Цачева трябваше да бъде обявен веднага след изборите ама...
31
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 22: Не е добре да цитираш Паисий за такива словоблудства. Марешки свали цената още през лятото, а може би и по-рано. И това е правилна търговска стратегия. На бензиностанцията му във Варна винаги има опашки от клиенти. Близките бензиностанции също трянбваше да намалят цените. Така се прави бизнес. Проблема при нас е, че при нас държавата подкрепя монополите. Данъчните складове, въведени по време на Дянковщината, дават такива преимущества на Лукойл, за които други фирми могат само да мечтаят.
30
4
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Трайчо Трайков отива на балптаж ако се вземат гласовете по света без Турция. Вижте ка гладуват децата ви
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, дръж се мъжки и принципно! Можеш ли? Рабфаковката ако досега не те е убедила какво представлява и за какво се бори, сега за 1 ден ли ще го направи? Не нам тия.
28
4
 
12
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Доста дипломатично изказване на ТТ. Като че ли проси пари за гласа си. На неговото ниво не става само с кебапчета и бира :-) Не ми прави добро впечатление, е е готов да се продава на ЦЦ (ББ), след като го прокудиха преди години. Редно е да заеме по-твърда позиция. Жалко, че на балотажа за пореден път трябва да изберем по малкото зло от Личност с кофти вице и Тетка с читаво вице! Аз например държа Главнокомандващия на ВС на РБ да бъде подготвен за този пост, а не да е безличен администратор.
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, Трайчо....недей да ми пелтечиш, ами благодари на мижавите си 6% на Бай ти Х*й и цялата пасмина архаични и*иоти от Деформаторския блок, които сега ще те захвърлят като употребен кап*т. Сърбай сега попарата на К*решарски, бензинаджията и дебелосерския патрЕот, па за урок да ти е!
26
0
 
1
 
! Отговори
До До 16 преди 7 години
Така е и освен това вижте цената на горивата в момента. Каква е причината да са такива?
25
2
 
0
 
! Отговори
5 процента преди 7 години
изборът на теменужките е:гласуват за ГЕРБ; гласуват или пасуват за БСП.графиките после ще покажат кого са избрали.
24
0
 
14
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
В централата на ГЕРБ да си изяснят, кой постави леля Цеца за кандидат президент и да понесе политическата отговорност с оставка от ръководството на партията. Тя просто не става за тази длъжност , няма капацитет за това, ограничена жена.
23
14
 
4
 
! Отговори
за малкото зло Цеца преди 7 години
Радев и Цачева и твърд евроатлантически курс?!? Това е невъзможно за тези русофили. Това означава да поискат от господаря си Путин да си обира крушите от Крим и Донбас и да обявят че руският президент е военно-престъпник. Как виждате тези две руски мижитурки да заявят а още повече да следват такава политика?Въпреки всичко аз съм длъжен да гласувам за недоразумението Цачева, защото в противен случай България ще сподели участта на проруска Армения при управлението на руската пионка Радев.
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Българиявсеки който е *** на западни политико-икономически партии и компании е Демократ
21
12
 
18
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Оооо,неразумнии юроде,не разбра ли,че Марешки свали цените предизборно?Не разбра ли,че е патерица на ГЕРБ,сам си го призна.Не разбра ли,че тази благинка няма да продължи дълго,а само докато се докопа до парламента.А варненци се изложиха тотално.Не вярвах,че може да са толкова наивни.
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще те убеди,ще те убеди.Ние знаем как убеждават от ГЕРБ.Колко ти е мизата?Ако е по-малко от 150-те хиляди които получи за АЕЦ "Белене" хич не се навивай.
19
2
 
21
 
! Отговори
Боко Харам преди 7 години
...е сега всеки от РФ отделно ли трябва да бъде убеждаван , сутринта Кукунева , каза че е за Царчева , Радан май не бил , то като в оня виц , дет ващо семейство не мога да ви разбера , жена ти казва хубаво е , ти - не е хубаво...