За кого да гласувам? Все повече хора не знаят

Неубедителна или впечатляваща е предизборната кампания?
Обновена: 22 мар 2017 06:44 | 21 мар 2017 21:43, Красимир Ангелов
58
За кого да гласувам? Все повече хора не знаят
Снимка: Bulgaria ON AIR

Броени дни преди парламентарните избори, сериозно нараства броят на нерешилите за кого да гласуват, обяви в студиото на "Денят ON AIR" социологът Юлий Павлов.

"За месец и половина кампания за първи път броят на вероятните гласуващи не намалява, а нараства. Кампанията не им помага да изберат за кого да гласуват, а ги разконцентрира. Тя или е неубедителна, или е прекалено впечатляваща и е трудно да се избере", посочи Павлов.

По отношение на разпределянето на четвъртото и третото място след изборите, между ДПС и "Обединени патриоти", Павлов смята, че има шанс ДПС да измести националистите. "За третото и четвъртото място се води сериозна битка. Виждам тенденция за стабилизиране на ДПС. Няма да ме учуди, ако те вземат третото място", сподели гостът пред Bulgaria ON AIR.

Павлов коментира и съставянето на правителството след изборите. Според него Европа не би харесала в него да участват представители на ДПС или "Обединени патриоти".

"Никой няма да назначи хора от ДПС в правителството, това би било самоубийство. Но също така Европа не иска и националисти в ничие правителство", обясни той.

Гостът коментира и вмешателството на Турция в предизборната ни кампания. Павлов смята, че у нас има много голямо лицемерие по отношение на това кой пречи и кой помага на политиката.

"Когато германски политици агитират за български партии не е вмешателство, а когато турски политици го правят е вмешателство. Това е лицемерие. Започва да си личи, че у нас кое разбираме като вмешателство е на етнически принцип", добави още гостът.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Погнусен преди 7 години
На всички избори идват с автобуси от Турция и гласуват под строй да ни управляват. Да не позволим на дост да влезе в парламента. За толкова години няколко големи партии си изгърмяха патроните, май дойде момента на малките. И ако тия и ония не искат да работят заедно и да се обединят, а продължават да се дърлят да вземем да ги изметем всичките............
44
1
 
2
 
! Отговори
Погнусен преди 7 години
Би трябвало да е наказателен вот, щом Бойко си подава оставката, когато не му я искат не би трябвало да иска пак да управлява и да харчи едни милиони за нови избори. Би трябвало да е наказателен вот и защото гласа на народа не се зачита - каково стана с референдума. Нищо. В Швейцария, Англия де факто хората управляват, а тук ни използват само като инструмент да си напълнят касите и после забравят за всички обещания. От друга страна май трябва да се гласува,за да не позволим на онези които
43
0
 
1
 
! Отговори
ivan преди 7 години
До анонименте ще са вън а малцинствата В парламента-яко А
42
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
КАК ЗА КОГО,НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,само тъка мръсниците ще останат навън.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да отбележа, че българските партии са членове на европейските им аналози и българските партии не крият връзките си стях, така че не виждам проблем някой чужеднец от редиците на чуждестранните партии да се изказва в полза на по-малките си членове. Аз нямам спомени министър на друга държава от ЕС да е агитирал за тях. Обаче партиите ДПС и ДОСТ отричат да са етнически и обвързани по какъвто и е да било начин с Турция и въпреки това министър присъства на предизборен митинг ?
40
1
 
11
 
! Отговори
преди 7 години
Обеденените патриоти -тези пък кои са ? Тези патриоти ще бъдът обединени докато седнат в креслата в НС ,а след това ще лобират -това и онова за добро ......... в "името на Бълария" . ДПС достатачно е била на власт и е време да си почине ,щото никакъв резултат не дава за България .
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обеднелите патриоти ще вкарат България в Евразия!
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ ВСИЧКИ ВРАТИ В ЕВРОПА СА ЗАТВОРЕНИ.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗНАЯТ, КРАСИ, ЗНАЯТ.
36
0
 
5
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Няма да гласувам а ОФ- то.
35
1
 
5
 
! Отговори
Наци-социалистомраз преди 7 години
Мислих много и реших да дам вот за др Сидерович, агент Иван и Валерката.Поне шоу ще има след това.
34
3
 
22
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Въпросът е не "Незнам за кого да гласувам",а "Няма за кого да гласувам" :)
33
11
 
18
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Всеки друг е по-малкото зло от БорисOFF.
32
0
 
19
 
! Отговори
Хех преди 7 години
За когото и да гласуваме все БКП ще бъде на власт. Поредното представление на театралната трупа ДС. С няколко нови артиста и леко обновен репертоар, но така или иначе аз това представление го гледам вече цял живот и ми омръзна.
31
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За когото и да е - само не за българоубийците от ГРОБ.
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За който и да гласуваш все Местан печели.
29
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За който и да гласуваш все ще сбъркаш
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Електорална единицаЩе има наказателен вот.Тц! Няма изобщо да има вот, ако ме разбираш... :)) Много бих искал не 50%, а 70% да си останат в къщи. Да ви видя тогава ще имате ли очи да съставите каквото и да било правителство
27
1
 
15
 
! Отговори
Електорална единица преди 7 години
Ще има наказателен вот. И не си правете илюзии, че ще се съюзявате с разни етнически партийки.
26
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата да е аут, другото не е важно !