При необходимост – да се затворят секции в Турция

Цветанов: Ако трябва, да се гласува само в консулства и посолството
Обновена: 18 мар 2017 14:20 | 18 мар 2017 11:12, Красимир Ангелов
75
При необходимост – да се затворят секции в Турция
Снимка: БТА

При необходимост да се затворят изборните секции извън консулствата и посолството на Република България в Турция, поиска зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
"Недопустимо е по този начин да се опорочава изборният процес. Затова трябва да се предприемат и адекватни мерки", посочи бившият вътрешен министър в кабинета Борисов 1.

Според него политическите сили от годините на прехода носят персонална вина за това, което се случва днес. "Защото ако бяха останали да работят активно, чисто политически, в Родопите, нямаше да се стигне в момента да обсъждаме темата ДПС и ДОСТ, щяхме да говорим за партии, които дават реална алтернатива на всички гласоподаватели, които живеят в тези райони", посочи Цветанов.

Той все пак уточни, че Външно министерство и службите трябва да бъдат тези, които да дадат правният отговор.

"Кабинетът е назначен от президента Радев и той трябва да има водеща роля. В момента трябва да се казват конкретните мерки, които се предприемат от правителството и от единствения човек, който е назначил това правителство – президентът Радев и той носи пряката отговорност как ще бъдат проведени изборите и в Турция, и във всяка една точка извън и в страната", коментира Цветанов.

Той изрази мнение, че в ГЕРБ няма никакво съмнение за победата в предстоящия след седмица парламентарен вот, а въпросът е как ще се направи стабилно управление за следващите 4 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветенце умно!! А къде ще гласуват българите намиращи се в Турциа на 26 март т.е. християните, които нямат намерение да гласуват за ДосТ или ДПС, и които може би искат да гласуват за твоята партия !!! :))))))))))))))
51
0
 
1
 
! Отговори
Цецко преди 7 години
Достоен черевей. Слушайте си го халал да ви е .
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе,Цецо лъжецо-крадецо,защо като бяхте на власт и имахте мнозинство в НС не приехте закон,според който извън България да се гласува само в посолства и консулства?А сега,една седмица преди изборите плещиш врели некипели,колкото да кажеш нещо.
49
4
 
3
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
До Анонимен26 смяташ ли че си българин след две дългогодишни робства?
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе ако не се намесят руснаците нато ще ни защити колкото защити кипъри яко сътрудничи с тупция вместа да въведе санкции- значи косово и кипър може а крим неможе- 85 % от населението руснации приведен на украйна от комунистически лидер хрушчов 60-те годиниголяма грижа за наследството на комунизма - нали
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
точно тоя служител на чужда държаванадроби чорбата заедно с банкянското ци.гане и сега за да се харесат на хората приказват работи дето трябваше да ги свършат като бяха в парламента с мнозинствоа те правиха точно обратното
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецооо продадохте ни за тридесет сребърника,сега ревете ! Нали сте велики !? Смешни и жалки !!!
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47 - ако гласуваме така, ще ни управляват дсп, манстн и путин
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ксто гледам какво е сложено в някои партии на по специялно на тия реформатори мислех че успели хора ще сложат те сложили за лидери точно обратното та се пита тия по ядене и пиене лиги избират аз ко седна мога да ям до 6 сутринта а интелект а развитие а ум а икономикана прираст волен сидерове ама и каракачанов изтещяха абре гледаите какво слагате из тия малки градове бре
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ НОСИ ГЕРБ, ЗАЩОТО ТЕ НАПРАВИХА ТОЗИ КАЛПАВ ИЗБОРЕН КОДЕКС.ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ФОРМУЛАТА "ГЛАСУВАНЕТО СТАВА САМО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ."ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ В ЧУЖБИНА СЕ ГЛАСУВА САМО В ПОСОЛСТВАТА И КОНСУЛСТВАТА, КОИТО СА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеее цял свят говори за Ердоан...Дори и в новини, където не е свързано с него или с Турция може да срещнеш неговото име...:-)А на времето му викаха:-) От него и селски кмет няма да стане...:-):-) нещо изводите направени за него и за Турция до сега не са изленали...поради простата причина, че Другите говорят, а ние правим!
41
3
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ преди 7 години
ЗАРАДИ ВЪНШНАТА СИ ПОЛИТИКА.ГЕРБ се сетиха за намесата на ТУРЦИЯ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ.ГЕРБ да кажат колко сигнала са получили за имамите които се вихриха у нас а те си затваряха очите все едно нищо не се случва.Ако не беше служебното правителство да ги изгони Борисов щеше да я кара както си знае.нИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ!
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Троловете от ДОСТ почнаха да ни плашат с Турция, по точно с Ердоган. Нещо май не им се връзва електората на лъжите и почнаха да заплашват. Следващия врап да почнат да се умилкват и търсят приятелство."Вчера в митинга Ердоган: "Новоизбрания холандец ми се обади след изборите и каза "Да продължим от където сме оставали искаше среща да дойде в Турция":-)Ердоган: Казах му чакай къде идваш ти вратата е затворена за вас и още др.изречения...А тук цитираха само думите за 5 те деца...КОЙ СЕ УМИЛВА?
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП колко мандата обслужваше Доган?
38
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов! Два мандата Герб обслужваше Ердоган, два мандата ги оставяше да се разпореждат с България, да основават незаконна партия. А Гьокче да обикаля и да агитира. Къде беше тогава Герб и лично ти? Къде се крихте и се правехте, че не виждате какво става? Погледни в Наказателния кодекс какво е наказанието за национално предателство!
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да гласуваме всички в квадратчето не подкрепям никой.Щото дали ще е БСП,ГЕРБ,Патриоти,Марешки,ДПС,ДОСТ,Реформатори все тая.Ама така поне няма да вземат по 11 лв. на глас.Нека поне малко им е гадно
36
6
 
33
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЦВЪКИ ПРИКАЗВА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ЦИК НЕ ИМ СТИСКА, НО ЧЕ ТОЙ САМИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!
35
0
 
25
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
А как така се провеждат избори в държава с обявено извънредно положение !!!!!!!!
34
2
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
До ХюсеинToя номер на Доган с войната ,не хваща декиш вече комшу !
33
1
 
33
 
! Отговори
ЕСХАЧ преди 7 години
По принцип в Турция е извънредно положение - по какъв международен договор може да се провеждат избори там?!?