ГЕРБ vs. кабинета "Герджиков": Разчиства терена на БСП

Горанов: Някога, когато обществото узрее, ще има широка коалиция
16 фев 2017 10:42,
168
ГЕРБ vs. кабинета "Герджиков": Разчиства терена на БСП
Снимка: архив Булфото

Смяната на областните управители е разчистване на терена за управление на БСП. Такова  подозрение има в редиците на ГЕРБ, стана ясно от думите на един от ключовите му представители Владислав Горанов.

Той призна, че губернаторите, които се освобождават от служебното правителство, са назначени от ГЕРБ и в този смисъл наистина са натоварени с политическа оцветка.

Още по темата

"Но това, което наблюдаваме по биографиите на новите губернатори, е че по един или друг начин те са свързани най-вече с БСП, а някои - с НДСВ", каза Горанов пред "Нова телевизия".

Според него това поставяло под съмнение процеса по гарантиране на честни избори.

"Далеч сме от мисълта, че се готвят манипулации, но тези рокади ни навеждат на мисълта, че служебното правителство подготвя терена за следващи процеси", каза още Горанов.

Той видя в средите на БСП ефория от скорошното взимане на властта.

"Разчитат служебното правителството да разчисти терена с всички кадрови решения, за да може в последствие, ако им се наложи да правят някаква по широка коалиция с представители на други партии, да имат комфорта да не се занимават с подобни кадрови решения", каза още Горанов.

Вчера кабинетът на Огнян Герджиков смени още 7 областни управители и така общият брой на подменените губернатори стана 20.

И Горанов отрече да се подготвя съвместно управление на ГЕРБ и БСП, макар да призна, че широките коалиции са по-стабилни.

"Някога , когато обществото узрее, ще се стигне до по-широки коалици, защото те са по-стабилни. Това няма да е мръсно и няма да е скоро", каза бившият финансов министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
"Някога , когато обществото узрее, ще се стигне до по-широки коалици, защото те са по-стабилни. Това няма да е мръсно и няма да е скоро"-или по-точно.никога!
116
0
 
0
 
! Отговори
мъглата преди 7 години
До Провалилата се БСПМного интересно,Китай защо не се проваля!?И не стига това,ами на всичкото отгоре е тръгнал към световно господство!?Бая материал за размисъл,а!?
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А предишните служебни кабинети не разчистваха ли терена за вас?Много бързо забравяте,ваш'та м..*** герберска.
114
0
 
3
 
! Отговори
Млад гражданин преди 7 години
ГЕРБ,БСП,ДПС,ВМРО,НФСБ,АТАКА,ДОСТ,РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК,АБВ,ДВИЖЕНИЕ21,НОВА РЕПУБЛИКА,ДА БЪЛГАРИЯ и други.Който и която партия да дойде България няма да се оправи вече.ВСИЧКО Е МАФИЯ ЕДНА ГОЛЯМА МАФИЯ.
113
2
 
6
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Разчиствайте! Бял ден да не видят герберите! Държавна служба - никога! И бой, бой до посиняване по оядените им мутри!
112
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега да видите и вие какво е да ви отнемат терена
111
5
 
10
 
! Отговори
33 преди 7 години
категорично е прав Герджиков. Трябваше автоматично след съставяне на служебното правителството всички областни да подадат оставки. Не може да си кандидат за депутат от ГЕРБ, а дори и да не си имаш интерес да спечели твоята партия , за да останеш на поста си или да станеш депутат. И колкото да си морален, ще работиш за своята партия и се непозволени средства. Така че този рев на ГЕРБ е рев на не мислещи слабо грамотни хора, като техния лидер.
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 142И това са фактите ! БСП,ДПС и Герб и някои от другите партии като Болен Сидеров са се увили като свински черва и Цацата с голямото си туловище ги брани ,вероятно и той е в тези черва. Тези партии ,които до сега са били на власт ги видяхме и трябва да ги зачеркнем окончателно !!! Народа трябва най-после да помисли за себе си а не за тези милионери !
109
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КТБ го фалира Борисов .До последно имаше интерес от Катар, а той нахлу с прокуратурата и не даде на синдиците да си вършат работата. Цв. Гунев излеез невиненЦв.Василев не иска прокуратурата да го разпита като свидетел чрез видеовръзка, а го нарочи за обвиняем. А тай интересни работи разказва, как Сталийски е раздавал с Пеевсик кухарчета с милиони на Борисов - ведънж 300 милиона ведъж 230. Гриша ганчев потвърди.
108
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато го видя този и се сещам и за цацата, и за Бойко и най-вече за Пеевски.Как пък до сега нито една власт не се отказа от услугите на Пеевски и не го погна този "голям Бизнесмен".Около всички обществени поръчки все се върти името на Пеевски и всички власти до сега мълчат и го пазят да не го нарани някой...БСП го вкара директно във властта,Доган го избира всяка година за депутат макар ,че той не ходи в Н.С.,Борисов мълчи като риба стане ли въпрос за Пеевски е и коя от тези партии да си хареса
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавен заем - 26 милиарда! убедете се сами!
106
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТВРАТИТЕЛЕН НАГЪЛ И НЕНАСИТЕН КРАДЕЦ !
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 137Аз ще ти обясня глупакоо. 4 млрд за КТБ, 1.2 за Мини Марица Изток, 1.2 за АЕЦ Белене, над един милярд за тръбите на Южния паток на Гоце...и имаш 14млрд. фискален резерв! Други въпроси имаш ли?
104
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да дойдат пак БСП на власт. Отново да фалират държавата, отново да им спрат всички еврофондове, да фалират още една банка като КТБ, да подпишат още един голям шлем като този на селяянина от Сирищник, агента на държавна сигурност агент Гоце. Това заслужава просстия и жалък български народ. Простотията и късата памет се наказват с мизерия.
103
6
 
13
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ГОРАНОВ ВМЕСТО ДА ПЛЯМПАШ ГЛУПОСТИ ПО-ДОБРЕ ДА НИ ОБЯСНИШ КЪДЕ ПОТЪНАХА ЕДНИ 16 МИЛИАРДА, С КОИТО УВЕЛИЧИХТЕ ДЪЛГА.
102
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А мазнини човече от снимката няма ли кой да го разследва как така с 2800 лв заплата строи палат за 4.2 мен в Бистрица. Иначе се борим с корупцията.
101
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да бъде сменен Цацата и да видим герберастките крадльовци в затвора.
100
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам снимката ... прилича ми на един образ, който постоянно пита ... "Къде е батко"
99
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си в Китай- преди това ще си платиш куршума !
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако бяха изхварлили старото поколение комунисти и техните *** да....но е касно