Цветанов убеден, че ГЕРБ ще е №1 на вота

При 60% активност ще имаме мнозинство, заяви той
15 сеп 2014 19:16, Александър Попов
124
Цветанов убеден, че ГЕРБ ще е №1 на вота
Снимка: Булфото, архив

Истинската политика се води от сериозни и национално отговорни политически формации. Tова заяви в Панагюрище заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Той бе придружен от водача на листата за депутати в 13 МИР Пазарджик, генерал Стоян Тонев и кандидатите за народни представители от Панагюрище Христо Калоянов и Стефан Мирев.
 
Цветанов призова хората да направят разумен избор и да подкрепят този, който наистина би могъл да управлява и да изведе страната от кризата.

"Разумният вот за стабилна България е изключително важен", подчерта Цветанов. Той призова хората да не забравят 11 май 2013 година и посочи, че една от целите на опонентите на ГЕРБ е да убеждават хората, че всички политици са маскари и да ги отблъснат от желанието да гласуват.

"ГЕРБ, като национално отговорна партия, вече осем избора печели безапелационно и аз вярвам, че предстои да реализираме девета победа. ГЕРБ иска да има мнозинство за да даде тази стабилност, която всички искаме. Ако избирателната активност надвиши 60 процента ГЕРБ ще има пълно мнозинство за да реализира приоритети и политики, и никой няма да е в състояние да ни постави условия. За нас управлението не е самоцел, а възможност да се реализират управленски идеи. Ние поемаме тази отговорност", подчерта Цветан Цветанов.

"Когато управлява БСП еврофондовете са спрени", припомни заместник-председателят на ГЕРБ и даде пример, че през 2009 усвояването е било едва 1 процент.

"Правителството на Орешарски трябва да носи отговорност затова, че през 2013 година не подписа споразумение с Европейската комисия и лиши България от средства по новия програмен период. Убеден съм, че за първи път в България ще има една партия която ще може да повтори мандат с един и същи министър-председател Бойко Борисов", заяви Цветанов.

Генерал Стоян Тонев посочи, че е необходима реформа в здравеопазването и България трябва да приеме така наречения скандинавски модел, който вече се е наложил успешно в Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
niama da ima parvi rano se smeesh.....
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Йордане, Атака ще лапне паричките за себе си както направи вече с партийната субсидия ако не знаеш.Какво пренасочване на пари като парите в бюджета не стигат! Теглят се заеми, срива се събираемоста на данъците и така нататък.. 1000 лв минимална заплата?? Е това ако не е популизъм...
83
3
 
5
 
! Отговори
йордан преди 9 години
Какво ще направи АТАКА на власт с бюджета- -Пренасочване на пари каъм повишаване на доходите. -Индексация на пенсии и заплати спрямо средноевропейските. -Увеличаване на средствата за разработване на иновации,научни изследвания,високи технологии и обучение. -Субсидиране и развитие на родно производство,в това число и земеделие.
82
2
 
8
 
! Отговори
йордан преди 9 години
"ГЕРБ, като национално отговорна партия, вече купи осем избора Това е искал да каже Цвъко.Той бърка мноого-например аутизъм с АЛТРУИЗЪМ.
81
0
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 9 години
В момента разликата между заплащането на труда у нас и в старите страни членки на ЕС е егромно.Минималната работна заплата в Германия е 31116 лева месечно,у нас -360 лв. месечно ,тоест близо 10 пъти по-ниска. Минималната пенсия в Германия е 1800 лв. ,у нас-150 лв. това е директна дискриминация на българите и АТАКА е категорично против расистката теза ,че българите са 10 пъти по -нисши от германците
80
1
 
1
 
! Отговори
Евробулгаристан преди 9 години
Ха ха дали не ви дразни тази снимка а? И да тропате и роптаете пред нея той си е все така самоуверен и усмихнат на снимката. Това може да ви подлуди. Направо му се чете на лицето"няма значение какви настроения има срещу Герб, народа е рая и ние ще спечелим. Ще видите как ще го подхлъзнем неусетно, и ще не ще, ще гласува за нас. Бас хващам с който иска, че ще победим с мнозинство "
79
3
 
9
 
! Отговори
йордан преди 9 години
колко гласа успяхте да купите вече Цвъки?Затова ли си усмихнат и щастлив на фона на тежкото състояние в което поставихте народа на България.Вашето президетче се опитва насила да ни вкара във война а ти се хили като ***.какъвто май си наистина
78
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не беше тъпият народ този нямаше да е така усмихнат.
77
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просто ГЕРБ имат много пари и с тях си имат изградена система за печелене на гласове,което не е директен подкуп,но има много други начини по рафинирани и по-малко....вероятно имат професионално подплатена политика за промиване на мозъци,която безпроблемно работи....още повече ,че една голяма част от населението ни...си е направо безмозъчно....щом е готово да жертва страната си ....давайки властта в ръцете на група властолюбци и сребролюбци...бих се гордял със страната си ,ако се случи обратното.
76
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето това е усмивка на щастлив човек със 6 апартамента и 3 вили.
75
3
 
12
 
! Отговори
От ясно по-ясно преди 9 години
След като е УБЕДЕН, ясно е, че КОЛОСАЛНИ измами са подготвили герберите.Та те откога се подготвят за такъв случай?1. Мекотелото росенчо, чрез измама бе натикан в президентския стол.2. Оулюа-***, от своя страна тури друг послушко на министърският стол.И слепеца ще види, че мошениците са се активизирали.Дано този път, образования и културен българин не позволи на простаците да спечелят!
74
3
 
5
 
! Отговори
топала преди 9 години
това означава още много време да бъдем последни в европа по доходи стандарт на живот здравеопазване и единствени управлявани от бивши комунисти
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E ako ima hora da glasuvat za GERB , to polojenieto nqma da se opravi.
72
4
 
9
 
! Отговори
669 преди 9 години
Времето! ще бъде студено, ще имам много сняг. Токът ще поскъпне с 15%, безработицата е над 30% ,хората ще изнемогват от сметки за ток и глад. Пред Парламента ще се изсипят озверери, измръзнали, отчаяни граждани, първо ще псуват после ще полетят снежни топки, лед после павета. Накрая парламента ще пламне и депутатите ще бъдат линчувани някои може би обесени.
71
5
 
19
 
! Отговори
u6ko преди 9 години
Тоя престъпник ДА ВЛИЗА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО.Има влезла в сила ПРИСЪДА,а не да ми дава интервюта.
70
5
 
15
 
! Отговори
MBP преди 9 години
Този е жив престъпник, и иска да идва на власт?
69
5
 
12
 
! Отговори
Napovikvane преди 9 години
Цветанов е сводник, аз работя при него.
68
5
 
13
 
! Отговори
NENAGERB преди 9 години
Много е грозен този.
67
5
 
12
 
! Отговори
Neglasuvam преди 9 години
Цветанов е пълен ***, който не става за нищо
66
5
 
12
 
! Отговори
mrunmrun преди 9 години
Най-големия ***

Спонсорирани публикации