ГЕРБ вече води с близо 6%. "Воля" на ръба на НС-то

Резултатите са на база 89,73% СИК протоколи в РИК
27 мар 2017 08:20,
66
ГЕРБ вече води с близо 6%. "Воля" на ръба на НС-то
Факсимиле: ЦИК

ЦИК оповести данни към 07:00 часа на база обработени 89,73% СИК протоколи в РИК.

Според тях резултатите са следните: ГЕРБ – 32.58%, БСП – 26.82%, Обединени патриоти – 9.17%, ДПС – 8.93%, ВОЛЯ – 4.11%.

Под 4-процентната бариера за влизане в НС са:

Движение Да България – 3.06%;
Реформаторски блок – Глас народен – 3.02%;
Нова република – 2.59%;
ДОСТ– 3.00%

Опцията: Не подкрепям никого е отбелязана в 2.53 на сто от бюлетините на избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ***Ми не. БСП са направили връх по абсоютни гласове според социолозите - около 1милион гласа. Мъката синьо-дясна няма край и омаловажаване на вота няма да помогне. Докато имат претенциите те да са "красивите и умните", а останалите "матрял" - толко. Политиците са там заради народа, не обратното. Кат не им харесва "матряла" - да си търсят нов в друга държава!
46
5
 
8
 
! Отговори
Nina преди 7 години
Радвам се, че комунистите не спечелиха. Работила съм с правителство на БСП. По-страшно няма. То се вижда от това какво за кратко верме натвориха служебното правитеслтво. Само Тодор Живков и НДСВ ги надминават. Съжалявам, че ДА България не събраха повече гласове.
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Борисов да каже колко струва на България, два пъти оставка и нови избори?Борисов си върши работата като политик. Вижда се, има реалистична преценка.За пенсионерите си има парламент, в него работи с голямо представителство и уж "социалната" секта бсп. Те какво направиха за пенсионерите, май "обещават" само! Там са също и пенсионерофилите от "ПФ" и "Атака". Те какво направиха, уж "предлагат", но на казват как. Дайте да дадете! Айде холан!
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кеф ми е,че Лукарски ,Москов и Кунева са аут,а санирания мерцедес да вземе да се оттегли като Сокола и Първанов като почетен председател там ,че нерви хората с простотията си .Да слага Дончев или Фандъчката и ще кара сто години
43
1
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
в 22:00 ч даваха 4.6% за реформаторите хахахахах! Бях в комисия и в нашата секция имаше 3 гласа за тях. Беше ми ясно че тия от Галъп са мъчат да лъжат до последно.. И кво стана ся 3.1% хихихи
42
1
 
9
 
! Отговори
да, да! преди 7 години
До Shopp - Радан Кънев не е десен...Е да, както се казва в детската приказка: Охльо-бохльо, покажи се рогцата! Да ги видя, черни ли са, бели ли са!Показа си рогата Кънев! Погуби годините на мнозина!За което децата също си имат лафче: Дива ***, тъй се лъже!Който се излъгал, излъгал, До тук беше!
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов да каже колко струва на България, два пъти оставка и нови избори? Тези милиони за задоволяване на егото му, можеха да отидат при пенсионерите! Издръжката за 1 ден само на едното му куче е месечната пенсия на 12 пенсионери.
40
5
 
11
 
! Отговори
П.С. преди 7 години
Цялата тая каша и безизходица в България се дължи на спирането на лустрацията от внедрения в СДС агент на ДС Петър Стоянов, който за сметка на това се е облажил страховито (апартаменти в София, Лондон, Женева и мн.др. придобивки).
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Yakov 46 Питай БСП защо дадохме над 2 милиарда,за Белене?Колко необходими неща можехме да платим с тях?
38
7
 
9
 
! Отговори
Хегел преди 7 години
Засега отървахме кожата от червения олигархизъм (сталинизъм - фашизъм). Ще караме на розов такъв. Диалектика.
37
1
 
8
 
! Отговори
ами сега! преди 7 години
До Анонимен - "Патриотите досега бяха във властта, така да се каже безплатно. Без нито един техен министър. Но сега ще си поискат от Борисов всичко, което пожелаят. Въпроса е какво ще даде Борисов. Иначе дава мандата на Нинова."и какво ще следва от това? Кой на кого ще сваля гащите?
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои тук правят погрешни изводи. След кpeтeнските действия на Кънев и последвалия разкол в РБ, мнозина, гласуващи обикновено за десните политически формирования, гласуваха сега за ГЕРБ, като спасителна за момента алтернатива, т.е. против бсп. Агонията в държавата, обаче, беше отложена за неопределено време, но предстои. Дясното политическо пространство у нас упорито се унищожава.
35
4
 
14
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Избори на инат! Кому беше необходимо това? Или поредните милиони за този що духа, вместо да се дадат за за къде по-необходими неща. Боже, няма ли край това?
34
4
 
13
 
! Отговори
*** преди 7 години
До Анонимен 42А бе,човече,как може да сте толкова наивни,бе!?Целия изборен цирк беше герб отново да спечели!Защото хората не гласуват,и това е!И те го знаят!Как ще обясниш тия 9% на ДПС!Това означава,че над 2/3 от хората НЕ СА ГЛАСУВАЛИ!Как ще обясниш тия 27% на БСП,които имат поддръжка колкото ДПС?Абсолютна фалшификация на изборните резултати!И когато ви казват,че от вас нищо не зависи,а сте само една масовка за "демократични избори",не се сърдете,а мислете!
33
2
 
9
 
! Отговори
д преди 7 години
Ами вижте парламента .Фракционерски и разсипан ......... Това не е ясно мнозинство за управление,а някакви интригантски котерии ....... Мошеници ловящи риба в мътни води . Сидеровчета и Каракачановчета . Те нямат ресурс ,а само лъжи . И най -лошото ,ДПС пак ще дърпа конците .Е,какъв народ е това ,който не може да си състави нормално мнозинство.За успокоение,в ЕС се българизираха напоследък ,а Льо Пен си е копие на Корнелия . Очаквайте загубата да я шокира. Мажоритарните стават все по -спешни .
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям майтап, тази победа ще им излезе солена
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите досега бяха във властта, така да се каже безплатно. Без нито един техен министър. Но сега ще си поискат от Борисов всичко, което пожелаят. Въпроса е какво ще даде Борисов. Иначе дава мандата на Нинова.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ще загаси лампите на къщата на Биг Брадър накрая:))))
29
0
 
3
 
! Отговори
тумбалалайка преди 7 години
До дИ защо смяташ,че сме ***?
28
8
 
8
 
! Отговори
то е ясно преди 7 години
Има трима губещи .Най -ярко загуби Радан К.Човека ,който ни вкара в спиралата на кризата с необмислените си действия в парламента . Втория загубил е Местан ...Вече не знае с Ердоган ли е с ЕС ли е .ОП загубиха също ,за което Симеонов трябва да се сърди на себе си ,защото вкарва в парламента негодници като Волен и Каракачанов.