Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова

БСП включи в листите си ген. Шивиков, обвиняем за присвояване
17 фев 2017 17:15,
79
Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова
Снимка: архив Булфото

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна. Това отсече шефката на БСП Корнелия Нинова и така отрече категорично възможността двете най-големи партии да формират управленски съюз след изборите.

Че ГЕРБ и БСП подготвят коалиция, предупреждават от седмици представители на Реформаторския блок. Преди дни Нинова отново обяви, че партията й няма да се съюзява с тази на Борисов след изборите, но и обясни, че крайната дума ще имат редовите социалисти, които ще трябва да кажат с кого БСП да прави коалиция.

Още по темата

Социалистите включиха в листите си о.р. бригаден генерал Димитър Шивиков. Нинова съобщи новината след като днес бяха подписани двустранни споразумения между коалиция "БСП за България" и Конфедерация "Гражданско общество" и Национален алианс "Род, единство, държава".

Шивиков влиза в листите от Конфедерация "Гражданско общество". Той е обвиняем за длъжностно присвояване на униформи и одеяла на обща стойност 10 225 лева.

"И двете организации припознават предизборната платформа на БСП и това, което ги свързва, е България и родолюбието", каза Нинова, цитирана от БТА.

Тя съобщи, че това е част от вторият кръг разговори с граждански структури и патриотични съюзи от страната. Така социалистите повтарят мрежата от подкрепа за президента Румен Радев.

В неделя листите на БСП за България ще бъдат утвърдени.

Соцлидерката обяви, че ще коментира данните от ревизията, извършена от служебния кабинет на правителството на Бойко Борисов в понеделник, когато се очаква докладът да бъде публикуван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
До проф. Механков - Аз комунист да даде на друг ,а да не открадне за себе си не познавам ,още малко ще кажеш ,че шумкарите и кашкавал са правили в мандрите.
10
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдят го за присвояване на държавна собственост и БСП го слагат под крилото си. АХАХАХАХАХАХАХАХ това само в България може да стане.
9
0
 
6
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До VictoryКакво племе бе ?!Аз виждам вече подплеме на много места.
8
5
 
6
 
! Отговори
Victory преди 7 години
Българското племе заслужава точно таквиз управляващи-шайка разбойници и хрантутници, да го мачка и всички да се кефим!!!
7
16
 
13
 
! Отговори
твърдо НЕ преди 7 години
Никаква коалиция с крадливите,корумпираните и некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИ от ГЕРБ ЕООД Комерс...Никаква коалиция с унищожителните и националните предатели от Славната Асфалтовата партия на Винету......националните предатели от Асфалтовата партия до живот в затвора за нанесените щети на държавата и народа.....промяната е БСП и новата бъдеща премиерка на България Г-жа Нинова
6
7
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Изкукуригал форумец.
5
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До проф. Механков 8Боже осподи г-жа Лъжа дарявала на бедните . Наистина този червен *** е за психиатър. Просто няма какво да му обръщаш внимание .
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно,да смесиш олио и вода!
3
11
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Шивиков е обвиняем за "присвояване" на одеала,дюшеци и т.н. дадени за благотворителност.Обвинението на Шивиков е политическо,на на Москов,Ненчев и дружина не са.Шивиков е уважаван бълг офицер,колкото и да се мъчите да го черните.България е малка и хората добре се познават-знаят кой е мошенник,кой престъпник,кой мафиот и кой е почтен човек.
2
6
 
25
 
! Отговори
суровата истина преди 7 години
България загива !
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако има подобна коалиция, как ще се разберат за премиерското място? Та Борисов нищо друго не го интересува, само за да се дуе колко е велик. Нинова също не пада по-долу.