Музикална мания обхвана народа

Вижте кои са най-слушаните песни към 17 часа
Обновена: 12 май 2013 18:11 | 12 май 2013 18:10, Красимир Ангелов
77
Музикална мания обхвана народа
Музикална мания обхвана страната. Снимка: Reuters

Разнообразна музикална вълна е обхванала българите в късния неделен следобед.

Към  17.00 ч. близо 31% от нашите сънародници си тананикат песента на Белослава „Слушай ме“. С близо процент и половина по-малко - 29,5% от българите, пък залагат на класическия вечен хит „Една българска роза“.

Засилен интерес се наблюдава и към турската поп музика, където песента на Таркан „Дуду“ събира 10,6% от слушателския вот. Бойно настроени са 7,3% от българите, които си пеят „Шуми Марица“.

След четвъртото място музикалните вкусове се преплитат здраво. Малко над 3% от музикалните маниаци залагат на песента на група Клас „Госпожа Емилия“. Също приблизително толкова от сънародниците ни пък слушат в захлас друга класическа естрадна песен - „Иване, Иване“ на Богдана Карадочева.

Вероятно заради топлото време в последните дни 3% от българите си мечтаят за морския бриз и си пеят хита на Тоника СВ „Бургаски вечери“.

Любителите на македонската народна музика обаче са по-малко - 2.5% си тананикат „Море сокол пие“.

В късния неделен следобед около 17 часа музика слушат близо 40,6% от българите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 10 години
след 20.00ч вече се слуша старата песен на нов глас:)Известен певец изнася концерт в болница. След края се обръща към пациентите и казва: - Довиждане, и се надявам да се подобрите! - Благодарим, подобно! отговорили пациентите.
35
0
 
1
 
! Отговори
Историк преди 10 години
До Анонимен 44Абе пич, то всичко убаво (не мога да ти проверя данните), но ако и да е така - за чий Борис си захваща с Хитлео, напада гърция, сърбия и воюва срещу руснаците? В крайна сметка като не е заложил на верната теза и като резултат губи - няма начин да бъде на върха. Както се казва - риск печели, риск губи. Доста хора на казино загубват всичко, включително и живота си. Същото направи и борисчо с живота на българите след 1944.
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zaplatite na Uchiteli,Lekari,CHinovnizzi i Izobsto v ZARSTVO BALGARIA sa bili TRI PATI /3 PATI / PO-GOLEMI ot Tezi v Kralstvo Garzzia .. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA be na 4-5-6 Masto po STANDART I BLAGODENSTVIE zaedno s Belgiai Hollandia..1938-40g... ZARSTVO BALGARIA e bilo na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na ZARNO na PODANNIK izchisleno...Na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na TUTUN na PODANNIK i na PARVO MASTO po IZNOS na GROZDE v ABSOLUTNI kolichestva..Iznasa POVECHE GROZDE ot Franzia i ot vsaka druga strana v SVETA..
33
2
 
5
 
! Отговори
Славчо преди 10 години
Аз не мога да търпя повече този глад и робство, ..бях до тук !!! Този път заминавам за винаги и се изнасям от "збърканата" ни родина. Вече съм сигурен, че тук няма оправия и няма да има в следващите 50 години. Всичко е много жалко...
32
2
 
22
 
! Отговори
Бъдещ емигрант преди 10 години
Каквото и да си говорим тези избори са жив живеничък *!!!!!До края на лятото ще вдигам гълъбите-от тази държава нищо не става!Достатъчно си загубих годините тука!
31
2
 
22
 
! Отговори
ss преди 10 години
пак ли тези бе какво ми имаа бее хора вие луди ли сте защо по дяволите масово се гласува за комунисти и генерали ;((( реве ми се вече пак 4 години ще ни се разкаже играта не мога повече.;((( Унищожихме България собственоръчно честито на печелившите.. ;(((
30
4
 
14
 
! Отговори
do 32 преди 10 години
Не е тъпо. АЗ НЕ СЪМ ПРОТЕСТИРАЛ! АЗ НЕ СЪМ СВАЛЯЛ НИКОГО ОТ ВЛАСТ! НЕ ГОВОРЕТЕ ОТ МОЕ ИМЕ, МОЛЯ ВИ!
29
1
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Затова, следващите избори с електронно гласуване и за да е валиден гласа, елементарен тест за интелигентност с 3 въпроса
28
1
 
8
 
! Отговори
Ивилина от Сливин преди 10 години
Рушняцити са виновни за всичко! Или хамериканцити са виновни! Най-много обачи иврейти са виновни. И даже марсианцити са виновни. Ако не са те - все някой ни е виновин.
27
2
 
14
 
! Отговори
Смут преди 10 години
Измикярски политици . Просто съм отвратен от тяхното държане . Повдението им е мега зле. Личи си как един от тях не е ходил в чужда държава и да се разходи и да обърне внимание да държанието на хората там. НА НАС НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОВАЛ Е МУТРОНИЗАЦИЯТА.
26
0
 
0
 
! Отговори
ruru преди 10 години
До АнонименХа Ха Хааааааа
25
7
 
11
 
! Отговори
До 32 преди 10 години
Не е тъпо - просто отпечатаните в повече бюлетини влизат в действие а имамме и 1 милион мъртви души по списъците. Дано да кажат колко столетници са гласували.
24
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми то народа не искаше да свали ББ.За това пак гласува за него.
23
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българино, разбери, 24 години те управлява Държавна сигурност!!!!!! Когато някой тръгне да гради нещо, веднага се намесва тя за да спре развитието!!!!
22
18
 
42
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
Няма да коментирам резултатите от провежданите днес избор. Само ще отбележа, че е крайно, отчайващо тъпо да свалиш някой от власт и 2 месеца след това да гласуваш за него! Защо висяха тогава хората по площадите - в студа и снега? Защото не сме народ, а *** ли?И 41-42 избирателна активност- активност ли е? И защо не се въведе ЦЕНЗ за упражняване на вота? Тежко ни.....
21
4
 
2
 
! Отговори
beloslava преди 10 години
До АнонименИ аз не познавам такива, може би по същата причина не познавам и такива, които си продават гласа.
20
3
 
13
 
! Отговори
ььь преди 10 години
Ми не знам, ама предвид това че две партии взимат.. от гласовете при положение, че и двете са повече мразени отколкото обичани, това за мен е изумително. Интересувам се активно от политика и да не знам коя е 5тата партия? Това просто не е истина. Не знам какво са купували и продавали, но положението е трагично. Моля който не е гласувал, да иде да гласува и за мен, защото ми е невъзможно, а отчаяно искам да дам гласа си по възможност за някоя малка партия .
19
1
 
24
 
! Отговори
Гацо преди 10 години
Социолозите за 24 г у нас станаха милионери и са свързани с пъпна връв с партиите . Ами логично е когато имаш с този и онзи бизнес направил си близо 100000000 лв в различни сметки в хубави банки да ги защитаваш . Това е отговорът на въпроса защо изборите у нас се манипулират така жестоко и толкова от рано !
18
14
 
12
 
! Отговори
*jdsaldkja преди 10 години
не знам каква мания е обхванала народа, но тази статия си е нарушение на правилата...не сте оригинални....ама въобще не сте!!!!!
17
2
 
11
 
! Отговори
? преди 10 години
Коя е тази партия?Тоника СВ Бургаски вечери

Спонсорирани публикации