Миков, Цачева, Стоилов, Местан... без тези емблеми в новото НС

Заради партийни решения и волята на избирателите видни депутати извън НС
Обновена: 3 апр 2017 19:35 | 3 апр 2017 19:25,
52

44-ото Народно събрание се очертава арена за много млади депутати, които тепърва ще трупат опит. На трибуната обаче няма да виждаме редица известни парламентаристи, които бяха неизменна част от всеки дебат. Чували са ги дори тези, които не се интересуват от политика.

Още по темата

Следващото НС ще се конструира без няколко именити юристи - Михаил Миков, Янаки Стоилов, както и Цецка Цачева и Четин Казак.

С парламента се сбогуват още Лютви Местан и Хюсеин Хафъзов. Единият - известен с екзактността си, а другият - прочул се с вкарването в обращение на нова дума - "ваканцувам".

Заради подредбата на листите много от хората на Сидеров също остават извън парламента. Сред тях е Магдалена Ташева, която написа прочувствено послание във Facebook и помоли за тишина.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
синигер преди 7 години
браво на народа, мисли правилно, изхвърли рабфагаджийката Цецка.Корнелия неправилномахна янаки, миков и другите, загуби поне пет депутата.
37
0
 
2
 
! Отговори
Червените милионери преди 7 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дай боже, да не ги виждаме, обаче гребарите си остават нагли и лично най-главния ГРОБАР иска да ни пробута Цецка отново, ВЪПРЕКИ че народи и каза няколко пъти НЕ
35
1
 
8
 
! Отговори
агент преди 7 години
Агент сава от бояна.агент иван от жълтите павета.гоцето от перник ..идилията ще е пълна.но тоз народ ще се събуди накрая....
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко и Цецо са на линия. Купона е пълен.
33
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Е сега ще спя спокойно.Поне до следващите избори,а тогава дано и още муцуни на "прехода"да изпаднат от парламента.
32
3
 
16
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
Миков се провали, като председател на БСП и е нормално да се пенсионира.Стоилов трябваше преди време да заеме председателското място и изведе БСП до победа, но по един или друг повод предпочете да е вечен заместник, а сега в историята.Владимир Зидаров е желателно да се отпътува с еднопосочен билет за турция.А Цецка, че я няма, слава на всевишния, може на спокойствие да пие и друса чалга, тя за друго не става, най-добрата на синчето... в канала.
31
1
 
3
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Миков го махат заради това че обича да реже "лъентички", като ББ. Един вид конкуренция, значи. И за другите има обяснение, чудеса няма
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ЦАЧЕВА ЛИ? ПЕРЛАТА НА ПАРЛАМЕНТА!!! МЗАЙКАТА НА НАЦИЯТА ( И БАЩАТА, АКО СЪДИМ ПЖ МУСТАЦИТЕ)И к`во ще правим сега? Аз започвам да си разплитам пуловера от мъка.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМахат ги, защото са пълни ***.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо махат Михаил Миков, Янаки Стоилов?Или просто за спорта?
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До крайИ аз съм ЗА!И за спиране на субсидиите ...поне в тия им размери! 1 лев на глас стига, ама 11...И равен достъп на всички кандидати по ТВ-тата.Лъжливите новини да се разследват и да се взема % на л**няните партии, ако ползват тоя трик....и т.н... Има какво да се направи, но не искат, защото от тая *** (дето се нарича "елит") никой няма да остане.Затова няма и машинно гласуване - при него не могат да подменят вота.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Михаил Миков пък защо?Той е кротък,тих човек.
25
3
 
5
 
! Отговори
край преди 7 години
"заради партиини решения" При тази система хората стават депутати ако партииците решат. А сега вижте кой управлява партиите -дали вие. Ако искате да имате някакъв избор при управлението на държавата - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До George1Нема Геориииии, нема....Той е произведение , лице, на Ония зад него. Те няма да се свършат, а ще произведат друга кукла.Изглежда ДС-то в БГ-то е било най-голям тарикат... 45 години + още 30 години... ...или ние сме били най-големите овци - щом вече ни таковат ЦенкоЧоковци... и подобни селски феодали...
23
11
 
23
 
! Отговори
George1 преди 7 години
Тиквун и него да го нямаше щеше да е рай в Бългая.
22
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, онази Бъчи дето видя сметката на МеВеРето май се набута обратно в събранието? Отидоха внучетата у ряката. Няма кой да им плете чорапки и пържи филийки. Горките деца, останаха мърцина, без възпитание и филийки сутрин. А Бъчи ще се пъчи в парламента, ще сее семето на свойта мъдри мисли. И кое ли министерство ще разбива?
21
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И без Бойко! Бойко вън!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви кажа, нема далавера в президентстването. Виж, в кандидатстването е по-добре. Я давайте да почнем да гласуваме поред за некой от нас - и после си делим парите, ако сме над %.Вижте колко народ се възползва вече 30 години! Пляскаш глупости една кампания и после - парички!Иначе - файда никаква - минаха изборите и вместо реформи - стартираха инфлацията (да не вземем да забравим 1997 г.) Абе - маскари!
19
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Цачева е някакъв вид загуба от гореизброените.