Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова

БСП включи в листите си ген. Шивиков, обвиняем за присвояване
17 фев 2017 17:15,
79
Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова
Снимка: архив Булфото

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна. Това отсече шефката на БСП Корнелия Нинова и така отрече категорично възможността двете най-големи партии да формират управленски съюз след изборите.

Че ГЕРБ и БСП подготвят коалиция, предупреждават от седмици представители на Реформаторския блок. Преди дни Нинова отново обяви, че партията й няма да се съюзява с тази на Борисов след изборите, но и обясни, че крайната дума ще имат редовите социалисти, които ще трябва да кажат с кого БСП да прави коалиция.

Още по темата

Социалистите включиха в листите си о.р. бригаден генерал Димитър Шивиков. Нинова съобщи новината след като днес бяха подписани двустранни споразумения между коалиция "БСП за България" и Конфедерация "Гражданско общество" и Национален алианс "Род, единство, държава".

Шивиков влиза в листите от Конфедерация "Гражданско общество". Той е обвиняем за длъжностно присвояване на униформи и одеяла на обща стойност 10 225 лева.

"И двете организации припознават предизборната платформа на БСП и това, което ги свързва, е България и родолюбието", каза Нинова, цитирана от БТА.

Тя съобщи, че това е част от вторият кръг разговори с граждански структури и патриотични съюзи от страната. Така социалистите повтарят мрежата от подкрепа за президента Румен Радев.

В неделя листите на БСП за България ще бъдат утвърдени.

Соцлидерката обяви, че ще коментира данните от ревизията, извършена от служебния кабинет на правителството на Бойко Борисов в понеделник, когато се очаква докладът да бъде публикуван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
а, значи за тва е реваншизмът. че герб са напраили подсечка на шивиков за президентската кандидатура. и мене ме е яд, шивиков доста по добре пасваше на профила за президент отколко ал бънди. добре че на ГРУ скамейката е дълга.
30
1
 
17
 
! Отговори
гоце с 3 пера преди 7 години
Кой източи 700 мл от 'Кремиковци' през 2005 - 2009 г. ?Обзалагам се, че Дамбовците, Трактора, тов. Сталинишев и тов. Кутев ще си крият главите в пясъка, вместо да отговорят на този въпрос !
29
2
 
12
 
! Отговори
червена баба преди 7 години
Измамите с "запис на заповед" възможни заради скандално гласуване на закон от БСП плюс ДПС преди години. Те мислят за пенсионерите.... как да бъдат ограбени, а сега си сервират децата, справка Кутев, като новото лице на партията. Кутев- на негово име са кръстени "кутевчетата"- червените *** по новинарските сайтове.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега гласуването задължително ли ще бъде??? За един приятел питам?
27
5
 
28
 
! Отговори
Правилно! преди 7 години
Да присвоиш само десетина хиляди лева е нищо работа!Правилно са го включили в листа човекът - ако успее да влезе в парламента, да понапълни гушка и той! Кака Приватизаторка ще го научи как!
26
18
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ДО ЖАЛЪК АНОНИМЕН 31!НЯМАМ ПРЕДСТАВА ДАЛИ СОБСТВЕНИКА НА БРИКЕЛ Е ЧЛЕН НА БСП, ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ПРИСЛАМЧВА КЪМ КОГОТО МУ ПАДНЕ, НО ЧЕТА НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА, ЧЕ Е ПРИЯТЕЛ НА БОКО ПО ЛИНИЯ НА КРАЖБИТЕ И ГРАБЕЖИТЕ.
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БАБА КУНА 26Собственика на Брикел е член на БКП-БСП и назначен капиталист . Ха познай кой е .
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрете се да крадрте .Как не ви е срам.27годинине се накрадахте.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не могат да направят правителство как ще реве тя
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 27 Ами те 99 % от генералите са от БКП-БСП. Сами си пишат доносите и сами се оправят . За повече подробности питай др. Радев той ги раазбира тези работи .
21
17
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Като изключим това,че си отявлен гербераст,никой нормале българин няма да повярва,че еди генерал е откраднал военни униформи одеала.Какво ли би ги правил,ако беше вярно.Със сигурност някой е решил да му отмъсти за нещо си,и е намерил благовиден повод за това.Възможна е и конкуренция от колега например.Обвиненията са смешни и нелепи.
20
19
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ДО ПИШМАН АНОНИМЕН 25!ТОВА С БРИКЕЛ Е НАСЛЕДСТВОТО НА ГЕРБ, А ЩО СЕ КАСАЕ ЗА Г-ЖА ЛЪЖА МЕН БСП НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НО ЧЕ ВАШИЯ БОКО Е Г-Н ИЗМАМНИК И ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО!
19
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БАБА КУНА 24Докато г-жа Лъжа се прави на велика в ТЕЦ Брикел умират хора , а нейното правителство на пенсионера Герджиков прави кадрови промени по списък изготвен от др. Нинова или по известна като г.жа Лъжа . Иначе много милеем за хората . Просто гадост .
18
20
 
9
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПО-СКОРО КОАЛИЦИЯ С АЛИ БАБА И 40-ТЕ РАЗБОЙНИЦИ , ЧЕ ВСЕ ПАК КРАДАТ ПО-МАЛКО ОТ МАФИЯТА ГЕРБ!
17
10
 
23
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Поздравявам новия президент гумен гадев с текста от песента на 100 кила "Ооо колко си пpocт"! Текстът е сякаш писан точно за него! А корнелчето му е като майка и постоянно ходи след него, да не би да се окепези нещо!
16
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мотото на БСП е "Никога на власт сами", за да не трябва да носят историческата отговорност за чудовищното разграбване, което предстои
15
10
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
НЕМА КАК ДА НЕ СЕ ВЗЕМАТ ---ЛИКА ПРИЛИКА КАТО ДВАСТРЪКА ИГЛИКА
14
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя гепил 10бона за одеала,а Бойко и шайката му гепиха милиарди.Корни обаче нещо се е объркала.Дори да спечелят с 1, 2 %те не могат да съставят кабинет.Ще има нови избори и тогава ще влезнат всички ***,от Радан ,Христо брадата,Светльо Витков,Митьо пищова,Радо Шишарката и прочие и ще направят коалиция.
13
8
 
7
 
! Отговори
nina преди 7 години
Защо, г-жо Нинова? Вие с ГЕРБ работите за България или за собственото си его и партиите си?
12
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб трябва да бъдат забранени с закон. Такава крадлива партия няма в света, на първо мяст по корупция отидохме с банската кратуна